Super klant vriendelijk

Netjes optijd geleverd

geweldig

zeer vriendelijk geholpen,en alle tijd voor je vragen,ook na 5uur

De producten worden goed verpakt en snel geleverd. Bij afhalen of bezoek aan de winkel is er altijd tijd voor advies en een kopje koffie.

prima en goedkoop internetwinkel

Bestellingen gaan vlot en accuraat. Het enige minpuntje was de vervuilde kunstraad van een paar jaar terug. Maar daar kon het Ielgat ook niet zoveel aan doen.

Snelle levering en in goede orde ontvangen top zaak.

Uitstekende service,snelle verzending

Al een aantal keren iets bij hun besteld. Service is uitstekend en verzending is snel.

Goede service en kwaliteit

Goede producten en een eerlijk advies.

Alles wat je nodig hebt voor je bijenhobby is er te vinden!

Je wordt er prettig geholpen en voor alle kennis en materialen kun je er terecht.

Zeer snelle levering en kwaliteit

Ik had besteld en binnen 24 uur binnen

Altijd betrouwbaar. Snelle leveringen, producten van hoge kwaliteit

Ik gebruik Het Ielgat regelmatig voor mijn imker benodigheden. De leveringen zijn altijd snel (binnen 1 of 2 dagen) en de producten zijn altijd van hoge kwaliteit en zorgvuldig gestuurd.

Gewoon goed!

Nette en snelle levering. Spullen stevig en goed verpakt. Duidelijke website waar op aangegeven staat wat wel en niet voorradig is.

Goede producten snelle levering

topzaak, en verstand van zaken, snelle leveringen.

zie boven

Zo als altijd prima in orde.

Koop er vaak en altijd vlotte levering en goede communicatie. Kwaliteit is ook goed. Maar waar dit bedrijf zich helemaal in onderscheid is dat alles supergoed is verpakt. Je ziet gewoon dat er goed bij nagedacht hoe het beste in de verpakking.

goed materiaal, precies wat ik wilde hebben, goede service

een aanvankelijke opmerking

Spijtig dat de afstandhouder waar de ramen in rusten zo nipt zijn. De toplatten van mijn ramen zijn 24 mm breed (m.i. is dat in Vlaanderen de norm), en dat is exact dezelfde maat van de plaats waar ze in liggen. Ik moet de ramen daar echt in drukken. Wegens de conische uitzaging spannen de bijenraampjes. Ik heb het opgelost door in de afstandhouders de voorheen ruimte bij te vijlen, zodat de ramen makkelijker kunnen geplaatst worden.

Geweldige service

Voor 12 besteld, de volgende dag al km 9 uur in huis!

Prima bedrijf.

Een paar keer online wat gekocht. Goede spullen en zeer vlotte levering.

Prima online winkelervaring!

Ik ben erg tevreden over het zieligst. Op de site schrikt het even af dat er vertraging kan plaatsvinden met verzending vanwege het winterweer maar binnen 48 uur was mijn zending binnen. Ook vragen via internet worden snel beantwoord. Pluim

supersnelle levering en goed verpakt!

Aan iedereen aan te bevelen: supersnelle levering en goed verpakt!

Uitstekende service

Uitstekende service en een snelle levering. Ook de aanpassing van de bestelling was geen probleem

Goede snelle levering van mijn bestelling

prima assortiment, snelle reactie op online bestelling

zowel online als offline fijne winkel.

jammer dat de transportkosten zo hoog zijn. bij collega's is deze beduidend lager. dit doet heel veel voordeel teniet.

Amen 35

9446 PA Amen

Over Het ielgat

Imkervakhandel Het ielgat bestaat al meer dan 35 jaar en is specialist in alles wat met bijen te maken heeft. We hebben een grote voorraad, een overzichtelijke webshop met snelle levertijd. In onze winkel te Amen (Drenthe) kun je terecht voor advies en natuurlijk voor al je materialen zoals bijenkasten, imkergereedschap, ramen, kunstraat en veel meer.