Fluweelzacht en vederlicht

Wij zijn super blij met onze dekbedden Kaprun en Aspen (4 seizoenen)! De Aspen is nog net iets zachter en lichter dan de Kaprun. Elk wat wils..beide zijn een genot om onder te liggen. White Cloudz is is zeer goed bereikbaar voor vragen en advies! Supersnelle levering! Topkwaliteit dekbedden!

Snelle levering, goede kwaliteit dekbed

Was cadeau voor partner, snelle levering, mooi dekbed, lekker warm

Maandag gebeld want twijfelde tussen voorjaar/najaars deel . Het betreft een 2 persoons. Er werd goed meegedacht er werd als optie geboden dat er aan één kant wat vulling bij gedaan kon worden. Hierdoor ging ik overstag. De volgende dag al in huis ongelofelijk dat met de kerstdrukte.

mooi materiaal en service

Donzen dekbed ziet er goed verzorgd uit, en bijbestelde hoeslaken is echt prachtig !

Snelle levering juiste omschrijving top

Voldoet aan onze eis. Mooie kwaliteit warm en licht dekbed top

Goede en snelle service, superfijn dekbed!

Vier seizoenen dekbed Kaprun gekocht, wat een heerlijk dekbed zeg! Licht van gewicht maar heerlijk warm. Kan het anderen zeker aanraden.

Geweldig!

Wij hebben 2 vier seizoenen Graz en 2 kussens gekocht. Fijn geholpen via de chat door Maarten. Het is toch een hele uitgave dus het was fijn om geholpen te worden door iemand die er verstand van heeft.

Prima product

Snelle levering, prima product

Top dekbed

Heb een Kaprun winterdekbed gekocht (de op een na warmste warmteklasse en van ganzendons, na vriendelijk telefonisch advies van Whitecloudz). In 1 woord: heerlijk! Lekker warm, voelt volumineus aan maar is toch licht. Heb hem nu een week, en er heerlijk onder geslapen. Top, een aanrader.

Goed, snel en prima product.

Niet wat ik ervan verwacht had!!!

Had een warmer donzen 4 seizoenen dekbed verwacht voor dat geld. Is niks warmer als het dekbed wat 8 jaar oud is. Deze is dan ook nog synthetisch

Prima 4 seizoenendekbed Aspen

Omdat ik het ‘s nachts snel warm heb, had het dekbed van White Cloudz mijn voorkeur, omdat het niet te zwaar is gevuld. Gebruik bij nachttemperatuur van 9* in een koude slaapkamer het zomerdekbed. Bevalt goed.

Uitstekend.

Wat een prachtig donsen dekbed, Aspen heerlijk warm, super blij mee, geweldige service, ja een aanrader om hier iets te bestellen.

Hier voel je je als klant koning.

Fijn bedrijf, snelle reactie op vragen, en een heerlijk dekbed.

Beste

Wat een goede service!

We zijn hartstikke blij met de 100% Siberische ganzendons dekbed. We slapen altijd met raam open, ook in de winter. Het is net een koelkast in onze slaapkamer. Met dit dekbed is het heerlijk slapen, lekker warm en toch ook luchtig. Uitstekend contact gehad met de klantenservice! Aanrader!

Alice in wonderland!

Wij sliepen zeker al 20 jaar onder een wollen dekbed. Mijn man, enige jaren ouder dan ik, had het koud en kreeg een extra dekbed. Met het aangeschafte donzen dek slapen wij beiden weer eensgezind als marmotten!

Superlicht donzedekbed

Heerlijk warm licht dekbed Bed tijk is wel erg glad en de hoes blijft daardoor niet lekker op zijn plaats zitten.

Helemaal naar wens

Dekbed werd heel vlot geleverd en was keurig verpakt. Het is lekker licht en warm.

Heel aangenaam om contact te hebben. Gied advies en service. Aan te raden!

Tweede dekbed vanwege een groter bed en net zo tevreden!

Heerlijk dekbed

Na een bezoek te hebben gebracht waar we fantastisch ontvangen zijn en voorgelicht nu het dekbed gekocht. Zeer tevreden en we slapen heerlijk

Goede prijzen, prachtige kwaliteit, snelle levering

Alles zeer correct verlopen, prijs/kwaliteit hele mooie aanbiedingen

Prima dekbed snel en goed geleverd

Mooi warm donze dekbed. We slapen er heerlijk onder.

Uitstekende serviceverlening

Wij danken Maarten voor de uitstekende serviceverlening. Wij hadden de verkeerde maat besteld, en dit is na telefonisch overleg goed opgelost. Ook het uitprinten en opsturen van het retourlabel vanwege mijn niet functionerende printer is als service verleend.. De ervaringen met het donzen dekbed Graz zijn erg goed! Kortom, een zeer tevreden klant. Zowel over het product als de service.

Ossenkamp 2 N

8024 AE Zwolle