snel en goed
Goed kwalitatief materiaal. Prijs is zeker waard.
19 July 2022
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 921 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Goed kwalitatief materiaal. Prijs is zeker waard.
19 July 2022
GR van Leeuwen
Veenendaal
Goede service als je een vraag hebt. Dekbed is heerlijk warm en licht, goed verpakt.
13 July 2022
Heerlijke dekbedden Kaprun top kwaliteit
9 July 2022
Benno
Enschede
Mankeert niets aan, zowel wijze van bestelproces als kwaliteit zomerdeken zijn uitstekend
4 July 2022
grietje
Eindhoven
Een winter dekbed besteld en deze werd snel en efficiënt geleverd.
4 July 2022
Irene
Leusden
What you see is what you get!
1 July 2022
Carola
Alkmaar
Voorheen een donzen dekbed gekocht, helemaal naar wens! Nu een zomerdeken, ook perfect! Goede omschrijving voor de artikelen, vriendelijk telefonisch contact en directe leveringen. In een woord “Top kwaliteit”
1 July 2022
Ineke
Heel
Ja ze zien er niet uit vond ik. Maar ik was radeloos. En nu wil ik dus niets anders meer. Fris prettig en zo gewassen/droog . Ideaal !
27 June 2022
Wendy
Amsterdam
Ik heb nu meerdere dekbedden en de zomerdeken. Ben erg tevreden mooie materialen. En een goed service.
23 June 2022
Renate
Almere
Hoge kwaliteit dekbedden en zomerdekens. Snelle verzending.
22 June 2022
DH
Heibloem
Voor de zomerdeken sliep ik onder een dekbedovertrek. Ik werd dan altijd wakker midden in de nacht van de kou. Nu met zomerdeken val ik sneller in slaap en wordt niet meer wakker door de kou. Heerlijk. Ook wordt je niet meer klam wakker van het zweet.
22 June 2022
Saskia Mol
Spijkenisse
Overzichtelijke minimalistische website, met weinig keuze (fantastisch is dat)! Producten stralen kwaliteit uit en zijn fijn verpakt in een opbergtas. Bij het 4-seizoenendekbed zitten losse drukknoopjes om ze aan elkaar te verbinden. Lijkt me een duurzaam systeem en makkelijk te vervangen. Meer informatie over productie en herkomst van materialen op de website zou prettig zijn. Wat is precies het verhaal achter de producten? Een beetje beleving is wel prettig. Zowel dekbedden, kussen als overtrekset bevallen erg goed.
17 June 2022
Jochem
Amersfoort
De Zomerdeken is erg mooi en is precies wat we zochten voor ons kind (voor wie een zomerdekbed nu te warm is). Uit eerdere ervaring ook goede service!
15 June 2022
Martine
Ravenstein
Een verkeerde bestelling ontvangen maar binnen 24 uur opgelost. Prima producten.
14 June 2022
john Nooijen
Steenbergen
Nu sinds bijna een week in huis en het ganzendons dekbed bevalt ons uitstekend! Heerlijk koel. Bestelling en levering ging netjes op tijd
14 June 2022
R
Vlaardingen
Goed rondgekeken, Nederlands produkt en niet duur. Bij ontvangst dacht ik "wel erg licht" maar zeer comfortabel en warm. Kan het een ieder aanraden.
WJ
Rotterdam
Het dekbed is super. Lekker fluffy zoals in Oostenrijk. Nooit kunnen vinden in Nederland maar dit dekbed is zoals de dekbedden in Oostenrijk.
Ellen
Valkenburg
Duidelijk informatie voor de verzending.
Anneke
Scherpenzeel
Persoonlijke service en aandacht
6 June 2022
Antoine
Vught
Heel gijn zomerdekbed besteld naast omze fluffy Oostenrijker die nu echt te warm is. Ik ben er heel blij mee. Vandaag besteld, de volgende dag bezorgd. Top!
31 May 2022
Kim
De Meern
Echt een heel mooi dekbed van hele goede kwaliteit. (Klasse 3, ganzendons) Omdat 1 kind het zeer goed bevalt, ook voor de 2de besteld.
30 May 2022
Gerda
...
Service en geleverde artikelen prima.
27 May 2022
Heleen
Leiden
Dekbed Kaprun bevalt uitstekend! Snelle levering en tegen een mooie prijs!
27 May 2022
patty kuhlmann
OISTERWIJK
Het dekbed is als een wolkje zo zacht.
24 May 2022
Ingrid