op en top service

Daar valt niks aan af te dingen.

wordt altijd prima geholpen

Alles is aanwezig ,vriendelijk en hulp vaardig. geenklachten

Snelle levertijd

Keurig verzorgd en snel!

De communicatie was uitstekend.

Gewoon de beste in de buurt van Friesland

Ik bestel altijd 1 of 2 dagen later thuis

Spullen netjes verpakt en snel geleverd

Spullen makkelijk besteld en snel geleverd beschrijving van de artikelen mag iets uitgebreider. Zoals materiaal, maatvoering en bijhorende artikelen.

Onnauwkeurig

Starter voor 6 ramer Segeberger. Gaatjes niet allemaal uitgevoerd. Moet met eigen gatenboor aan de slag. Hout met splinters. Kleinigheden zijn het, maar wel jammer. Product is wel heel handig.

Top, snelle levering. Betaald volgende dag is huis

Perfect geregeld

Buitengewoon snelle service en zeer prettig contact.

Werken keurig volgens afspraak.

Goede service, snelle levering en de producten zijn zoals omschreven. Ook is er veel kennis aanwezig over het imkeren.

Blij verrast.

Bij het Ielgat heb ik meerdere keren vol tevredenheid mijn bijen materialen thuis bezorgd gekregen. Met de feestdagen was de bezorging wat aan de late kant, kan gebeuren omdat dit familiebedrijf natuurlijk ook wel eens met elkaar van de vrije dagen wil genieten. Als je naar de winkel in het Ielgat toegaat voel je dan ook de familiesfeer en de hartelijkheid. Meerdere keren kreeg ik een kopje koffie en een koekje aangeboden, wat door ons als zeer welkom word beschouwd omdat wij dan ook een "verre" reis moeten maken om er te komen. Een poos geleden had ik iets nieuws en laat maar zeggen experimenteels gekocht. In de praktijk bleek dit naar mijn inziens snel kapot te gaan, ik schreef een opmerking hierover toen ik een nieuwe bestelling had aangemaakt, en dacht hier niets meer van terug te horen. Tot mijn verbazing werd ik later opgebeld door Marco en werd mij een nieuw onderdeel gratis aangeboden en eerder gemaakte kosten werden vergoed door naar keuze een geldbedrag of tegoed bon. Ik was blij verrast!

Goede materialen en snel verstuurd.

De materialen zijn goed, er wordt helder gecommuniceerd en de spullen werden snel verstuurd en degelijk verpakt.

Bestelling snel en keurig verpakt geleverd (met mededeling van nalevering )

Super klant vriendelijk

Netjes optijd geleverd

geweldig

zeer vriendelijk geholpen,en alle tijd voor je vragen,ook na 5uur

De producten worden goed verpakt en snel geleverd. Bij afhalen of bezoek aan de winkel is er altijd tijd voor advies en een kopje koffie.

prima en goedkoop internetwinkel

Bestellingen gaan vlot en accuraat. Het enige minpuntje was de vervuilde kunstraad van een paar jaar terug. Maar daar kon het Ielgat ook niet zoveel aan doen.

Snelle levering en in goede orde ontvangen top zaak.

Uitstekende service,snelle verzending

Al een aantal keren iets bij hun besteld. Service is uitstekend en verzending is snel.

Goede service en kwaliteit

Goede producten en een eerlijk advies.

Alles wat je nodig hebt voor je bijenhobby is er te vinden!

Je wordt er prettig geholpen en voor alle kennis en materialen kun je er terecht.

Zeer snelle levering en kwaliteit

Ik had besteld en binnen 24 uur binnen

Altijd betrouwbaar. Snelle leveringen, producten van hoge kwaliteit

Ik gebruik Het Ielgat regelmatig voor mijn imker benodigheden. De leveringen zijn altijd snel (binnen 1 of 2 dagen) en de producten zijn altijd van hoge kwaliteit en zorgvuldig gestuurd.

Gewoon goed!

Nette en snelle levering. Spullen stevig en goed verpakt. Duidelijke website waar op aangegeven staat wat wel en niet voorradig is.

Amen 35

9446 PA Amen

Over Het ielgat

Imkervakhandel Het ielgat bestaat al meer dan 35 jaar en is specialist in alles wat met bijen te maken heeft. We hebben een grote voorraad, een overzichtelijke webshop met snelle levertijd. In onze winkel te Amen (Drenthe) kun je terecht voor advies en natuurlijk voor al je materialen zoals bijenkasten, imkergereedschap, ramen, kunstraat en veel meer.