Goed, heerlijk dekbed

Iets later geleverd door transporteur, maar dekbed prachtig en warm.

Wat een genot, heerlijk lekker, slapen

Ik kan maar één ding zeggen, super, service, snelle levering.

Snelle levering en goede kwaliteit

Mijn dekbed was binnen enkele dagen bezorgd, terwijl ik niet in Nederland woon. Het dekbed is van heel goede kwaliteit, echt een investering. Blij met deze aankoop.

Goed product en service

Uitgebreid verkoopadvies, rond de lunch besteld en de volgende dag al geleverd. Ik ben erg tevreden met het donzen dekbed met 100% siberisch ganzendons.. Het is erg licht en toch lekker warm.

Heerlijk

Prima service en zeer tevreden over het dekbed. Prijs en kwaliteit verhouding is goed.

Heerlijk dekbed

Komen hun beloften na

Fantastisch , kwaliteit en service TOP

Ben voor ik wist wat ik nu nodig had zo fijn en goed geadviseerd. Keurig verpakt in een doos en het dekbed ook nog in een mooie hoes. Werkelijk TOP .

Goede service, Prima levering

Ondanks problemen met de website, deels door mij, deels door het systeem ging de afhandeling in de drukke kerst periode zeer goed en kwam het pakketje op tijd aan!

4 commandes= 4 fois satisfaite

Service et envoie rapides et soignés; qualité impeccable, à voir dans la durée.

super

Wij hebben een Donzen dekbed Graz  4-seizoenendekbed gekocht, maar hadden slechts 1 deel ontvangen, echter een telefoontje was genoeg om een paar dagen later alsnog het 2e deel te ontvangen, super service. En... het slaapt heerlijk.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Snelle levering en product voldoet aan de verwachting. Top!

goede kwaliteit/prijs verhouding

mooie kwaliteit goede en snelle service

uitstekend dekbed

Het bestelde dekbed is uitstekend, goede prijs/kwaliteitverhouding. Duurde echter wel lang voor het kwam (3.5 weken).

Snel antwoord op vragen. Lekker dekbed

Lekker dekbed Blij mee

Aanrader

Wij hebben gekozen voor het dekbed met siberische ganzenveren. Een ongelooflijk zalig gevoel om onder te slapen, licht, luchtig en perfect van warmte/koelte. Onze nachtrust is erop verbeterd. Echt een aanrader! Supersnelle levering en goede kwaliteit. Dit is het derde dekbed dat wij via whitecloudz hebben gekocht omdat we dik tevreden zijn.

Super licht en fijn dekbed, heerlijk kussen

Heerlijk licht voorjaar/najaars dekbed van 100% ganzendons, lekker en voldoende warm. Tevens nieuw Royal Clouds kussen aangeschaft, hoofd zakt er heerlijk en net voldoende in weg. Weldaad voor je nek. Erg tevreden met deze investering.

Heerlijk donzen dekbed

Wij hebben een donzen dekbed gekocht. Heel snel en netjes ontvangen in mooie tas met rits. Goede kwaliteit. Heerlijk war, zacht.

Top dekbed

Je voelt niks op je lichaam ❤️

Gewoon top

Goed bereikbaar, goed advies, snelle levering en heerlijk dekbed. Wat wil je nog meer.

Heerlijk produkt

Snelle levering, zelfs voor de feestdagen. Heerlijk dekbed, maar ook al staat het raam s'nachts open. Het vierseizoenen dekbed compleet is wel erg warm.

Super goed geregeld

Dit dekbed had ik jaren geleden moeten kopen, vesten binnenkort ook voor mijn kinderen

Ik slaap zelf al een jaar onder dit heerlijke dekbed. Jammer dat de ontvanger van dit cadeau al een dekbed had en hij het dus helaas moest retourneren. Gelukkig is er ook een goede retourservice.

Geweldige dekbedden

Na wat speurwerk op internet zijn we uitgekomen bij White Cloudz. De site geeft duidelijke informatie, waardoor wij snel overstag gingen. Na één nacht geslapen te hebben onder het 4 seizoenen dekbed Aspen kunnen we zeggen dat we een zeer goede aankoop hebben gedaan.Wat een heerlijke lichte dekbedden waaronder het heerlijk warm is. Verder werden ze snel geleverd en waren keurig verpakt in handige bewaartassen. Al met al een echte aanrader!

Duidelijke website. Veel keus. Mooie kwaliteit. En snelle levering.

Ossenkamp 2 N

8024 AE Zwolle