Pluspunten
Heb geen negatief punten kunnen geven . werken vlot goede communicatie met het bedrijf en personeel. Werkvloer steeds netjes achter gelaten alles de vloer netjes afgeplakt.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Zowel verkoop, inmeten en montage door Mo en Arnoud waren erg goed. Zeer tevreden. De kozijnen zijn erg mooi, dakkapel ook mooi afgewerkt en binnen ook mooi afgewerkt.
VerbeterpuntenNiet bekend
Pluspunten
Gisteren is ons kozijn geplaatst, erg blij mee. Resultaat erg goed. Vriendelijke monteur en goeie klantenservice. Overall zeer tevrede!
Pluspunten
Voorlichting, service en plaatsing zijn uitstekend in orde.
VerbeterpuntenEen teleurstelling voor ons zijn de ´extrusiestrepen´die ten gevolge van het productieproces op alle kozijnen zitten. Die hadden we in de showroom niet waargenomen. Dit hadden we graag vooraf geweten.
Pluspunten
Na het plaatsen van een aantal kozijnen gekozen voor een tweede bestelling: dat zegt genoeg! Prima werk geleverd!
VerbeterpuntenDoorgaan zo
Pluspunten
Een profesioneel bedrijf die ik iedereen die overweegt om kunstof te nemen bij HEPRO een afspraak te maken. Kwaliteit zeer goed en erg mooi product. Wij hebben een schuifpui / kozijnen / en een voorkeur bij HEPRO besteld en het is echt 100% naar onze wensen. Zeer behulpzaam en ze geven een goed advise. Leveren op tijd de goederen. Telefonisch altijd bereikbaar. Kortom wij geven een cijfer 10 aan HEPRO ☺️
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Uitstekend geholpen, hele mooie produkten. zeer netjes en keurig geplaatst! Wij zijn erg tevreden, het huis is er enorm door opgeknapt ook de laatste klusjes zijn netjes en volgens afspraak afgewerkt.
Na plaatsing werden er nog wat slordigheden geconstateerd. Deze werden bij een 2e bezoek hersteld.
Pluspunten
Goede ramen / kozijnen ziet er strak uit.
VerbeterpuntenWellicht een belletje als de afspraak uitloopt.
Pluspunten
Alles prima geregeld
VerbeterpuntenTot nu toe geen
Pluspunten
gemotiveerde medewerkers
Verbeterpuntenzou niet weten
Pluspunten
Deze week bij ons op de 1e verdieping 4 kozijnen en Keralit afwerking geplaatst. Kozijnen zien er goed uit en het resultaat is nu een stuk strakker. Ik heb gekozen om de binnenafwerking zelf te doen toch wel praktische tips gekregen hoe ik het kan aanpakken. Alles werd netjes stofzuigerschoon afgeleverd en de mannen werkten goed op een hoog tempo door.
VerbeterpuntenDe afdeling planning mag iets meer initiatief tonen om de start afspraak beter in te plannen. Ik had alleen een datum ontvangen wanneer ze zouden starten en geen tijd, vervolgens gebeld hoe laat ze zouden komen. Planning ging uit van 8uur - half 9 echter ze waren er al om half 8 (prima tijd overigens) maar was dus wel even haasten om de mensen te ontvangen. Iets meer aandacht aan dit soort details, en het wordt nog beter
Pluspunten
Ze zijn beide dagen vroeger begonnen dan aangegeven. Ze zijn correct en zorgvuldig bezig geweest, zowel met uitbreken van het oude materiaal als het nieuwe plaatsen De communicatie was duidelijk, overleg en navraag was duidelijk.
Pluspunten
Alles is volgens afspraak verlopen. Wij zijn zeer tevreden.
Pluspunten
Vandaag telefonisch hepro benaderd, monteur aan de lijn was vlak in de buurt en kwam gelijk even langs. Gelijk even het euvel verholpen. En dat helemaal voor niks!!! Zelfs niet voor het nieuwe materiaal. Waar maak je dit nog mee?! Super bedankt, TOP!!! Mvg, Sylvia W
Pluspunten
Vorig jaar november heeft Hepro nieuwe kozijnen geplaatst bij ons. Ik moet zeggen dat ze dit meer dan goed hebben gedaan. Ik ben heeeel tevreden. Dee mannen leveren goed werk en ze laten alles netjes achter. Dus als wij de rest van de woning laat voorzien van kunststof kozijnen dan gaan we zeker weer naar Hepro, Top bedrijf. Voor ons geen ander!!!
Pluspunten
Er wordt heel netjes gewerkt. Ook in de communicatie is alles naar wens verlopen. Duidelijke afspraken worden gemaakt en nagekomen. Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat.
VerbeterpuntenKeep up the good work! Zorg dat jullie dit niveau vasthouden. Goed zijn is één, goed blijven is twee.
Pluspunten
Zeer goed afhandeling van eerdere klacht Prettige, deskundige medewerkers
VerbeterpuntenBetere communicatie over levering raamdorpelsteen, eerder signaleren dat levering kozijnen en raamdorpelstenen niet gelijktijdig was.
Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent ondanks dat wij als service deze raamdorpelstenen kosteloos voor u hebben gemonteerd. Wij kunnen kozijnen snel produceren omdat wij dit zelf in de hand hebben, maar wij zijn helaas afhankelijk van onze leverancier van de raamdorpelstenen.
Pluspunten
Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenDe prijs viel me nogal tegen, aangezien er uiteindelijk geen steiger opgebouwd hoefde te worden en afwerking van de binnenzijde voor eigen rekening kwam.
Pluspunten
Eigenlijk is alles over dit bedrijf positief
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vorige week vensterbanken opgehaald in Zuidbroek en ik kon ze direct op maat laten zagen bij jongens die in de buurt aan het werk waren! Top service!!
Pluspunten
uitstekende kwaliteit van het materiaal (bij ons geleverd: kozijnen, vensterbanken) bedrijf levert tegen geringe meerprijs triple glas (hoge warmte-isolatiewaarde), kozijnen zijn hierop goed afgestemd. nette installatie (bij ons: de kozijnen geplaatst) meedenken in oplossingen bij 'uitdagingen' duidelijk in de communicatie komen hun afspraken na snel (vanochtend vensterbanken besteld, vanmiddag al thuisbezorgd!)
Pluspunten
Duidelijk afspraken die worden nagekomen. Goede medewerkers die langs komen en alles keurig achterlaten.
Pluspunten
keurig op de afgesproken tijd. werkt erg nauwkeurig. alles wordt netjes opgeruimd. kon met al mijn vragen terecht alles wordt duidelijk uitgelegd ( ik moest weten hoe de tuimelraam werkte ). prima werk geleverd groot compliment hiervoor.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten waar genomen