Prima assortiment

Het Ielgat heeft echt alles wat je nodig hebt voor je bijen en op voorraad. De bestelling kwam snel en ik kreeg ook nog een deel van de verzendkosten terug omdat het één en ander bij elkaar in een doos kon.

prima webshop

Snelle levering en goede service

goede product, snel geleverd

Heb bij Het Ielgat etiketten besteld, met opdruk van eigen gegevens, voor op de potten honing. Ze werden heel snel geleverd. De etiketten zien er mooi uit.

Bestelling goed ontvangen

Op email wordt goed gereageerd. Week voor kerst bestelling snel in huis.

Ielgat vind ik een uitstekend bedijf voor imkerenodigdheden

Ik ben blij als ik het Ielgat tegenkom op een bijenmarkt. Wou dat er een verkooppunt in mijn omgeving zou zijn. Mijn bestelling is goed verzorgd. Vooral het milieuvriendelijke verpakkingsmateriaal vond ik fijn, naast de bestelde artikelen natuurlijk. Een ding moet me wel van het hart, de bezorging door PostNl is waardeloos. Het pakket was gewoon voor de deur gedropt. Geen briefje in de bus en niet bij buren afgeleverd. Voor hetzelfde geld was het verdwenen. Gelukkig niet gebeurd. Post Nl is moeilijk bereikbaar om een klacht te bezorgen, daarom maar zo. Maar het Ielgat is dus hartstikke OK.

Snelle en goede aflevering

Bestelling zat netjes ingepakt

Afvulemmer

De beste keus

Top winkel. Wist niet eens van het bestaan van stukken bijenwas maar gevonden besteld en supersnel geleverd.

Goede, snelle service, ruim assortiment

8k

Asortiment is net zo goed als de service; Top !

Eenvoudig bestellen, snel leveren, Klasse !

Erg positief

Een mooie en duidelijke website en een snelle levering bij bestellingen.

Zeer vriendelijk en goed geholpen

We hadden een grote bestelling waskaarsen, deze waren de volgende dag al klaar voor ons, we kunnen onze leden voor het kerst nog een leuke verrassing in de bus doen!

Prima en betrouwbaar bedrijf

Fijn bedrijf om bestellingen te plaatsen. Snelle levering en correct

netjes en snel geleverd

De verpakking wat echt veel te groot voor zo'n klein rolletje. Ik denk dat dat iets subtieler kan, ook voor de verzend diensten. Maar verder mooi product !!!!

Snel en kwaliteit

Wat ik besteld heb, is keurig op tijd binnen en goed verpakt. Super webshop.

Producten snel ontvangen

Goede ervaring. Producten zijn snel verstuurd en netjes verpakt. Erg positief.

Snelle correcte levering met betaalgmemak

Duidelijke webshop met goede foto’s van artikelen

Snelle levering.

Topservice

Alles zoals het moet

Vlotte levering, een mooi product en een lief extraatje

Eerste keer zaken gedaan via dit lokale bedrijfje. Vlotte orderverwerking, snelle levering en een heel mooi product ( bijenwas) Daarnaast koste noch moeite gespaard met een lekker extraatje. Absolute aanrader voor wie iets zoekt uit deze ambachtelijke hoek van het internet.

Snel en compleet

Snelle levering, geleverd zoals omschrijving

Snel geleverd en keurig verpakt met zelfs een lekkere koek erbij.

Ik ben zeer tevreden over de levering. Snel, keurig verpakt. En producten zien er netjes uit.

netjes zoals besteld

netjes zoals besteld...

snelle afhandeling en netjes bezorgd

Mijn bestelling ging voorspoedig en werd keurig ingepakt gebracht met als verassing een lekker honingkoek.

Amen 35

9446 PA Amen

Over Het ielgat

Imkervakhandel Het ielgat bestaat al meer dan 35 jaar en is specialist in alles wat met bijen te maken heeft. We hebben een grote voorraad, een overzichtelijke webshop met snelle levertijd. In onze winkel te Amen (Drenthe) kun je terecht voor advies en natuurlijk voor al je materialen zoals bijenkasten, imkergereedschap, ramen, kunstraat en veel meer.