gewoon goed

en (scherp) ding goed verpakt naast kwetsbaarheid.

Vrijdags besteld,zaterdags geleverd. Bij de bestelling zat zelfs een zakje bijen bloemen zaadjes.

Prima bedrijf

Snel geleverd. Prima product.

Snelle service en goede prijs

snelle levering. product had mankementen

Het ielgat heeft een hele fijne snelle levering. ik had 8x 12 raampjes besteld. binnen 2 dagen in huis. helaas miste veel raampjes een oogje waardoor het ijzerdraad door het hout heen heeft gesneden wat een minder lange houdbaarheid geeft aan de raampjes en waardoor het smelten van de was in de raampjes lastiger wordt. Er mankeerde aan veel raampjes hetzelfde probleem alleen was de plek van het oogje die miste verschillend. Dit vond ik jammer.

Komen de afspraak na, betrouwbaar

Op tijd en korrekt geleverd

snelle levering en goede producten

producten zijn heel snel geleverd en zaten erg netjes verpakt. de bijenwas is erg netjes geprijst en werkt goed.

Prima service, super snelle verzending

Nette bezorging,snel,goed verpakt

De bestelling van mijn segerbeger kast ging snel,netjes en met goede communicatie. Er was mij alleen niet duidelijk of de pastic plaat een stuk verpakking was of dat het bij de kast hoort omdat er geen duidelijke paklijst bij zat

correcte afhandeling bestellingen

enige min puntje vind ik dat als je bijna voor €400 besteld, je verzendkosten moet betalen

Snelle reactie en goede kwaliteit. Top!

Goede service. Op persoonlijk vragen, voorkeur wordt goed ingespeeld. Meerdere malen al wat besteld.

Snelle levering en product naar volle tevredenheid

Heel snel geleverd, goed verpakt

Bijzonder meedenkend en klantvriendelijk!

Een te kleine maat jas besteld en met de toegestuurde lengtematen van grotere maten jas zodoende een goede keus kunnen maken. De verkeerde maat jas zonder verzendkosten retour kunnen sturen. TOP!

Service was zeer goed, product was het net niet

De geleverde diensten waren goed, alles netjes verpakt en op tijd. De segeberger honinkamer past net niet op een originele segeberger broedkamer. Hij is een halve centimeter breder waardoor de straatjes niet overeen komen. Voor de rest keurig.

snelle correcte levering

snelle correcte levering

Erg goed product en service

De levering van het product was erg snel. Ook zal er als cadeautje een pakje bijenbloemen bij wat ik erg leuk vond! Ik zal zeker vaker bestellen

ik ben zeer tevreden

werd goed geholpen de service is zeer goed

Goede spullen snel geleverd

Goede kwaliteit snel uit voorraad geleverd enige tip is om meer info bij de producten te zetten zoal maten en in combinatie met etc.

Verkeerd verpakt

De bestelde beroker was helaas platgedrukt, ik denk dat dit kwam doordat de de doos echt te klein was. De kastbeitel had meerdere bramen. Dat is jammer zelfs voor deze prijs.

Geweldig !

Goede producten en een fantastische leveringssnelheid.

super aardig en behulpzaam

als ik iets niet zeker weet kan ik het vragen en is er ruimte voor advies,

Prima service en snel geleverd!

De site is goed ingericht en je kunt snel je gewenste spullen vinden. En het bestelde werd snel geleverd. Goede ervaring. Ga in toekomst zeker weer bestellen.

Een goede en snelle service

Ik had etiketten besteld met onze gegevens erop gedrukt. Toen ik ze binnen kreeg stond er een spelfout in. 1 belletje en er werden meteen kosteloos nieuwe opgestuurd. Ik werd ook zeer vriendelijk te woord gestaan!

Amen 35

9446 PA Amen

Over Het ielgat

Imkervakhandel Het ielgat bestaat al meer dan 35 jaar en is specialist in alles wat met bijen te maken heeft. We hebben een grote voorraad, een overzichtelijke webshop met snelle levertijd. In onze winkel te Amen (Drenthe) kun je terecht voor advies en natuurlijk voor al je materialen zoals bijenkasten, imkergereedschap, ramen, kunstraat en veel meer.