Pluspunten
Alles netjes afgewerkt en volgens afspraak uitgevoerd.
Pluspunten
Wij zijn erg tevreden over de bovenramen. Ook tevreden over personeel en super tevreden over de mannen die de ramen geplaatst hebben.
zeer tevreden over hepro ,voordeur ,achterdeur en slaapkamer kozijnen laten vervangen.
Pluspunten
Keurig werk afgeleverd.
VerbeterpuntenWaarom moet ik ruim € 700 betalen voor het plaatsen van een kozijntje van 155 x 70. Plaatsing duurde 3 manuren. Begintijd 08.30 uur.Vertrektijd 10.15 uur. Ik ben akkoord gegaan met de offerte op basis van hele verkeerde informatie. (plaatsing kon wel een hele dag duren. En: heel verbazend: het personeel kon niet meer aan een nieuwe klus beginnen die dag. Moet ik jullie personeel dan een hele dag betalen om naar huis te kunnen gaan na 2 uur???!? Komt neer op een arbeidsloon van € 240 PER UUR. Ik heb hierover al telefonisch contact gehad met Mark Veenendaal. Ik zou teruggebeld worden. Tot op heden nog niet gebeurd.
Beste J.B de Bildt, Wij hebben contact gehad met u, en uitgelegd dat de montage niet ruim €700,- heeft gekost. In deze prijs zit ook het inmeten, stelkozijnen, montagematerialen, transportkosten en reisuren verwerkt. We betreuren het dan ook dat u achteraf na het vrijblijvend tekenen van de opdracht op deze manier alsnog afdwingt om extra korting te krijgen. Het uurloon is dan ook niet € 240,- per uur volgens uw berekening, maar € 55,- We vinden het jammer dat het zo gelopen is, maar we zijn toch blij te horen dat het werk keurig is opgeleverd. HEPRO
Pluspunten
Werk erg goed uitgevoerd en vriendelijk en net personeel. Werkafspraken worden volledig nagekomen en er is goede nazorg.
VerbeterpuntenOffertetraject kende een moeizame, langzame start. Het bleek opgepikt te zijn door een werknemer die van een andere afdeling was. Uiteindelijk prima opgelost.
Pluspunten
werken netjes en na afloop ruimen alles op :)
Pluspunten
Super blij met Hepro Hepro levert niet alleen hele mooie producten, maar bovenal zijn hun monteurs top! Als je na het slopen denkt dat je hele woning open ligt, is de gevel een paar uur later een geweldig fraaie aanwinst in je huis geworden. Daarom adviseren we niet alleen Hepro maar ook hun montage dienst van harte aan. Daarnaast hadden wij een aanvullende uitdaging en daar hebben ze in alle opzichten belangenloos aan bijgedragen, daarvoor een extra pluim.
Pluspunten
Prettig voorgesprek met goede informatie en snel een offerte. Ondanks drukte snel ingemeten en afspraak gemaakt voor het plaatsen zodat we wisten waar wij aan toe waren. In de showroom nog de kleuren welke wij hadden gekozen in het echt bekeken. Het plaatsen gebeurde snel, professioneel en keurig!! Zowel binnen als buiten mooi afgewerkt. Een kleine beschadiging aan de muur werd gelijk hersteld. Niets dan lof over dit bedrijf. Wij verheugen ons op het moment dat we de volgende bestelling van een aantal kozijnen kunnen doen bij Hepro!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Pluim voor Hepro Wij hebben in september 2015 naar volle tevredenheid kozijnen en een entreepui door Hepro laten plaatsen. Ervaren monteurs die degelijk werk hebben geleverd. In November 2018 gemeld dat de voordeur en een draai-kiepraam niet meer goed gesloten konden worden; tot die tijd geen enkele klacht over het functioneren van de draaiende delen. Afspraak gemaakt met een monteur die de deur en het raam kosteloos buiten de garantieperiode heeft bijgesteld. Prima service.
Pluspunten
Er is heel netjes gewerkt. En snel. En alles weer zo schoon achtergelaten. Kreeg de volgende dag zelfs nog een berichtje van de monteur of ik nog steeds tevreden was. Top service!
Pluspunten
Prachtige deur, ijzersterke BUVA ISOSTONE onderdorpel, veilig deur beslag met een kern trek beveiliging en in zijn geheel een goed geïsoleerd, duurzaam eindproduct. De plaatsing van het geheel is professioneel en netjes gedaan. Het is nu al warmer binnen en we weten nu zeker dat er niet iemand binnen komt, wanneer wij zelf niet thuis zijn!
Pluspunten
In 2010 gehele huis in de kunststof kozijnen en deuren gekregen van HEPRO. Nu naar 8 jaar probleempje met sluiten van de voordeur. Keurig op tijd voor zijn afspraak melde zich de monteur. Binnen 5 minuten had hij het probleem opgelost. Gelijk ook maar even bij de achterdeur kijken. Daar bleek ook iets aan de hand te zijn wat weer reuze snel werd opgelost. Binnen een half uur was de monteur weer onderweg, een zeer tevreden klant achtergelaten. Prima service.
Pluspunten
Goede prijs Goede kwaliteit Werk wordt vakkundig en netjes gedaan.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Laatst mijn voorgevel opnieuw laten doen met kunststof en ben zeer tevreden! Alles keurig geregeld.
Pluspunten
Twee zeer vakkundige monteurs (Cornee Matheijsen en Casper Kamp) die niet stoppen voordat alles er strak en netjes in gemonteerd zit. Ik ben doof en zij namen de tijd en moeite om alles te noteren zodat ik het kon volgen. Ook kwamen zij met goede suggesties voor de afwerking na isoleren.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mensen zijn prettig in contact en omgang, vriendelijk en betrokken.
Pluspunten
Goede prijs, prima monteurs (Daan en bas).goed overleg over kleine problemen met de klant. Keurig gedaan en bijna geen troep in huis.wij zouden in de toekomst weer voor hepro kiezen.
VerbeterpuntenCommunicatie tussen klant en afdeling montage zou iets beter kunnen.
Pluspunten
Doen wat ze beloven
Pluspunten
Na montage vd. kozijnen door aannemer traden er na korte tijd gebreken op. Slecht sluitende achter-deur en serre-deuren. Contact opgenomen met Hepro en afspraak gemaakt voor bezichtigen vd. problemen. De problemen werden direct herkend en ook zeer deskundig opgelost! De problemen hadden voorkomen kunnen worden als het monteren ook was gedaan met deskundigheid van Hepro. We hebben het gezien...bij het monteren van kunstof kozijnen en deuren komt meer kijken dan alleen maar een waterpas en een doosje schroeven! Alles sluit weer als een kluisdeur. Dankjewel Hepro voor de vriendelijke service en het vakkundig verhelpen vd. problemen. Nogmaals: laat uw kozijnen en deuren vakkundig monteren door Hepro!
Pluspunten
Opdracht is heel netjes en volgens afspraak uitgevoerd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ervaren monteurs. Werken erg netjes, en zijn beleefd.. Na het werk is alles weer schoon en opgeruimd. In alle drie de gevallen heb ik met erg vakkundige mensen te maken gehad. Ondanks dit vind ik het jammer dat ik 3 keer extra thuis moest blijven voor “fouten” bij de produktie. Begrijpend lezen blijkt voor veel mensen problematisch te zijn.
VerbeterpuntenBij drie opdrachten ging er 3 keer iets mis. 1e. 19-05-2016 witte schuifpui laten plaatsen. Daarbij zijn andersgekleurde roosters geplaatst. Welliswaar vervangen maar hoe kun je wit met geel verwarren? Simpele opdracht.. 2e. 02-08-2018. Witte voorpui laten plaatsen. Bij deze niet al te moeilijke opdracht is simpelweg de brievenbus vergeten en werdt er een glas deel geplaatst op de plek vwaar de brievenbus moest komen. Niet door mij besteld, dat glas. Het moest een wit paneel zijn met daarin de brievenbus verwerkt. Nadat men het juiste deel kwam plaatsen bleek dat de aopsluitranden niet de juiste maat hadden en hebben wij ongeveer 5 weken lang met een provisorisch geplaatst paneel gezeten.. geen gezicht. 3e. Onlangs is een binnen paneel (wit) geplaatst met stompe kanten. Blijkt de onderkant geleverd te zijn in een afwijkende kleur.. Hoe moeilijk kan het zijn. WIT is WIT en niet geel of oker. Afwerken kon ook deze keer niet omdat de monteur niet de juiste maat lat voor de afwerking had.
levertijd een beetje lang
Pluspunten
Had problemen met de draaikiepraam, maar dit werd binnen een dag opgelost. Zonder kosten dus top!!
Pluspunten
- Mooi resultaat - Netjes afgewerkt - Duidelijke en vriendelijke communicatie - 4 kozijnen geplaatst in minder dan 1 dag
Verbeterpunten- Zet ook de prijzen voor het plaatsen op de website, niet alleen het materiaal