Prompte correcte levering

Ik was verrast door de keus en prijzen

Bestelling snel en naar wens geleverd

Goede service, snelle levering, product zoals omschreven en goed verpakt.

Super snel en precies wat ik had verwacht

perfect geholpen

Kan niet beter

Deskundig en zeer behulpzaam en medenkend

Omdat ik beginnend imker ben , wordt ik met raad en daad bij het ielgat bijgestaan . Ze nemen alle tijd voor je en denken mee in oplossingen. Wat lang niet altijd geld hoeft te kosten . Toppers!!

Gewoon goed.

Vriendelijke mensen, goede en degelijke materialen voor een mooie prijs. Ik rij graag een stukje verder om hier mijn imkerbenodigdheden op te halen.

Top producten en prijs

Altijd goede en nette producten, snel geleverd. En een goede prijs.

Super snel en compleet Top

Bestellen bij het Ielgat is betrouwbaar.

Mijn ervaring met het Ielgat is altijd positief. Dit keer heb ik toch maar een 8 gegeven vanwege het onbetrouwbare leveren door PostNL. Het is nu 5 keer op rij geweest dat PostNL een pakje eerst een dag laat liggen. Daarna plannen ze het een dagdeel in, je krijgt bericht wanneer je ze kunt verwachten, bijvoorbeeld morgenmiddag van 13:00 tot 15:00... Regel ik iemand die het pakketje kan ontvangen in de middag... krijg je in de ochtend weer een berichtje we komen tussen 9:00 tot 11:00. Op PostNL valt niet te anticiperen. Het pakje ligt na "u was niet thuis" bij het plaatselijke depot waar ik het persoonlijk op moet halen, en dit kan ik niet eerder inplannen dan aanstaande zaterdag. Kortom zondag besteld, zaterdag pas thuis.. Misschien voor het Ielgat een reden om voor een betrouwbaarder transporteur te kiezen?

gewoon goed

snelle levering fijne webshop goede service

Precies wat ik nodig heb

Producten netjes verpakt en van goede kwaliteit

Producten netjes geleverd alleen de beschrijving van producten mag uitgebreider.

Bestelling goed en met zorg geleverd

Zo als altijd goed

Perfect, dikke aanrader!

Heb al een aantal keer wat besteld. Altijd netjes en snel verzonden. Bij vragen nemen ze alle tijd om het uit te leggen. Al met al een aanrader!

Favoriete leverancier

Al enkele jaren mijn favoriete leverancier van imkerspullen. Perfecte service, waarbij nog altijd met de klant wordt meegedacht.

Perfect snelle levering

bestelling aangemaakt pallets suikerwater volgende werd ik teruggebeld wanneer ze konden leveren

Snel en goede kwaliteit

Alles was netjes verpakt, goede kwaliteit en snel in huis.

een goede webwinkel

ik bestel en een snelle levering echt geweldig goed

Fantastische en snelle levering van alles

Altijd snel bestelling verwerkt e ook zeer snel geleverd

Uitstekende service

Regelmatig spullen besteld,goede service en kwaliteit. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede service, verstand van zaken.

Alles wat je zoekt onder 1 dak.

Klantvriendelijk ontvang je elk gewenst product voor de 'bij'. En ik vind het mooi dat het ielgat bij het imkeren blijft helpen door te innoveren.

super mooi etiket met eigen opdruk, snel geleverd

Heb opnieuw de moderne etiketten voor de 450 gr. honingpotten bij het Ielgat besteld. Ik vind het een mooi ontwerp en daarbij kan ik zelf alle wettelijk vereiste informatie invullen. De etiketten plakken gemakkelijk en snel, supersnelle levering ook.

Super goed

Ik vind de shop duidelijk en helder. Wel 1 tip. een maat tabel voor de Imker jacks is wel handig.

Amen 35

9446 PA Amen

Over Het ielgat

Imkervakhandel Het ielgat bestaat al meer dan 35 jaar en is specialist in alles wat met bijen te maken heeft. We hebben een grote voorraad, een overzichtelijke webshop met snelle levertijd. In onze winkel te Amen (Drenthe) kun je terecht voor advies en natuurlijk voor al je materialen zoals bijenkasten, imkergereedschap, ramen, kunstraat en veel meer.