De etiketten zagen er mooi uit. Goed en duidelijk bedrukt,mooi

De bestelling kwam in naar verhouding erg groot pakket aan. De klanten hoeven niet jullie verpakkingsmateriaal op te ruimen. De etiketten waren in een envelop ook goed overgekomen. Plat ineen envelop was waarschijnlijk nog goedkoper geweest.

Snelle levering, goed product tegen een goede prijs.

Goeie spullen

Weer prima spullen gekocht netjes verpakt en verzonden.

Koop al jaren bij het ielgat, gewoon een fijne zaak, zonder bla bla

Jammer dat ze niet wat dichterbij zitten . Het is een goede zaak, met redelijke prijzen. Vriendelijke mensen en bestel er graag.

Goed, mooi en snel

Kom steeds terug naar 't Ielgat voor die super mooie honingpot etiketten met additionele opdruk van de eigen gegevens. Ook vind ik er artikelen die ik elders niet kan vinden.

klopt volgens afspraak

Pallets Inversuiker

Ook dit jaar weer meerdere pallets invertsuiker besteld, en ook dit jaar weer binnen een week geleverd perfect

Goede producten

Altijd netjes verzorgd en goed Verpakt.

Snelle bezorging goede kwaliteit

Uitstekende service wordt netjes nagebeld en de leverdatum wordt besproken

Uitstekend geheel volgens afspraak en netjes verpakt.

Prima service en snelle bezorging!

Prima service!

Correcte en snelle levering! Kwalitatief goede materialen voor een correcte prijs

Goede snelle levering

Goede snelle levering

Altijd top service

Goede producten en top service.

Prima, goed product, snelle levering!

Snel en goed

Bestelling goed ontvangen met klein beetje transport schade snel opgelost

prima allen heel veel lucht verzonden

Ik ontving wat ik wilde hebben, prima product voor een goede prijs, alleen de verhouding tussen het product en de maat van de verpakking van de verzending was een beetje scheef.

het bestelde product was goed verpakt en snel afgeleverd

bert en tina doen ik al jaren de bestellingen iets vergeten bert stuurt het meteen na De corona tijd heeft ook hier zijn spoor getrokken met alle onzekerheden

ontzegelvork besteld, ziet er goed uit, snel binnen.

De vork heb ik nog niet kunnen proberen, ik had een andere waarbij de pinnetjes de andere kant op wijzen en dat voelt niet logisch al werkt het verder wel, dus gezocht naar een eenvoudige waarbij de pinnen van me af wijzen. Snel binnen, ziet er degelijk uit, fijn!

Prima geregeld en lekker snel

Kan niet beter

Makkelijke webshop, snelle levering

Prima producten die snel worden geleverd.

Snel gehandeld. Maar . . . .

De bestelde etiketten nog steeds niet ontvangen. Ligt niet aan jullie mar aan de vervoerder.

Duidelijk, vlot en accuraat

Duidelijk, overzichtelijk, vlot en accuraat.

Amen 35

9446 PA Amen

Over Het ielgat

Imkervakhandel Het ielgat bestaat al meer dan 35 jaar en is specialist in alles wat met bijen te maken heeft. We hebben een grote voorraad, een overzichtelijke webshop met snelle levertijd. In onze winkel te Amen (Drenthe) kun je terecht voor advies en natuurlijk voor al je materialen zoals bijenkasten, imkergereedschap, ramen, kunstraat en veel meer.