Mooi product, planning en montage konden beter
Wij hebben ons hele huis (14 kozijnen) laten vervangen door kunststof. En na veel vergelijken vonden we de kozijnen van Hepro toch gewoon de mooiste. De sales fase verliep erg prettig en we zijn goed geinformeerd en geadviseerd door de verkoper.
De montage verliep helaas wat minder prettig. Het eerste team van monteurs heeft het allemaal niet zo netjes gedaan. Ze waren niet erg secuur en het sloopwerk heeft best wat beschadigingen achter gelaten. Door de afwerking zie je er op het eerste gezicht niet zo veel van, maar het is toch niet zo fraai. Ook had dit eerste team van monteurs te weinig tijd, waardoor wij moesten wachten tot een volgende team het een paar weken later kwam afmaken.
Dit team werkte wel wat netter. Er zijn zelfs kozijnen weer opnieuw geplaatst. Maar ook dit team kon het werk niet 100% afmaken, dus mochten we weer wachten. Daarna kwam montage team 3 het proberen af te maken, die hadden een verkeerde maat glasplaat bij zich, dus waren we overgeleverd aan montageteam 4. Al met al heeft het vanaf Oktober tot April geduurd tot het allemaal klaar was. Na 4 montageteams te hebben gehad, kan ik wel zeggen dat er helaas veel kwaliteitsverschil in zit.
Naast de montage is er in het inmeten/bestellen ook veel mis gegaan. 1 kozijn moest opnieuw besteld, roosters waren verkeerd berekend, 1 kozijn is eigenlijk iets te klein. Al met al erg zonde van al het materiaal, de tijd en de frustratie bij de klant.
De communicatie tussen montageteams, montagemanager en de klant had zeker wat beter gekund. Wij werden slecht geinformeerd over waar ze mee bezig gingen en waar ze tegenaan liepen. Ik moest overal zelf naar vragen terwijl ik er helemaal geen verstand van heb.
Wat ik wel heel fijn vond is dat ze eigenlijk alles waar wij commentaar op hadden naar tevredenheid hebben opgelost, zonder ook maar een blijk van irritatie te geven. Heel erg klantvriendelijk. Vervelend was natuurlijk wel dat we veel puntjes hadden, maar voor de afhandeling ervan niks dan lof.