Laden reviews...
15 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven aan dat de service snel en vriendelijk is, communicatie duidelijk en de prijs-kwaliteit verhouding goed. De overstap verloopt soepel en de ondersteuning is vaak gericht op het vinden van praktische oplossingen. Een enkele klant noemt een incident met feedback en follow-up als aandachtspunt, maar over het algemeen is de feedback positief en gericht op waar voor je geld.
Goede afspraken en top service.
21 April 2026
John
Zwaag
Ik ben overgestapt naar 10Telecom vanwege de scherpe tarieven, en het stukje extra service dat ze konden leveren voor het koppelen/integreren van mijn 06 nummer aan mijn VOIP abonnement.
26 March 2026
Samuel
Utrecht
Veel technische kennis aanwezig. Mijn CRM / ERP programma had specifieke gegevens nodig. 10Telecom heeft precies de juiste info verstrekt waardoor integratie met mijn digitale telefooncentrale, prima loopt!
16 March 2026
Frans Horsten
Laren
Eind vorig jaar overgestapt naar 10telecom. Uiterst tevreden met een hele goede service en betaalbare telefoon diensten. Ook ai Voicebot werkt perfect! Super tevreden! Ook voor kleine mkb bedrijven.
8 March 2026
FSW
Weert
In de kerstperiode diende onze centrale een andere inrichting te krijgen, onze ICT-er heeft toen de kennis van 10 telecom ingeschakeld. Daarin geholpen, maar tot 4x toe zijn er verkeerde instellingen ingesteld, met het gevolg dat de verantwoordelijke spoeddienst van 40.000 patiënten niet was ingeregeld. Het meest storende is dat je dit aangeeft en een overleg wil hebben om de continuïteit te borgen en een oplossing om dit te voorkomen met de leidinggevende Gerbrand Boertien (ook eigenaar van de onderneming) en dat dat deze na herhaaldelijk verzoek geen enkele reactie geeft. Je voelt je als klant echt in de steek gelaten, maar de facturen, die sturen ze wel netjes en op tijd. Spijtig.
Beveelt niet aan
12 January 2026
E.
Witjes-Brouwers
We zijn enkele jaren klant geweest bij 10Telecom en dat was een groot genoegen. Technisch hebben wij geen enkel verstand van hun diensten maar de helpdesk heeft voor ons alles helemaal naar wens ingericht. De kosten zijn heel acceptabel; zeker vergeleken met andere providers. - snelle response - vriendelijke - professioneel en kundig - meedenken met de klant - goede prijs - direct contact; geen lange keuzemenu's
9 January 2026
Els den Iep
BoZ
Wij zijn overgegaan naar 10 telecom en de overstap is zonder problemen verlopen Later hebben we nog contact gehad voor wat aanpassingen en we zijn perfect geholpen Wij zijn heel tevreden
20 October 2025
Ronny Wantia
HAAKSBERGEN
Geweldige ervaring met 10Telecom! Betrouwbare service, behulpzame ondersteuning en een stabiele verbinding. Zeker een aanrader!
17 October 2025
NEERAJ
GUSAIN
Goede stabiele telefonie verbinding. Goede support. Als je opbelt krijg je een deskundig mens te spreken. Deze support begint zeldzaam te worden. Top bedrijf.
17 October 2025
Klant
Leeuwen
goede communicatie
12 September 2025
michael
Terneuzen
Als er iets is. Een belletje en je wordt snel geholpen. Geen tijden aan het lijntje worden gehouden. Geen zin aan een belletje net zo makkelijk een mail sturen. En ook die vraag of verzoek wordt snel op gelost. Kortom tot nu toe prima ondersteuning.
9 September 2025
Klaas
De wijk
Fijne service van 10Telecom. Waarbij er op een gemakkelijke manier wordt gecommuniceerd en met humor + gezelligheid gecombineerd! Met mijn AI Telefoon assistent heb ik er een digitale collega met kennis bij! (Die 24/7 klaarstaat) Deze gesprekken worden ook nog samengevat, erg fijn
8 September 2025
Luca
Oosterwolde
30 August 2025
Geert
Zevenaar
overzichtelijke factuur en eerlijke prijs
26 July 2025
v
breda
Heel fijn bedrijf om je VoIP bij te regelen. Snelle service, direct contact, niet teveel laagjes in de organisatie
22 July 2025
Joop
Bergen
Sinds we zijn overgestapt naar 10Telecom ervaar ik pas echt wat goede service betekent. Alles was snel en professioneel geregeld van de overstap tot de installatie. Wat ik vooral waardeer is de persoonlijke benadering en het snelle contact als je vragen hebt. Geen lange wachttijden, geen gedoe. De verbinding is super stabiel en betrouwbaar, wat in mijn werk écht essentieel is. Kortom: 10Telecom levert topkwaliteit en denkt écht met je mee. Een aanrader voor elke ondernemer die geen zorgen wil over zijn telefonie of internet!
20 June 2025
Cleyo Beauty Professional
Oosterhout
netjes
20 June 2025
Bob
BEMMEL
Wij worden altijd snel geholpen wanneer telefoon moet worden doorgeschakeld. Verder weinig problemen.
18 June 2025
Elles
Drachten
mijn ervaring is zeer goed , daardoor ben ik al jaren klant.
19 May 2025
Pierre
Roosendaal
Heel prettig en beschikbaarheid bij calamiteiten is goed!
18 May 2025
Lydia Samuel
Almere
Proactief, snel en betrouwbaar. Wij zijn blij met de samenwerking met 10Telecom
5 April 2025
Gerjan
Zwolle
Prima, niets op aan te merken
5 April 2025
Joke
Erica
We zijn al jaren klant en zijn zeer tevreden. Uitstekende service en zeer behulpzaam.. We kregen een andere telefooncentrale en ze hielpen ons perfect. Binnen no time werkte de centrale weer.
2 April 2025
Jan
Oldenzaal
Goed bedrijf heeft verstand van zaken en goede service!
2 April 2025
Wolter Gritter
Emmen
Wij gebruiken 10Telecom nu al meer dan 10 jaar met heel veel plezier. Ze leveren precies wat je hoopt van een professionele VoIP-provider: betrouwbare verbinding, heldere gesprekskwaliteit en razendsnelle support. Topservice van begin tot eind!
1 April 2025
J.R.