Ramen vervangen

Prima product en plaatsing

• Afspraken nakomen

De mannen die bij ons alles kwamen plaatsen dat waren echte vakmensen. Werken keurig netjes en keihard. Echte aanbeveling de ramen deuren echte kwaliteit duurzaam en mooi afgewerkt.

Slechte communicatie, zeer onvriendelijk

Het leek allemaal goed te gaan maar toen werden de verkeerde kozijnen geleverd, maakten de installateurs schade etc. Toen we Hepro er op aanspraken zeiden ze dat we dat maar met de ZZP installateurs moesten overleggen. We hebben het toen zelf maar laten maken. Ook wilden ze dat we vooraf betaalden terwijl in de voorwaarden staat dat je pas na levering hoeft te betalen. Bleek dat er veel meer klanten problemen hadden. Sterk afgeraden!!!

• Afspraken nakomen

Moet zeggen, wij hebben door hepro ons hele huis met hun kozijnen laten doen, met voordeur. En ja, door de leverancier van hun, waren er fouten gebeurt, maar netjes opgelost door hun. Geen probleem mee gehad. Fouten gebeuren in elk bedrijf, maar als ze het al toegeven en oplossen is het goed. Maar om nu meteen een ander bedrijf te gaan zoeken! Ze hebben hun fout toch toegegeven en het vernieuwd, dus zie het probleem niet. Die belofte daar zullen ze zeker nog wat mee doen, echt wel. Maar om de rest niet te willen laten doen, omdat u nu in eerste instantie geen korting zou krijgen, terwijl u de rest wel nog wilde laten doen, nadat ze de foute kozijnen hebben hersteld, vond ik een beetje raar overkomen. Dus alleen vanwege de niet te verkrijgen korting! Als ze zo slecht zouden zijn, zou u de rest in eerste instantie ook niet meer laten plaatsen na de eerste plaatsing. Ik ben heel tevreden over ze, ze hebben een voordeur en 23 kozijnen met ramen en 12 vliegenhorren laten plaatsen en zijn zeker tevreden . Dit is trouwens een review die ik wilde beantwoorden op de review van mevrouw v/ crogt. Dus voor de genen die haar bericht al hadden gelezen, laat jullie niet door haar gek maken. Oppie toppie bedrijf

• Afspraken nakomen

Na een paar offertes toch voor hepro gekozen en geen minuut spijt van toffe verkoper (erik) Het plaatsen va de kozijnen ging vlot en super goed dankzij de hard en keurig werkende jongens (benny en gezinus) Alleen maar positief bedankt HEPRO

• Afspraken nakomen

Duidelijk qua producten en diensten

Nieuwe kozijnen boven gekregen nadat we vorig jaar beneden de deur door hepro hebben laten vervangen Mooi strak geworden

Gewoon geweldig!

Geen moment spijt dat we uiteindelijk hebben gekozen voor Hepro. Nette en hardwerkende monteurs.

• Afspraken nakomen

Scherpe offerte, vriendelijk personeel, vakkundige installateurs.

Professionele afwerking

Meedenkend personeel

Probleemloos

Hendrik en Bennie van Hepro Zuidbroek hebben op 20 april 2020 kunststof kozijnen gemonteerd op de bovenverdieping van mijn huis in Zuidlaren. Leuke jongens die alles eerst netjes afdekten en daarna pas aan de slag gingen. Gezellig bij de koffie en daarna weer vlot aan het werk. Alles is keurig gemonteerd en achteraf alles nagelopen en uitgelegd. Er stonden 4 dagen ingepland voor de montage maar ze waren na 2 dagen al klaar. Ben zeer tevreden over de montage en ook over de kozijnen (deels vast met ventilatiestrook en deels draaikiep met horren).

Weer helemaal top

Voor de derde keer Hepro ingeschakeld. Na een schuifpui en nieuwe raamkozijnen nu als laatste een nieuwe voordeur en kozijn. De kwaliteit en is weer vanouds, net als de vriendelijkheid en het vakmanschap van de monteurs.

• Afspraken nakomen

Prima service , mooie kozijnen.

Bedrijf reageert snel op offerte aanvraag en geheel naar tevredenheid opgeleverd.

• Afspraken nakomen

Mooie producten, stroeve start maar fantastisch opgeleverd

Hepro, een mooi groot bedrijf met een ruim assortiment waar, denken wij, voor ieder wat tussen zit. De 1e stap was het uitzoeken van de kozijnen en het laten opmaken van een offerte. Dit ging heel soepel, goed advies en meedenkend. De uitvoering begon erg stroef en heeft het wel een aantal bezoekjes gekost om alles te plaatsen. Denk aan kozijn verkeerde afmeting, levering problemen, een lek kozijn, geen zaken waar je op zit te wachten. Maar dan, dan maar hopen dat Hepro dit goed oppakt, naar je wil luisteren en met oplossingen komt. Nou, dat heeft Hepro uitermate zeer goed en professioneel gedaan. We zijn keurig op de hoogte gehouden, afspraken op dagen dat het ons uitkwam tot dat alles was opgelost. Als klap op de vuurpijl heeft Hepro ons nog een eet-bon cadeau gedaan. Onze dank aan dhr. Veenendaal (verkoper) en dhr. Adema (manager) voor de goede zorgen en het geven van vertrouwen. Dus als je van plan bent kozijnen te laten plaatsten, Hepro is het adres voor de klus !

• Afspraken nakomen

Eindresultaat waar we blij mee zijn.

Positieve ervaring. De buitenkant van de woning ziet mooi en strak uit. De binnenafwerking hebben de mannen top gedaan.

Goed geregeld

• Afspraken nakomen

Wij zijn zeer tevreden over het eind product wij zijn weer bij jullie tereug gekomen omdat wij boven ook al kunstofkozijnen hebben Wij zeer blij met het eindproduct

• Afspraken nakomen

Werkzaamheden snel en netjes, volgens afspraak verricht .

Prettig, voldoende info en ze zijn klantgericht en meedenkend. Alles is bij ons vervangen. Het huis heeft echt een make-over gekregen. Het is echt een volwassen huis geworden.

• Afspraken nakomen

Mooi kozijn, vakkundig geplaatst en netjes afgewerkt.

• Afspraken nakomen

Je krijgt wat je wil, prima inmeet service met goede adviezen.

Geweldig!

Monteurs leveren alles keurig netjes af.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

HET KOZIJN IS SNEL EN VAKUNDIG GEPLAATST

ZEER BLIJ MEE EN VOLGENDE KEER WEER HEPRO

• Afspraken nakomen

Kwaliteit waar je op hoopt, kundige en prettige levering door een top team

We hebben alle kozijnen (4 stuks) de schuifpui en de voordeur vervangen. Tevens boeidelen geupgrade met kunststof. We hebben onze tijd genomen voor de selectie van de leverancier en kwamen snel uit bij onze keuze voor Hepro (met op afstand Ploeg als 2e keuze). Het is een grote investering en uiteindelijk kan iedereen kopen, maar het koper's dilemma is natuurlijk als het op leveren aankomt krijg je dan waar voor je geld. Mijn vrouw en ik zijn allebei onder de indruk van de wijze waarop het installatie team van Patrick en Colin de gehele installatie gecoördineerd en uitgevoerd hebben. De kunde gekoppeld met echt ouderwets hard werken heeft voor ons de installatie van 2 1/2 dag een makkie doen zijn. Over duurzaamheid kunnen we natuurlijk niets zeggen, maar het ziet er mooi en solide uit, dus we hebben er vertrouwen in.

Fantastisch!

Wij hebben 10 jaar geleden hepro kozijnen gekocht, nu hebben wij nieuwe plissé gordijnen gekocht, maar waren onze oude handgrepen te groot. Ik heb contact met hepro gezocht en gevraagd of zij een oplossing hadden, Ja natuurlijk was het antwoord. Binnen een aantal dagen was de monteur er!! Het resultaat is fantastisch, ons probleem is zeer snel opgelost 😁 en de prijs was zeer schappelijk. Bedankt Hepro voor jullie super snelle service, ook na 10 jaar!

• Afspraken nakomen

2019 kozijnen,deuren en boei borden en windveren en nieuwe plafond gekregen bij de voordeur.

Binnen 1 week gedaan. Heel mooi geworden en snel. Vandaag klemmende en niet sluitende achterdeur gebeld en binnen een halfuur monteur al op de stoep super snel verholpen. Bedankt top gedaan.

Een dikke prima!

Goed advies, ze komen de afspraken na, goede prijs/kwaliteit.

Marconistraat 12

2181 AK Hillegom