Pluspunten
Uitermate tevreden. Leander en Peter hebben prima werk geleverd. Mooie kozijnen en voordeur.
Pluspunten
de spullen werden iedere dag netjes opgeruimd. Geen rotzooi laten liggen. De medewerkers dachten mee met problemen die zich voordeden en kwamen met goede oplossingen.
VerbeterpuntenWe kregen te horen dat we moeten wachten met het schoonmaken van de ramen. Is het iets, dat jullie de ramen de eerste keer (laten) wassen. Weet je dat het niet te vroeg gebeurd en met het geschikte schoonmaakmiddel. Wat ik mis is een "stok" om de ventilatieroosters te sluiten.
Pluspunten
Schuifpui is keurig netjes en goed geplaatst. Levering en plaatsing volgens planning. Schuifpui loopt soepel en licht.
VerbeterpuntenTekeningen verkoop en opmeter normaliseren.
Pluspunten
Correcte afwerking en personeel is vriendelijk
VerbeterpuntenGraag altijd een terugkoppeling op een mail van de klant
Pluspunten
Snel geleverd. Binnen 2 weken.
Pluspunten
Ik ben uitermatel tevreden, er is keurig gewerkt, offerte werd direct opgemaakt wat ik een pluspunt vond.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede vakmensen, goede voorlichting en mooie kozijnen
VerbeterpuntenMaak van te voren duidelijk dat je voordat het klaar en opgeleverd is wel een betaling vraagt. Duidelijkheid hierover voorkomt vervelend gevoel bij klant. Afspraak is immers afspraak.
Pluspunten
Nemen de tijd voor je
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Doen wat ze afspreken. De mannen hebben top gewerkt!
Pluspunten
Open en eerlijk bedrijf goede uitleg en communicatie. Ook mogen kijken in de fabriek met goede duidelijke uitleg.
Pluspunten
Service, vriendelijk, product.
VerbeterpuntenDe verkoper zou wat minder de slechte punten van de producten van de concurrent kunnen benadrukken en wat meer de sterke punten van het eigen product.
Pluspunten
Vakkundig personeel Vlotte uitvoering
VerbeterpuntenAan het begin van de uitvoering de zaken beter afplakken. De netheid kon wat beter.
Pluspunten
Resultaat erg mooi, personeel erg vriendelijk, professioneel en werken erg netjes. After sale goed verzorgd
VerbeterpuntenNa de klus een uurtje extra nemen voor een perfecte oplevering en echt alles af is.
Pluspunten
Prima kwaliteit en service. Zeer vriendelijk en kundig personeel.
VerbeterpuntenGeen, ga gewoon zo door
Pluspunten
Snelle reactie na online vensterbanken te hebben besteld. Binnen 2 dagen bezorgd. De blauwsteen kleur is echt super mooi
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Zeer correcte afhandeling vanaf opdracht tot montage. Alles netjes afgewerkt en schoon achter gelaten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede uitleg goede adviezen Top geplaatst en in 1.5 dag Iedereen die we gesproken hebben ook vriendelijk.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vakwerk
VerbeterpuntenHet achtergelaten opleveringsrapport was onduidelijk en grotendeels onleesbaar o.a. doordat wij een carbondoorslag hebben gekregen.
De waterkering heeft niet geheel mijn voorkeur
Pluspunten
proffessioneel en klantgericht. serieus met hun vak bezig.
Verbeterpuntenniets wat ze zelf niet weten
Pluspunten
flexibel
Verbeterpuntenaangeven hoe laat de monteurs aanwezig zouden zijn lijkt me verstandig
Pluspunten
Goed contact, duidelijke afspraken, vriendelijk, vakkundig en netjes werken.