Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven aan dat de service snel en vriendelijk is, communicatie duidelijk en de prijs-kwaliteit verhouding goed. De overstap verloopt soepel en de ondersteuning is vaak gericht op het vinden van praktische oplossingen. Een enkele klant noemt een incident met feedback en follow-up als aandachtspunt, maar over het algemeen is de feedback positief en gericht op waar voor je geld.
Support denkt mee met zaken en helpt tevens mee met het instellen. Vlotte reactietijden. Top bedrijf!
Yorick
Enschede
Alles super geregeld en nemen de tijd voor de klant!
Wolter Gritter
Emmen
Snelle reactie op vragen en/of problemen.
Henry de Vries
Meppel
Alles is configurabel
6 April 2024
Ton
Maarn
Prettige partij met veel kennis en kunde!
2 April 2024
Rene
Blokzijl
U vraagt en wij draaien. Bel 10telecom en ze staan direct voor je klaar. Met raad en daad.
12 March 2024
Fred
Nijmegen
persoonlijke dienstverlening die je nergens zo meer kunt vinden
9 March 2024
Peter
Lieshout
Uitstekende service, goede kwaliteit en goede ondersteuning
9 March 2024
Pierre
Roosendaal
Mensen van 10Telecom denken goed mee en leveren snelle service. Abonnementen zijn goed betaalbaar.
6 March 2024
jan
leiden
Wij zijn gemigreerd van Microsoft-telecom (teams bellen), naar 10 telecom. De overstap is ons bijzonder goed bevallen, support is bijzonder snel en vriendelijk en de dienstverlening tot nu toe prima. Prettig om weer via standaard telefoon te bellen, geluidskwaliteit is beter dan via Microsoft-teams bellen.
5 March 2024
Paul P.R Bartelings
Nijkerk
Werkt altijd, snelle en deskundige service
5 March 2024
Marcel
Eerbeek
Wij zijn zeer tevreden over 10Telecom. De omzetting en inrichting nieuwe telefonie verliep soepel en snel. 10Telecom is erg gebruiksvriendelijk en hun service is top.
12 February 2024
Liesbeth
Bemmel
Wij maken al meer dan 10 jaar gebruik met veel plezier gebruik van 10Telecom. Hun diensten zijn helder, stabiel en voor een goede prijs. Voor die enkele keren dat we in de jaren support nodig hebben gehad zijn onze vragen altijd vlot en keurig beantwoord.
12 February 2024
J.R.
Drachten
Ik kan niets negatiefs bedenken!
9 February 2024
Joke
Erica
Prima product en bij vragen en/of problemen altijd meewerkend naar een oplossing. Elke vraag krijgt een antwoord. Prijstechnisch niet de goedkoopste maar de service maakt die prijs wel waard. Kortom een prettige club met goede mensen.
9 February 2024
Jacques
Wageningen
Stabiele telefooncentrale en een prettige & snelle klantenservice. Zowel via chat als mail wordt snel gereageerd! Nieuwe aanpassingen worden ook snel doorgevoerd. Al met al een fijne partij om mee samen te werken!
5 February 2024
Johan
Meppel
Goede service en fijn communicatie
17 January 2024
Stan
Wijchen
Na telefonisch contact nog niet alles goed geregeld!
15 January 2024
Frederik
Hardenberg
Recent overgestapt naar 10Telecom en geen spijt er van gehad. De persoonlijke aanpak, snelheid en bereidheid hebben me verrast. Tot nu toe zeer tevreden over de communicatie, helpdesk en service.
12 January 2024
Dirk
Oisterwijk
Als startende ondernemer had ik veel vragen en ik ben zeer goed geholpen. Echt een aanrader!
9 January 2024
Jeroen
Alkmaar
Eerste ervaring met 10telecom is bijzonder positief. Denken graag met je mee, acteren snel en helpen je snel waar nodig om de juiste instellingen in te regelen voor jouw kantoor.
9 January 2024
Dirk
Oisterwijk
nog geen uitbereide ervaring met jullie.
8 January 2024
Gerard Boltjes
Bakhuizen
De mensen verstaan hun vak.
8 January 2024
Erik
Emmen
door verschillende verbindingsproblemen hebben we gevraagd of ze mee willen denken dit op te lossen dit is gelukt en zijn daar erg blij mee.
21 December 2023
Carina Rijsdijk
GENEMUIDEN
10telecom biedt een prima service en is goed bereikbaar.
18 December 2023
Alex