Snelle service en goede kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit

Uitstekende service

We zijn zeer tevreden over de snelle service. Uiteraard ook over de overzichtelijke site en ruime keuze. M'n zoon is zeer tevreden met een tuinbroek!!

Goede kwaliteit!

***

Super fijne overall's

Heerlijk dunne stof en snelle levering

Prima product voor een prima prijs!

Snelle levering, voldoende keuze en precies wat ik wilde.

Goed product, goede service

De bestelling kwam snel binnen en past goed. Prima kwaliteit, blij mee!

overalls prima en uitstekende service

Snel en degelijk

Meer heb ik niet toe te voegen, ik kreeg waar voor mijn geld

Kleinste maat valt toch groot uit

Ik heb twee tuinbroeken besteld en helaas beide te groot. Maatje 34 is dan toch niet zo smal, echt jammer! Terugzenden kost geld, ook spijtig.

Zelf verzendkosten betalen voor een retour: kan echt niet

De overall die ik had besteld was erg mooi. Het is alleen met overalls altijd heel moeilijk inschatten welke maat je moet kopen. Ik moest die van mij helaas terugsturen en dan is het echt zuur als je in totaal 12 euro aan verzendkosten betaalt voor iets wat je niet hebt. Ik koop ook niet meer bij tuinbroekshop.

Leuke tuinbroeken

Helaas paste de tuinbroek niet over de heupen maar de kleur is te gek en materiaal fijn, niet stug. We hebben nu een grotere maat besteld.

Grote tuinbroek besteld zodat ik deze makkelijk over mijn kleding aan kan schieten (1 maat groter dan mijn confectie maat) en valt perfect. Ook lang genoeg en dat wil met mijn lengte (1.88) wel wat zeggen. Laatste pluspunt: elastiek in de bretels, wat de bewegingsvrijheid ten goede komt.

jammer dat de maat groot uitvallen

mt 34 besteld en toch te groot, weer terug sturen en nieuwe bestellen, 3x porto kosten

Goede kwaliteit tuinbroeken ook in kleuren voor de vrouwlijke klusser.

Goede kwaliteit tuinbroek, groot assortiment en ook nog eens in mooie kleuren. Stevige stof, hoge kwaliteit en snelle verzending.

Alle tuinbroeken waren veel te groot.

Helaas moest terugsturen gefrankeerd worden. Weer aardige prijs voor zo’n doos met 3 tuinbroeken.

Tevreden

Snelle levering en kwaliteit

Snelle levering, tuinbroek valt klein uit.

Een extra grote maat besteld, echter nog te klein. Op retourformulier geen mogelijkheid om opnieuw te bestellen.

Super service.

Zoals het hoort

Snelle levering, nette prijs en maat viel goed.

Snelle goede levering

Mijn tuinbroeken zijn binnen de aangegeven levertijd netjes geleverd in de gewenste kleuren en maten.

supersnel

leuke site en supersnelle bezorging!

Zoals je het zou willen

Zowel het zoeken op de site, het bestellen, de communicatie, bezorging als het product zijn helemaal naar wens. Cadeau bezorgd vanwege c-crisis. Voor haar verjaardag verrast met een roze tuinbroek omdat ze ervan houdt om in de tuin te werken. Paste goed, stond goed en was er blij mee!

Snelle levering en goede kwaliteit

Jammer dat je niet gratis kan retourneren. Lastig dan om de goede maat te kiezen

Levering

Levering vond ik te lang duren, Kwaliteit is goed.

Lagenheuvelstraat 13

5408RJ Volkel