Altijd snel en het klopt altijd.

Snelle levering keurig verpakt mooie producten Verzendkosten erg hoog in verhouding tot productprijs

Top.

Perfecte voorraad, snelle levering.

vlot, en correcte afwikkeling. ze denken met je mee.

snel geleverd, navraag door het Ielgat bij afwijkende bestelling, correct geleverd. We zijn super tevreden

Goede kwaliteits - prijs verhouding

Super snel verzonden! Alles zat netjes verpakt en zonder schade oid overgekomen. De juiste maatvoering duidelijk omschreven op website tbv imkerpak en handschoenen. Ben hier super blij mee en ga de volgende keer zeker hier weer bestellen!

Une livraison très rapide et des prix très concurrentiels.

Une livraison très rapide et des prix très concurrentiels.

Grote voorraad, snelle service en redelijke prijzen.

Altijd berijkbaar

perfecte winkel

Koop al jaren bij het Ielgat , zowel online als op een markt. Gewoon een fijn stel mensen die hun beloftes waar maaken. Altijd een vlotte levering.

Goed product, snelle service en duidelijke website.

Bestellen, betalen en twee dagen later alles keurig geleverd.

op en top service

Daar valt niks aan af te dingen.

wordt altijd prima geholpen

Alles is aanwezig ,vriendelijk en hulp vaardig. geenklachten

Snelle levertijd

Keurig verzorgd en snel!

De communicatie was uitstekend.

Gewoon de beste in de buurt van Friesland

Ik bestel altijd 1 of 2 dagen later thuis

Spullen netjes verpakt en snel geleverd

Spullen makkelijk besteld en snel geleverd beschrijving van de artikelen mag iets uitgebreider. Zoals materiaal, maatvoering en bijhorende artikelen.

Onnauwkeurig

Starter voor 6 ramer Segeberger. Gaatjes niet allemaal uitgevoerd. Moet met eigen gatenboor aan de slag. Hout met splinters. Kleinigheden zijn het, maar wel jammer. Product is wel heel handig.

Top, snelle levering. Betaald volgende dag is huis

Perfect geregeld

Buitengewoon snelle service en zeer prettig contact.

Werken keurig volgens afspraak.

Goede service, snelle levering en de producten zijn zoals omschreven. Ook is er veel kennis aanwezig over het imkeren.

Blij verrast.

Bij het Ielgat heb ik meerdere keren vol tevredenheid mijn bijen materialen thuis bezorgd gekregen. Met de feestdagen was de bezorging wat aan de late kant, kan gebeuren omdat dit familiebedrijf natuurlijk ook wel eens met elkaar van de vrije dagen wil genieten. Als je naar de winkel in het Ielgat toegaat voel je dan ook de familiesfeer en de hartelijkheid. Meerdere keren kreeg ik een kopje koffie en een koekje aangeboden, wat door ons als zeer welkom word beschouwd omdat wij dan ook een "verre" reis moeten maken om er te komen. Een poos geleden had ik iets nieuws en laat maar zeggen experimenteels gekocht. In de praktijk bleek dit naar mijn inziens snel kapot te gaan, ik schreef een opmerking hierover toen ik een nieuwe bestelling had aangemaakt, en dacht hier niets meer van terug te horen. Tot mijn verbazing werd ik later opgebeld door Marco en werd mij een nieuw onderdeel gratis aangeboden en eerder gemaakte kosten werden vergoed door naar keuze een geldbedrag of tegoed bon. Ik was blij verrast!

Goede materialen en snel verstuurd.

De materialen zijn goed, er wordt helder gecommuniceerd en de spullen werden snel verstuurd en degelijk verpakt.

Bestelling snel en keurig verpakt geleverd (met mededeling van nalevering )

Amen 35

9446 PA Amen

Over Het ielgat

Imkervakhandel Het ielgat bestaat al meer dan 35 jaar en is specialist in alles wat met bijen te maken heeft. We hebben een grote voorraad, een overzichtelijke webshop met snelle levertijd. In onze winkel te Amen (Drenthe) kun je terecht voor advies en natuurlijk voor al je materialen zoals bijenkasten, imkergereedschap, ramen, kunstraat en veel meer.