Pluspunten

Uitstekende service en kwaliteit. Installaties verlopen altijd probleemloos.

• Afspraken nakomen

Geen, doen het prima. Hebben na drie jaar een uitstekende service geleverd. Bediening luxaflex in de dubbele ruit was stuk en deze hebben ze zonder kosten gerepareerd.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

De prijsberekening op internet is duidelijk over de prijs van wat het kozijn gaat kosten Het narekenen van het kozijn was prima De montage was prima . Het was lastig om het kozijn naar boven te trekken Maar dat ging heel goed. De afwerking was ook perfect

Als je de montage wilt laten doen door Hepro is niet erg duidelijk waar je dit moet aangeven. Dit zou duidelijker moeten zijn

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Prettige medewerkers, goed gewerkt en prachtig produkt.

Controle op meten???

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Punctueel Duidelijk Plezier personeel

Ga zo door! Top product

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer goede begeleiding bij de aanschaf van onze voordeur door Eric. Enige tijd later keurig ingemeten en vervolgens geplaatst door twee vakkundige monteurs. Een Nederlands TOPbedrijf die als een team voor het beste voor hun klant gaan. Mijn schuifpui en kunststof kozijnen laat ik ook door Hepro plaatsen, complimenten mannen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Afspraken zijn goed Vriendelijke mensen

1 klein puntje als ze komen dat ze van te voren aangeven hoelaat ze er zijn zat om 7uur al tewachten maar kwamen door omleiding om 8:15

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Werken netjes .

Pluspunten

De heren die bij ons de kozijnen hebben geplaatst waren allemaal vrolijk en het werk werd op de 2e dag met extra mensen afgehandeld, zodat wij niet een extra vrije dag hoefden op te nemen. Het zie er allemaal heel mooi uit en de uitleg was ook goed verzorgd.

Als men door omstandigheden wat later bij de klant aankomt, zou het wel zo netjes zijn de klant daarover te informeren. Nu hebben wij naar Hepro moeten bellen en vragen wat er aan de hand is.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Houd zich goed aan de afspraken en reageert snel.

Opties zoals bak voor afval bevestiging voor vragen. Nu stond er een vrachtwagen met bak voor de deur die we niet besteld hadden.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Service is echt goed. Ook na jaren. Reeds 2 adressen aangeleverd die ook zeer tevreden zijn.

• Communicatie

Pluspunten

Alleen maar positief, hebben super vakkundig werk afgeleverd. We hebben 4 kozijnen laten plaatsen en we zijn super tevreden. Raad dit bedrijf zeker aan.

Ga zo door.

Pluspunten

Vandaag 2 nieuwe kozijnen gekregen, keurig gemonteerd door 2 vakmannen. Ook alles perfect opgeleverd tot aan het opruimen aan toe. De volgende kozijnen die aan de beurt zijn ga ik ook zeker hier bestellen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Er wordt efficiënt gewerkt. Keurig netjes achter gelaten

Pluspunten

Werken netjes, goed materiaal.

Pluspunten

Klantvriendelijk en duidelijk in communicatie via mail ,

Geen keep on the good work

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede voorlichting van zowel verkoper als monteur. Denken mee

Geen vervanging bij ziekte, monteur moest het alleen doen, dat is niet duurzaam.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kwaliteit is goed

Door de verkoop/buitendienst medewerker is ingemeten en een overeenkomst gesloten. Tevens is een lever- en montagedatum toegezegd. Deze datum is op mijn verzoek nogmaals per mail bevestigd door deze man omdat dit belangrijk was gezien er een totale renovatie gepland was. Deze afspraak is niet nagekomen. Ik heb een aantal keren gesproken met de heer Ronald Zinger, welke zegt directeur te zijn. Deze man nam afstand van de toezegging van zijn collega en een reeks van heel onvriendelijke gesprekken volgden. Uiteindelijk zijn de kozijnen 8 weken te laat gemonteerd met alle problemen van dien.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Wij zijn erg tevreden over de Firma: Hepro. Ten eerste de voorlichting (Erik). Ten tweede Opmeten en controle uit te voeren werk (Ike). Ten derde de TOPPERS van de montage en afwerking(Hendrik en Bennie en Frans 1e deel). Het eindresultaat mag er zijn gehele huis in de Kunstof. Zie foto’s eindresultaat. Allen bedankt.

Pluspunten

Leveren goed werk.

Pluspunten

Nadat de maten waren opgemeten, was er snel een offerte en snel een datum bekend van plaatsing; er werd snel gereageerd op aanvullende vragen

Aanvankelijk was er even een miscommunicatie na een online aangevraagde offerte bij het maken van een afspraak, maar eenmaal gemaakt ging alles heel snel en correct

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Duidelijke communicatie. Afspraken worden nagekomen. Er word meegedacht. Zeer bekwame monteurs die zorgvuldig en nauwkeurig te werk gaan. Prijs/kwaliteit is perfect.

Marconistraat 12

2181 AK Hillegom