Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Heerlijk dekbed (Kaprun) en ook nog eens een geweldige service.
18 November 2022
Rob
Hoofddorp
Volgende dag in huis. Het dekbed is niet goedkoop maar iedere euro waard, heerlijk warm, ik heb de winter versie, en vederlicht
26 October 2022
Mirjam
Middelburg
Heerlijk zacht dekbed. Makkelijk aan elkaar te maken voor een winter dekbed
24 October 2022
Marina
Muntendam
Volgens verwachting.
21 October 2022
Els
Delft
Super snel geleverd! Heerlijk luchtig en warm dekbed.
18 October 2022
Nicolette
Zwijndrecht
Fijn dekbed, lekker warm en niet te duur.
8 October 2022
Edward
Oosterhout
Savonds om 22 uur besteld, volgende dag al geleverd. Heerlijke dekbedden, we hadden al een tweepersoons dekbed, nu 2 eenpersoons besteld. Mooi verpakt in tassen.
7 October 2022
Susan
Beek en Donk
Mooie en goede producten + snelle levering
5 October 2022
Gilbert
Waalwijk
Mooi afgewerkte dekbedden. Systeem met de knoopjes is heel handig. Dekbed geeft veel wermte.
5 October 2022
Ann
Mechelen
Valt lekker warm om je heen en licht heerlijk
3 October 2022
Jos
Roden
Het advies was goed en ik ben heel prettig geholpen. Het dekbed was de dag na de bestelling al bezorgd. Ik was die avond bij mijn moeder en het is een heel mooi en vooral heel licht dekbed.Mijn moeder kan geen gewicht meer op haar benen hebben maar dit dekbed weegt zo weinig, heel erg fijn! Ze ervaart dit zelf ook en ze slaapt er graag onder!
28 September 2022
JMM
Gouda
Ganzen donzen dekbed gekocht, helemaal tevreden.
26 September 2022
Jan
Spijkenisse
Goede en snelle service en aflevering
12 September 2022
Judith
Ugchelen
Duidelijke website, kwaliteit uitstekend. Goede en zeer snelle levering. Geproduceerd in Nederland dat is een grote plus!
9 September 2022
Evert
Havelte
Ik had een product besteld, netjes en snel geleverd. Voor mij was het iets te synthetisch dus ik heb de retourprocedure ook mogen testen en die is ook prima. Ik zou er zo weer bestellen.
6 September 2022
E
Wassenaar
Goed product en alles is volgens afspraak nagekomen.
25 August 2022
Jan Kees Metz
Liempde
Na veel omzwervingen op internet bij White Cloudz uitgekomen, we zijn erg tevreden over onze keuze.
24 August 2022
Nicolet
Ooy
Alles verliep snel en volgens plan. Op vragen werd snel en to the point gereageerd. Het zomerdekbed dat ik heb gekocht, voldoet helemaal aan de verwachting. Vederlicht. Super.
13 August 2022
TFM
Zutphen
Op tijd en volgens planning
12 August 2022
A. E. M.
Nij Beets
heeerlijk superlicht 100% gansedons dekbed
5 August 2022
I.S
Utrecht
De eerste nacht werd ik bevangen door een nare geur die op mijn longen sloeg. De dekbedhoezen voor de zekerheid opnieuw gewassen. Nu is het afwachten. Ik heb het dekbed aanschaft omdat het anti allergeen en ademend zou zijn. Dus ik voel me wat onzeker over de aanschaf.
Beveelt niet aan
30 July 2022
aleid
groningen
Beste Aleid,
Bedankt voor je review. Jammer dat je niet direct tevreden met je aankoop was. Mocht je nog steeds twijfels hebben, neem dan gerust even contact met ons op. Dan gaan we kijken wat er is en hoe we het op kunnen lossen. Maarten
Product was na levering helaas niet naar mijn zin . Retourneren en retour betaling ging snel.
29 July 2022
R
Rhenen
Uitstekend geholpen en erg meedenkend met de klant. Absolute aanrader.
27 July 2022
Peter
Oisterwijk
Erg mooie 4-seizoenendekbedden voor een redelijke prijs. Twee maal een kussen terugsturen was geen enkel probleem. Contact opnemen gaat erg snel. Absolute aanrader.
27 July 2022
Jochem
Amersfoort
Kwaliteit is top. Service is persoonlijk. Dekbedden binnen 24 uur in huis!
26 July 2022
Ellenoor