nooit problemen
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 226 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Klanten geven aan dat de service snel en vriendelijk is, communicatie duidelijk en de prijs-kwaliteit verhouding goed. De overstap verloopt soepel en de ondersteuning is vaak gericht op het vinden van praktische oplossingen. Een enkele klant noemt een incident met feedback en follow-up als aandachtspunt, maar over het algemeen is de feedback positief en gericht op waar voor je geld.
het gebruik is prima
Ad
Huissen
De overstap was top geregeld!
Ard
Odoorn
overgestapt van provider, alles snel en goed geregeld met instellingen. als je vragen hebt gelijk iemand die je kan helpen.
7 December 2023
a de boer
Kraggenburg
Snel direct contact met een medewerker zonder lange keuze menu's en afdelingen die maar beperkte bevoegdheid hebben. Ouderwetse service voor een modern eindproduct. Zeer tevreden.
5 December 2023
Peter
Hillegom
Ik zie niet vaak dat een aanvraag zo snel afgehandeld wordt als bij 10Telecom. Ik had in eerste instantie een hoop vragen maar die zijn allemaal duidelijk beantwoord in mijn eerste contact. De aanvraag verliep vlekkeloos en voorspoedig en de medewerkers zijn terzakekundig. Technische issues worden snel opgelost. Ik woon en werk in Oeganda en moet regelmatig bellen naar Nederland. De VoIP oplossing van 10Telecom sluit dus goed aan bij mijn wensen.
3 October 2023
Marcel
Oeganda
Een vast nummer aangevraagd omdat ik in de weekenden niet bereikbaar wil zijn voor klanten, nu kan ik met 10 telecom zelf bepalen wanneer ik doorgeschakeld wil zijn naar mijn mobiel, ideaal. Maandag ochtend het vaste nummer aangevraagd en dinsdag bereikbaar! De communicatie liep ook soepel dus niets anders dan lof!
4 August 2023
Dennis
Delden
Jullie hebben ons goed geholpen! Het telefoonsysteem is gebruiksvriendelijk ingericht.
21 July 2023
Ard
Odoorn
Goed bedrijf, snel hulp bij problemen en snelle oplossingen. Prima service Grt Geert
31 March 2023
Geert
Zevenaar
Alle moeilijke opties zijn te tackelen op betrouwbare wijze met hun systeem met onze 60 telefoonnummers!
21 February 2023
Ton van Puffelen
Maarn
Een aanrader en een top service
6 February 2023
Tarik
Nijmegen
Als Reseller al jaren een zeer tevreden klant van 10Telecom. Bij problemen/uitdagingen wordt je de 10Telecom helpdesk altijd correct, snel en vakkundig geholpen. Kortom, absoluut een aan te bevelen telecompartner!!
11 January 2023
NLtronics
Oudenbosch
We hebben goede ervaringen met 10Telecom. Hebben verstand van wat zij doen en reageren snel op vragen.
30 November 2022
robert
Ermelo
Zowel in regie voor klanten als voor ons eigen bedrijf maken we gebruik van 10 Telecom, ervaringen zijn erg goed en zou zeggen maak er zelf ook gebruik van!
27 September 2022
Ben
Luiting
Erg blij met de service van 10telecom. Sinds de overstap naar hen nooit meer laat van storingen. Vragen worden snel en adequaat opgepakt. Topbedrijf. Ga zo door!
24 August 2022
Gerjan
Zwolle
Vriendelijk, accuraat en met eindeloos geduld.
13 July 2022
Vera
Bemmel
Ik heb het contact als zeer prettig ervaren. Een duidelijke specifieke vraag heeft 10Telecom beantwoord met een concreet en duidelijk voorstel. Verder geen ongevraagde toeters en bellen. Tevreden mee.
29 June 2022
Wim Bubberman
Rotterdam
in een halve dag alles omgezet van kpn naar 10telecom werkt perfect
29 April 2022
wim mars
Beesd
zijn goed bereikbaar en denken met je mee. ideaal dat je alles naar eigen wens kunt indelen.
1 April 2022
pascal
oss
Ik raad 10Telecom echt bij iedereen aan. Een superfijne helpdesk die direct reageert en met je meedenkt. Prima service!
11 March 2022
Saskia
Emmen
Super klantvriendelijk, goede helpdesk, altijd bereid om je te helpen. Kortom, absoluut aan te bevelen bedrijf!!
16 February 2022
Rene
Haarlem
Accuraat zoals boven vermeld nooit problemen gehad.
16 February 2022
Marja
Ulft
Ondanks het feit dat je eigenlijk altijd beter zou moeten kunnen worden, handhaaf ik toch de 10. Uiteraard zijn er altijd wel kleine dingen waar je als gebruiker anders over denkt, de professionaliteit van dit bedrijf heeft dan toch de doorslaggevende factor, om akkoord te gaan met voorstel of uitwerking, zonder dat je eigen inbreng wordt verwaarloosd. Ik kan niet anders zeggen dan ga zo door.
Fred
Nijmegen
Ben al jaren na alle tevredenheid klant bij 10Telecom ! Top bedrijf met een super service!
Wolter
EMMEN
Wij maken al geruime tijd naar tevredenheid gebruik van de diensten van 10Telecom. Voor onze organisatie is het belangrijk dat wij 24/7 bereikbaar zijn voor onze klanten. De mogelijkheden van de telefooncentrale zijn eindeloos en erg overzichtelijk te beheren. Mochten er issues zijn dan worden deze altijd direct pro actief opgepakt.
Stefan
Arnhem
Tot nu toe geen spijt van de overstap en ook nog een gunstigere prijs
Herma
Dronten