Pluspunten
Prima site en prima geholpen. Echter vind ik het dekbed niet warm genoeg terwijl ik de warmste optie heb gekozen.
Dank voor uw reactie. De warmste optie bij ons is echt heel erg warm. Mensen vergissen zich daar nog wel eens in. U bent echter een uitzondering, maar daar kunnen wij zeker iets aan doen. Ondertussen hebben wij contact met u opgenomen om nog een warmer dekbed te regelen. Iedereen is uniek, en ons doel is iedereen te voorzien van het juiste dekbed.
Pluspunten
snelle levering en een goeie en duidelijke website
Pluspunten
Snelle heldere reactie op mijn vragen via de chat functie op de site. Mooie producten voor een eerlijke prijs. En ja, mijn zending duurde 1 dag langer, maar was toevallig op Cyber Monday besteld. Maar 1 dag vertraging, viel niet tegen!
Pluspunten
snelle levering , fijn product
Pluspunten
Wij slapen altijd met het raam open dus 's winters op de slaapkamer 10-12 graden. We hebben het dons dekbed Winter plus Aspen en die voelt licht , warm en comfortabel aan. Zeer tevreden klant goed contact met het bedrijf , snelle levering kortom een aanbeveling waard!!
VerbeterpuntenNiets veranderen doorgaan zoals jullie bezig zijn.
Pluspunten
Eerst dekbed winter warm besteld. Dit vonden we toch te koud. Na overleg winterplus gekregen dit is prima. Service uitstekend
Pluspunten
Alles naar verwachting. Dekbed (Graz) gekocht voor mijn kleindochter en die is er superblij mee en heel tevreden over. Over de kwaliteit kan ik over zo'n korte periode nog niets zeggen, maar het dekbed maakt zeker een kwalitatief hoogwaardige indruk.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
leveren prachtige producten
Dank voor je mooie review!
Pluspunten
Ik ben echt positief verrast en ontzettend tevreden met Whitecloudz, en al helemaal voor het dekbed. Ik zat al tijden in mijn hoofd met de aankoop van een nieuw dekbed, maar het is toch een forse investering. Nu kan ik echter al gelijk zeggen: iedere cent waard. Ik ben voor de duurste optie met 100% ganzendons gegaan en met de fijnste 'tijk'. En dan de vier-seizoenen variant. Ik moest even wachten voordat het dekbed geleverd wordt omdat er schijnbaar een vertraging bij een leverancier was, maar dat werd goed en duidelijk gecommuniceerd vanuit Whitecloudz. Uiteindelijk kreeg ik bij de bezorging zelfs een klein 'goedmakertje', heel leuk! Inmiddels slaap ik de eerste week onder het dekbed en het is echt iedere avond een feestje! Zo fijn! Zo zacht! En bovenal precies warm maar niet té. Doen dus! (wow als ik dit teruglees lijkt het bijna alsof ik aandelen van dit bedrijf heb ofzo, haha. Dat is dus niet zo, ik ben gewoon écht enthousiast:).
Dank voor je zéér enthousiaste review! Altijd leuk om te horen dat mensen blij zijn met de dekbedden die we leveren. De Aspen is dan ook wel een pareltje. Groet Oscar
Pluspunten
Snelle levering van kwalitatief goed product. Een heerlijk warm dekbed.
VerbeterpuntenGeen bijzonderheden
Pluspunten
Snelle en goede afhandeling
Pluspunten
prima dekbed; heerlijk warm zoals gewenst.
Verbeterpuntenhad wat haken en ogen om het dekbed thuis te krijgen, maar is uiteindelijk toch goed gekomen.
Pluspunten
Op vragen wordt snel gereageerd, snelle levering.
Pluspunten
Vriendelijk aan de telefoon en snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goed. 8geen
Pluspunten
Correcte afhandeling en communicatie. Duidelijke en heldere website. Minder keuze stress.
VerbeterpuntenAls je 5% korting geeft op de volgende aankoop bij invullen deze review heb ik direct het gevoel dat ik nu dus eigenlijk 5% teveel betaald heb. Dat geeft een nare bijsmaak!
Voor een nieuwe aankoop van een bestaande klant zijn wij geen marketingkosten kwijt, vandaar dat wij deze korting kunnen geven. Team White Cloudz
Pluspunten
Warm dekbed, goede kwaliteit en afwerking. Snelle en correcte levering!!
Pluspunten
Alles ok
Pluspunten
Goede adviezen, snelle reactie
Pluspunten
Goed advies via chat Zeer snelle levering Mooi en degelijk dekbed Nederlands vakmanschap