Pluspunten

Bovenverdieping voorzien van kunstof kozijnen. Uitermate tevreden!! Fijn contact en nemen alle zorgen weg gaandeweg ze bezig zijn met het plaatsen. Erg netjes en mooi afgewerkt. Zeker weten dat wij ook voor de rest van de woning naar Hepro zullen gaan

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Keurig netjes van begin tot eind, van inmeten tot plaatsen, mijn volgende bestelling gaat zeker naar Hepro!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

het raam is netjes ingemeten en dat er problemen bij ons thuis waren zodat het raam nog niet geplaatst kon worden werd er netjes meegedacht naar een oplossing en werd de montage datum aangepast.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden! Vandaag zijn er kunstof kozijnen en een kunstof voordeur geplaatst. Alles was goed opgemeten. Ik heb een wat oudere woning en daardoor loopt het wat af en is niet alles even recht. De 2 monteurs die vandaag alles geplaatst hebben werkten uiterst vakkundig en hebben dit fantastisch opgelost zodat alles er mooi uitziet. Mo&Sander jullie worden enorm bedankt!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Prima afgeleverd werk, ziet er tiptop uit. Meedenken in de fase waarin de offerte werd gemaakt, maar ook tijdens het plaatsen door Ron en Mark. Prima vakmensen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Van onze schuifpui was de kruk kapot. Vanmorgen gebeld, en vanmiddag hadden we al een nieuwe! Gemonteerd en wel! Echt geweldige service! Ondanks dat de pui al 10 jaar oud is, was het onderdeel op voorraad. Hij loopt weer als een zonnetje, want hij is gelijk helemaal doorgesmeerd en afgesteld. Top bedrijf!!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Netjes optijd! uitgevoerd als afgesproken. de vloeren binnen worden netjes afgeplakt. achter af word uitgelegd hoe het kozijn in zn werk gaat mbt ventilatie stand.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Duidelijke offerte Meegedacht in het toch nog tijdig kunnen realiseren. Goed en net werk geleverd. Kan niet beter.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

goede kwaliteit en prijs en een goede service. Komen afspraken na en werken netjes.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er wordt hard gewerkt om alles volgens afspraak alles op tijd opgeleverd te krijgen. Er werd ook meegedacht om de vensterbank(en) naar mijn smaak te krijgen.

Vanaf het eerste begin tot en met nu.... ik bel met een vraag en ik word vrijwel nooit teruggebeld, dit is een keer of 4 gebeurd, inclusief de vraag die ik nu uit heb staan! 8 december een mail gestuurd met een vraag/klacht, na een week heb ik maar zelf weer gebeld en ik zou begin week 51 teruggebeld worden. Ik ben nog steeds aan het wachten! Qua telefonisch contact (c.q.mail), is het een echt een drama bij u, dit moet echt snel verbeterd worden.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

alles werd opgeruimd en er werd uitgelegd hoe alles werkte.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Beleefde mannen. Zaken goed opgeruimd en aangeveegd. Adequaat gereageerd op de klacht dat de oprit van de buren door de hoogwerker kapot gereden is.

Laat de hoogwerker geen vijf dagen voor het huis op de openbare weg in de woonwijk staan. Buren klagen erover. Wij zijn blij met het kozijn, maar niet met het gedoe van de hoogwerker

GOED HUN AFSPRAKEN NA GEKOMEN EN ZEER KORRECT AFGELEVERD

• Afspraken nakomen

Pluspunten

duidelijkheid, cliëntgericht, betrouwbaar! Oplossingsgericht. prettige communicatie

• Afspraken nakomen

Pluspunten

afspraken worden goed nagekomen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Kunststof Deuren laten plaatsen in de garage. Wat een aanwinst en een verschil. Veel advies gehad van Hepro bij hetgeen ik moest laten plaatsen en super tevreden mee.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

erg netjes gewerkt

• Afspraken nakomen

Pluspunten

deskundig en betrouwbaar personeel

geen

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Gedreven en eerlijk bedrijf. Kennis van zaken. Als zeer positief ervaren.

Pluspunten

Goed bedrijf

• Afspraken nakomen

Pluspunten

- Uitstekende service - Betaalbaar tegen over andere bedrijven

- Tijdens het huisbezoek/ bij de showroom graag meer afbeeldingen van brievenbussen, diverse kleuren aantonen.

Marconistraat 12

2181 AK Hillegom