Goede kwaliteit en netjes afgewerkt.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Tijdens de crisis hebben ze snelle levering

Mooie overall, snelle levering

Voor een klus een oranje tuinbroek/overall nodig. Na telefonisch contact over juiste maat, moest de bestelling ook nog binnen 2 dagen bezorgd. Dit is allemaal gelukt. Maat was ook perfect. Bedankt Tuinbroekshop voor de goede service en snelle levering en een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Gemakkelijk, snel en prima kwaliteit

Voor het werken in de tuin zocht ik een tuinbroek. Deze was snel gevonden, de maat snel berekend, klik, klik, bestelling verzonden, bestelling geleverd en nog voor het weekend kon ik in de tuin aan de slag.

Bestelling en uitvoering daarvan: uitstekend.

Geen opmerkingen.

Snel geleverd, goede prijs/kwaliteitverhouding

Snel geleverd, goede prijs/kwaliteitverhouding

Overall was leuk. Maar geen gratis retouren. Balen!

Zie hierboven

Snel en goed product geleverd

snel en goed geleverd

Gekleurde/ effen tuinbroeken besteld. Het uitzoeken van de maten was even gepuzzel, maar uiteindelijk gewoon de lengtematen aangehouden en de tuinbroeken passen goed. De hengsels zijn wel aan de erg lange kant en wsch. ga ik de lengte van de broekspijpen wat aanpassen.

Niet op tijd geleverd

Uitgaande van een leveringstijd van 1-2 dagen had ik de tuinbroek besteld op 23 feb. om deze dan te ontvangen vóór 28 feb, de dag dat ik op reis zou gaan om met 8 anderen een tuinbroekthemafeest te vieren. PostNL bleef maar volhouden dat de tuinbroek op 27 feb geleverd zou worden en dat het pakket door de brievenbus paste. NIETS VAN DAT ALLES! Dus zonder tuinbroek op reis. De kans om een thema-teamprijs te verdienen was daarmee ook verkeken. Dus niet alleen ik maar het hele 9-mans team zwaar teleurgesteld!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Simpel en gemakkelijk te bestellen op de site, En een snelle levering. Broek gepast en hij zit goed en is van goede kwaliteit

Prima levering, snel en nauwkeurig.

Ik bestelde een tuinwerkbroek. Deze gebruik ik nu een paar dagen en hij voldoet prima. Goede prijs prestatie verhouding en prima kwaliteit.

Voor herhaling vatbaar.

Goede kwaliteit voor fijne prijs

Producten als omschreven en stevige kwaliteit. Mijn maat was de helaas niet maar via de mail snel reactie met wat handig was. Producten snel en netjes geleverd.

Prima aanschaf

Prima overall supersnelle levering top verpakking,aanrader!

Supper snelle levering en een goede product

Ik heb 2 tuinbroeken besteld en ze zien er goed uit kwa kwaliteit supper tevreden 🎉

mooie overall

Een mooie overall ontvangen, snelle levering! De foto op de website komt overeen met het geleverde product.

Snelle levering, maten kloppen niet voor dames

Prima snelle levering. Ik vind alleen de maten niet kloppen. De kleinste maat voor dames zou een 46 zijn. Dit zou overeen komen met maat 36. De overall was nog erg groot, pijpen en armen moet ik paar keer omslaan. De kleinste herenmaat is natuurlijk geen damesmaat 36.

Ruim assortiment, snelle levering

Super leuke gekleurde overalls besteld voor de boerderij stage van mn dochter. Volgende dag in huis! Top.

Kat is superblij

Ik had een tuinbroek gekocht bij jullie als kostuum. Paste in een keer goed. De mooie bonus is dat mijn kat zijn vlijmscherpe nagels nu voor de eerste keer in mijn been kan zetten zonder dat ik hem van mijn schoot af donder. Namens mijn kat, en mijn benen: bedankt!

snelle service

Besteld en de volgende dag in huis.

1e bestelling gedaan Goede info over de bestelling en verzending Tevreden over kwaliteit van het product.

Goede kwaliteit broek. Allemaal handige dingen erin. De levering was ook naar wens.

Zeer goede en snelle service !!!

Had de verkeerde kleur tuinbroek gekregen maar dit werd prima opgelost zodat ik de volgende dag al de goeie binnenkreeg !!!!! Superrrrrrr

Lagenheuvelstraat 13

5408RJ Volkel