Pluspunten

Snelle levering en veel keuze

Misschien ook voor petite vrouwen verkopen?

Pluspunten

Snelle levering. En goede kwaliteit

Pluspunten

supersnel geleverd en goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering. Perfect afhandeling in het algemeen.

Pluspunten

Snelle levering Product ziet er prima uit

Pluspunten

Snelle en nette levering! Top!

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering. Zoals een bedrijf in 2019 hoort te functioneren.

Pluspunten

Snelle levering. In de productinformatie stond dat de maten strak gemeten waren dus een maatje groter besteld, die past prima.

Pluspunten

Leuke site. Moest eerst wel even uitzoeken welke maat ik moest hebben voor een dame. Maar uiteindelijk be ik eruit gekomen en het paste perfect.

Wellicht in eerste scherm aangeven dat de maten zoals weergegeven ook omgerekend kunnen worden naar damesbladen. Dus dat bv de 48 overeen komt met iemand die 38 draagt. Verder prima

Pluspunten

Ik had aangegeven dat ik mijn bestelling op donderdagmiddag wilde ontvangen, maar kreeg het op woensdag. Gelukkig was er iemand thuis om het pakket in ontvangst te nemen.

Pluspunten

Voor het eerst besteld. Tot nu toe naar tevredenheid. Er moeten 2 stuks retour. Over het retour gedeelte kan ik tot op heden nog geen beoordeling over geven.

Pluspunten

makkelijk bestellen en betalen

verzending leek snel te gaan, maar toen toch weer niet

Pluspunten

Ik bestelde een 100% katoenen damesoverall voor een workshop ijzersmeden, Pakket werd snel geleverd, en pas later zag ik dat de overall65 % polyester en maar 35 % katoen was, niet geschikt om te ijzersmeden. Gelijk gebeld maar kreeg de voicemail van een ander bedrijf aan de telefoon, omdat ze gesloten waren, Dan maar een review geschreven, en binnen een uur werd ik gebeld , Gelukkig zijn we er samen uitgekomen, en kan ik de overall kosteloos ruilen, het wachten is even op de mail waar een retourbon op staat. fijn dat het zo goed en snel geregeld kan worden.

Pluspunten

De maattabel hielp goed bij het bestellen

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Goede tuinbroeken voor een mooie prijs! Snelle levering.

De indeling van de tuinbroeken was verwarrend. Kindermaten en volwassen maten door elkaar. Handiger kn dit apart te doen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie kwaliteit

Meer duidelijkheid in retourneren

Pluspunten

Snelle en correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en goede levering. Goede producten.

Maak het ruilproces gemakkelijker. Nu moest ik de verkeerde maten retour sturen en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen (op advies van een medewerker na telefonisch contact) terwijl ik het geld nog niet terug had van de geretourneerde goederen. Misschien ook een idee om een melding per mail te geven als de geretourneerde goederen zijn aangekomen / verwerkt. Ik heb hier geen bevestiging van gehad. Zelf heb ik de track & trace code in de gaten gehouden om te checken of het pakket goed is aangekomen en daarna heb ik mijn bankrekening in de gaten gehouden om te zien of het bedrag ook werd teruggestort. Het is klantvriendelijker als hier ook een bericht (mail) van was geweest dat de retourzending ontvangen is en je het geld binnen x-aantal dagen kan verwachten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima en snelle levering

Broek valt wel heel groot

Pluspunten

Snelle toezending van een mooie, stevige katoenen overall

Jammer dat er niet duidelijk aangegeven wordt dat er bij ruilen van het artikel de retourkosten voor de klant zijn.

Lagenheuvelstraat 13

5408RJ Volkel