Goede producten en alles volgens afspraak. Duidelijke communicatie over levering via mail en telefoon

Mooie wandplanken , goede service

Erg fijn dat je een proefstukje kunt bestellen . Dit zag er prima uit . Daarna dus wandplanken en vensterbank besteld . Mooie kwaliteit . Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer ze bezorgd werden . Al met al prima tevreden over de kwaliteit , service en levering .

Top kwaliteit voor een prima prijs.

Duidelijke website, prima omschrijvingen. Ruime keuze waardoor er voor elke smaak wat tussen zit. Duidelijke communicatie over levering en wordt van te voren netjes gebeld.

Mooie rechte plinten!

Mooie lange plinten in de grondverf. Met de chauffeur binnen gelegd! TOP!

gewoon weer goed

Snelle en correcte levering. Heel blij met de 6mm dikke plinten in kleur van de muur.

Netjes proefstuk ontvangen. Plinten snel bezorgd en goede kwaliteit

Duidelijke site, snelle levering, mooi materiaal

Duidelijke site, snelle levering, mooi materiaal.

een nadeel is dat je als je telefonisch contact opneemt je veel te lang in de wacht moet staan.

Snel en goed bezorgd

Kwalitatief zeer goede plinten en zeer snel in huis. Uiteraard moeten de laatste nog op de muur ....

Goed gedaan en verstand van zaken

Deed het netjes en luisterde goed naar de klant

Top bedrijf

Mooie plinten voor een nette prijs en op tijd geleverd volgens afspraak.

Ik heb twee plinten besteld die heel netjes verpakt en op tijd bezorgd zijn. Een tip is wel om bij de maten aan te geven dat de plint door de rubber onderkant hoger is dam de afstand die je tussen vloer en keuken op meet.

De Plintenfabriek komt zijn afspraken na!

Fijn contact gehad. Mijn vragen zijn goed en vooral vriendelijk opgepakt. Een chauffeur die meedenkt en vriendelijk is. Zo prettig om dit te ervaren. Alles keurig verpakt en duidelijk herkenbaar geleverd. En mijn verkeerde bestelling zonder veel poespas weer meegenomen.

Plinten waren krom en in het schilderwerk zat veel vervuiling.

Betreft meranti plinten, welke allen kromgetrokken waren. Veel werk gehad om de plinten af te schuren om de vervuiling welke in de grondverf zat te verwijderen. Daarnaast met kunst en vliegwerk de kromgetrokken plinten zoveel als mogelijk kunnen richten om ze vlak tegen de wand te kunnen krijgen.

erg goede evaring

Eenvoudig wijze van bestellen, duidelijke adviezen

Prima product voor goede prijs

Prima plinten voor goede prijs. Snel geleverd

Gewoon kwaliteit en leuke prijs!!!

Een hele goede ervaring en super mooie pliy

Mooi product

Prima producten en flexibele planning. Het doorvoeren van de gewenste afleverdatum is een verbeterpunt in het bestelproces.

prima, probleemloze levering

prima, probleemloze levering

Levering goed, marketing echt verschrikkelijk

Levering was perfect. Echter zag ik later die verschrikkelijke kut reclames op YouTube 'de meest duurzame plinten van de Benelux' wat een links gelul, vraag me ook welke marketing topper zoiets bedenkt, met een bedrijfsfilmpje of jullie spaceshuttlels bouwen qua moeilijkheidsgraad. Hou toch op man. Dit is wel de reden om niet weer te bestellen.

top

top

De kozijnen die ik gekocht heb zijn beschadigd

De binnendeur kozijnen zijn beschadigd maar daar was de prijs ook na

Keurig verpakt en perfect op maat

Vensterbanken uit composiet en wat afwerklatjes. Perfect verpakt en netjes op tijd. Behulpzame en nette bestuurder.

Goede kwaliteit en snelle levering

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein