Uitzonderlijk goede service

Bij een bestelling van dit bedrijf ging er iets volledig mis met de terugzending doordat het pakket bij DHL was zoekgeraakt (!!!). De manier en snelheid waarop Whitecloudz ons probleem heeft opgelost, verdient alle lof ! Niet eerder hebben wij zo'n goede service bij een andere webwinkel ervaren.

Fijne service en top producten

Na mijn dekbed bestelling van vorig jaar nu mijn hoofdkussen ontvangen. Ook hier weer heel tevreden over de service en het kussen is ook top.

Snelle en goede levering en zeer goed geholpen lekker en wam dekbed👍

Duidelijke website, snelle levering, prima prijs/kwaliteit verhouding !

Duidelijke uitleg op site waar je op moet letten, wat de wensen zijn. Dat maakt het maken van je keuze gemakkelijke. Zeer tevreden met bestelde dekbed !!!

Heb voor de aanschaf gebeld en er werd goed meegedacht welke dekbedden het meest geschikt zouden zijn. Heb deze inmiddels ontvangen en er één nacht onder geslapen. Het lijkt inderdaad de juiste keuze.

Prima dekbed en goede snelle levering

Ganzendons uit Siberië lekker warm

Super fijn dekbed,levering perfect

Warm dekbed besteld,en echt super fijn dekbed. Je moet wel een extreme kou kleum zijn om nog een stap warmer tegaan.

Top kwaliteit

Al meerdere dekbedden besteld bij Whitecloudz en zeer tevreden hierover. Ook leuk dat het bedrijf van Nederlandse bodem is.

Top Dekbed

Heerlijk groot dekbed van Eendedons van 260/220 . Dekbed is lekker licht maar toch heel warm.

Super fijn dekbed

Het Aspen dekbed is zeer lichtt en lekker warm je slaapt er heerlijk onder. Fijne service en snelle levering. Goede prijs kwaliteitverhouding. Dus gewoon super!

Top verzorgd; van bestelling tot aflevering!

Supersnelle levering! Heel blij met mijn ganzendonzen dekbed! Het is heerlijk warm en superlicht! En het "kraakt" niet. Erg tevreden.

In één woord: geweldig!

Nooit had ik verwacht dat we onder het nieuwe Aspen dekbed van White Cloudz zo veel lekkerder zouden slapen! Voor de aankoop had ik gebeld met White Cloudz en de specs van ons oude dekbed gegeven en aangegeven dat we op zoek waren naar een langer én lichter dekbed. Maarten informeerde me keurig en adviseerde me zeer professioneel. Dezelfde avond heb ik het Aspen dekbed gekocht, welke keurig netjes en snel werd afgeleverd. Als ik had geweten zo lekker te slapen dan had ik deze aankoop veel eerder gedaan. We slapen als rozen, babies, prinsheerlijk!

Zeer tevreden Op zondag mailen met een vraag en binnen een uur een reactie. Na wat mail contact het dekbed gekocht. Erg blij met de kwaliteit. Zeer klantvriendelijk bedrijf.

Had al eerder een dekbed van whitecloudz in gebruik waarover ik zeer tevreden ben en heb nog een extra dekbed bij besteld. Snelle afhandeling binnen 2 dagen in huis . Kunnen we lekker verder slapen onder het Siberische ganzendons.

Heel blij mee

Ik ben heel tevreden over het winterplus dekbed Aspen, dat ik de ochtend na bestellen al mocht ontvangen. Heerlijk lichtgewicht en comfortabel, voor een koukleum als ik een goede keuze!

Vlotter kan niet

Veel info via chat verkregen Supersnelle service: besteld om 14:00, geleverd daags nadien (in België!) om 12:44! Superlichte Siberische ganzendons

Heerlijk donzen dekbed

Prima service, de verschillende typen en warmteklassen zijn duidelijk uitgelegd op de website. De kwaliteit van het gekochte dekbed is prima en heerlijk licht. Zeker geen spijt van de aanschaf.

Alles keurig ter plaatse

Alles werd keurig op tijd geleverd en de kwaliteit van het product is zijn prijs waard. Netjes ingepakt in speciale ta en nadien bij aflevering nogmaals in een doos. Goeie ervaring en voor herhaling vatbaar.

Behulpzaam en uiterst vriendelijk

Hier kunt u gerust een product bestellen. Komt professioneel over en verzending ook prima in orde. Weet niet hoe de eventuele after sales, maar ik denk dat dat wel snor zit gezien de goede reviews.

Heerlijk dekbed

Onderstaande was een aanname van ons, maar door een reactie van Whitecloudz werd dit keurig verduidelijkt. Het blijkt namelijk dat al hun dekbedden aan elkaar vast te knopen zijn. Hoe fijn is dat, zo’n mogelijkheid?! Een fijn dekbed (winter 2), maar had fijn geweest als er op de site bij had gestaan dat dit het najaarsdeel is van een 4 seizoenen. Want dan had ik toch gekozen voor winter 1. Nu denk ik dat wanneer het echt koud wordt het een beetje weinig is. Maar dat gaan we nog even afwachten, voor nu is het prima.

Goed dekbed goede service

Ook tel goed bereikbaar

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Ik heb online flink wat informatie verzamelt over waar op te letten bij het kopen van een dekbed. Vervolgens uitgebreid zaken zoals vulgewicht, soort dons, vulkracht, warmteklasse, tijkkwaliteit en natuurlijk prijs vergeleken bij de verschillende aanbieders. Op basis daarvan gekozen voor Dekbed Kaprun van White Cloudz. De bestelling werd snel en keurig geleverd. Dekbed bevalt prima, is licht, lekker vol en warm. Het kraakt nog wel een beetje misschien is dat nieuwigheid en verdwijnt het nog of is het de tijkstof die toch net iets te stug is? Storend is het niet. Het hoofdkussen (cloudz royal) is voor mij sinds lange tijd een kussen dat goed bevalt. Veel traagschuim kussens kennen maar een dikte/hoogte die voor mijn wensen te laag zijn, deze is verstelbaar. Zou voor mij zelfs nog wel net een extra plaatje schuim bij mogen zitten om net iets meer keuze te hebben in de persoonlijke/ideale hoogte De toplaag van dons zorgt voor een heerlijk zacht gevoel.

perfecte service

Perfecte service, goede informatie, snelle levering, en prachtige kwaliteit dekbedden.

Super winter dekbed

Het siberisch dekbed is een echte ervaring,lekker slapen.

Amazing dekbed

Amazing dekbed licht warm prachtig batiste katoen en echt 100% gazzendons, super tevreden

Ossenkamp 2 N

8024 AE Zwolle