Zoals het hoort

Internet verkoop zoals het hoort. Goede communicatie, snelle levering en uitstekend verpakt. Wij hadden jaren een goede donsdekbed maar die was nodig aan vervanging toe. Dekbed van White Cloudz is perfect. Ligt lekker comfortabel om je heen, is licht en lekker warm. Men hoeft niet elders te kijken want deze prijs kwaliteit verhouding vindt je nergens. Echt blij mee.

Meedenkende service

Snelle levering van de bestellingen, goed meegedacht inzake de oplossing van de kussens voor op het waterbed. Wij zijn tevreden. Enige nadeel is de beperkte keuze van het dekbedovertrekassortiment. Wij zijn tevreden en slapen weer lekker onder een fijn dekbed!

Droom is uitgekomen

Niet eerder zo een fijn dekbed gehad; vederlicht en lekker warm. Bestellen, informatie op de website en snelle levering allemaal dik in orde.

Geweldige Service!! Dank je wel Maarten!!

1 x Kaprun en 1 x Aspen Ganzendonzen dekbedden uitgeprobeerd!! Fantastische dekbedden en wat een service!! Ik kom nog zeker wel een keer terug!!

Goede zorg en snelle levering

Mooie dekbedden o brengen alleen iets dikker verwacht (Oostenrijkse kwaliteit) maar desalniet te min lekker warm.

Super en goede service

super

Het bestelde dekbed werd snel geleverd, was goed verpakt en is precies zoals beloofd heerlijk warm

Witte wolkjes

Snelle levering, goed product! Lekker warm, maar geen gezweet.

Prima advies, goed produkt tegen een nette prijs

Goede aankoop na telefonisch advies, snelle levering alles goed verzorgd

Heerlijk dekbed

Mooi product

Tevreden ervaring !

Zeer tevreden over snelle levering ! Het dekbed is lekker warm en bevalt me uitstekend. Goede aankoop !

Heel tevreden!

Goede kwaliteit donsdekbed, heerlijk warm en luchtig. Snelle levering.

Ik vond het moeilijk een duur dekbed via de site te bestellen....maar de tijd die Maarten nam om mij telefonisch alles te vertellen wat ik wilde weten, heeft me doen besluiten een winterplus dekbed te kopen. En....het is heerlijk slapen! Licht van gewicht en heerlijk warm! De verzending is bij White Cloudz goed geregeld. Ik had eerst dekbed winterwarm besteld maar ruilen was geen probleem. Kosteloos teruggestuurd en het dekbed winterplus werd snel geleverd! Kortom.....bij twijfel....gewoon toch doen!

Een heerlijk dekbed een beetje Oostenrijk idee

Nu de het wat kouder is ligt hij op bed en bevalt prima. Wij wonen in een flat met warme buizen dus een voorjaar/najaar is voor ons prima

Alles goed geregeld

Bestelt en vrij snel binnen geen probleem ziet er goed uit

Heerlijke donsdeken.

Ik ben een zeer tevreden klant, maar ik heb nog wel een suggestie. Ik zou het prettig vinden om bij het bestelde dekbed een brief te krijgen met een felicitatie over je goede aankoop. (altijd prettig om een bevestiging te krijgen). En een brief met aanwijzingen over de behandeling en reiniging van het dekbed.

Als onder de wolken...

Sinds wij onze nieuwe dekbed van Whitecloudz.nl hebben slapen wij als onder de wolken! Zachte "fluffy" dekbed voelt heerlijk licht en zacht aan, een genot om onder te slapen.

Snelle levering en fantastisch product !

Kaprun dekbed besteld. Heerlijk warm, licht en knisperend. Een genot om er onder te liggen! Keurig verpakt en geleverd in mooie bewaarhoes

Goede service en heerlijk dekbed

Ik had in eerste instantie de maat 2,60 breed gekocht, omdat ik dacht dat dat nodig was bij ons 1,80 brede bed. Dat bleek toch te breed. Het ging heel makkelijk om het dekbed omgeruild te krijgen. En ik had de goede maat binnen een paar dagen. Het dekbed is heerlijk. Ik heb de winter/herfst variant en die is voor nu zeker goed. Of we de winter doorkomen gaan we zien. Voor de zomer is die denk ik wel te warm.

Mooi dekbed, goed verpakt binnengekomen. Hij is voor mijn zoon en die is zeer kritisch dus ik ben benieuwd.Het is een zomerdekbed dus nog even wachten wat hij er van vindt. Het is een verjaardagscadeau.

Bestelling was makkelijk en snel.

Prima product, goede communicatie, snelle levering

Bij telefonische vragen werd ik snel en goed geholpen. Product is prima tegen een redelijke prijs. Goed verpakt.

Super donzen dekbed gekocht. Zeer mooie kwaliteit en duidelijke omschrijving op de site. Ook een snelle en correcte levering. Verder snel antwoord via de chat op een vraag van mij. Volgende keer weer.

snel en communicatief

Ossenkamp 2 N