Perdect

Dekens voldoen, de levering was correct.

voldoet aan mijn verwachting

Na telefonisch overleg m.b.t. het materiaal de zomerdeken besteld. De deken is licht van gewicht wat heel prettig is. Ik vind het jammer dat er toch nog 24% polyester in zit. De kleur van de deken is lichter dan op de foto.

Super service!!

Een dekbed Aspen en hoofdkussen besteld. Na een paar nachten vond ik het dekbed toch te dun en het kussen niet geschikt voor mij. Zonder problemen mocht ik het terugsturen en een ander dekbed wordt nu toegestuurd. Bedankt, top service!

Goeie kwaliteit en service. Ruilen geen probleem

We hadden warmteklasse 2 besteld. Hadden dat voorheen ook maar deze was toch wel wat warmer. Denk dat die vorige niet klopte. Gevraagd of we konden ruilen voor een 4 seizoenen en dat was geen enkel probleem. Netjes en snel te woord gestaan. Slaapt heerlijk onder dit dekbed!

Zeer snelle reactie op mail. Zeer snelle levering. Uitmuntende service. Heel goed en fijn dekbed.

Gewoon goed

Goed snel en komen de afspraak na

Zeer bied

Zeer goede website

Geweldig in een woord goed

Goede voorlichting en een perfect dekbed opgestuurd gekregen!

Prima kwaliteit en service

Zowel de voorlichting als kwaliteit duidt op een betrouwbare firma die waar maakt wat men zegt.

Zeer ruim , toch wel warm dekbed. Helemaal top !!! Zeer snelle thuis bezorging zonder enig probleem !!! Zeer zeer tevreden !! Zou aankoop direct overdoen !!!

heerlijke dekbedden

Wij hebben 2 stuks 4-seizoenen gekocht. 1 persoons. Prachtige kwaliteit. We liggen nu onder het zomer deel en dat is heerlijk bij deze temperaturen buiten. 25+ graden.

Prima ervaring

Ben al enige malen klant geweest bij whitecloudz.nl steeds weer goede ervaring,mooie dekbedden ,snelle verzending,betrouwbaar Tevreden Cm de groot

Super!!!

Wat een heerlijk dekbed!! Zeker geen spijt van. Ook het contact met er klantenservice was uitermate vriendelijk! Wij willen ook nog een winterdekbed aanschaffen, wij weten nu al waar we deze gaan bestellen!!

Geweldig dekbed

Ik had wat twijfels over de kwaliteit van het dekbed, maar dat bleek niet nodig. Tijk is van heerlijk zachte katoen, dons voelt luchtig, geen hinderlijke veertjes of gekraak, dekbed ruikt ook lekker. Heerlijk onder geslapen. En supersnel geleverd.

Heerlijke dekbedden !

Snelle levering ook !

Snelle levering en prima kwaliteit van het artikel. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Het is super slaap er heerlijk onder lekker dekbed dun maar toch een goed gevoel er onder

Mooi verpakt zeer snelle bezorging ,heel vriendelijke jongen die het aa

Weet nog niet of het voldoet want het is nu te warm ,kan dan pas merken in het najaar

Heerlijk dekbed

4 seizoenen dekbed Aspen aangeschaft. Zoals op de site beloofd snel geleverd. Zomerdekbed 3 nachten in gebruik, heerlijk dun, comfortabel warm.

Onder een wolk

Het contact voor de verkoop was prima. Ofschoon ik na 14.00 bestelde was het hun toch gelukt om mij twee dekbedden op te sturen. We zijn gegaan voor een 4 seizoenen dekbed met 100% Siberische dons. Een behoorlijke investering maar een genot om onder te liggen. Ook ideaal zijn de vele betalingsmogelijkheden.

Bestelling snel en goed afgeleverd.

Kan niet beter.

Super geweldig in één woord

Vele dekbedden geprobeerd, maar dit is een unieke slaap ervaring Sliep altijd slecht en nu heerlijk wat een dekbed kan doen!!

4-seizoenen dekbed Aspen - het kost wat maar dan heb je ook wat .....

Wij zijn heel tevreden met ons nieuwe dekbed. Onvoorstelbaar dat zo weinig dons zo lekker warm is. De levering was - zoals op de site beloofd wordt - supersnel.

Prima dekbed

Lekker warm en licht