Op 13 plinten in de grondverf zaten minstens 23 onacceptabele beschadigingen. Krassen, gaten, butsen, scheuren enz. Na het inzenden van foto’s kreeg ik een onbevredigende mail terug. Ik heb mijn bestelling weer laten ophalen en wacht inmiddels al bijna drie weken op mijn geld wat teruggestort zou worden.
Beste Marieke, Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat de plinten niet aan de verwachtingen voldeden en dat je beschadigingen hebt aangetroffen. We begrijpen dat dit teleurstellend was. Zoals we per mail hebben uitgelegd, betekent “2x gegrond” dat het product nog afgelakt moet worden – een normale stap bij dit type plint. Dat neemt uiteraard niet weg dat beschadigingen niet horen voor te komen. De retour is inmiddels verwerkt, en je hebt gelijk dat de verwerking langer duurde dan beloofd. Door een technische storing heeft de controle langer geduurd dan werd verwacht en daarvoor bieden we onze oprechte excuses aan. We doen ons best om van dit soort situaties te leren en herhaling te voorkomen. Dank dat je dit onder onze aandacht heeft gebracht. Met vriendelijke groet, Team Plintenfabriek
Goede producten en alles volgens afspraak. Duidelijke communicatie over levering via mail en telefoon
Beste Michel, Dank je voor het mooie compliment. Team Plintenfabriek
Erg fijn dat je een proefstukje kunt bestellen . Dit zag er prima uit . Daarna dus wandplanken en vensterbank besteld . Mooie kwaliteit . Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer ze bezorgd werden . Al met al prima tevreden over de kwaliteit , service en levering .
Beste Nicky, Dank je wel voor het compliment. Fijn dat de wandplanken zo goed bevallen. Team Plintenfabriek
Duidelijke website, prima omschrijvingen. Ruime keuze waardoor er voor elke smaak wat tussen zit. Duidelijke communicatie over levering en wordt van te voren netjes gebeld.
Beste Bas, Dit is precies waar Plintenfabriek naar streeft. Dank je wel voor het compliment. Team Plintenfabriek
Mooie lange plinten in de grondverf. Met de chauffeur binnen gelegd! TOP!
Beste Bastian, Dank je wel voor het compliment. We zullen het ook zeker doorgeven aan onze chauffeur. Team Plintenfabriek
Snelle en correcte levering. Heel blij met de 6mm dikke plinten in kleur van de muur.
Beste Aart-Pieter, Dank je wel. We waarderen het compliment. Team Plintenfabriek
Netjes proefstuk ontvangen. Plinten snel bezorgd en goede kwaliteit
Beste Mark, Dank je wel voor je mooie woorden. Team Plintenfabriek
Duidelijke site, snelle levering, mooi materiaal.
Beste Johan, Hartelijk dank voor het compliment. Team Plintenfabriek
een nadeel is dat je als je telefonisch contact opneemt je veel te lang in de wacht moet staan.
Beste Nick, Dank je wel voor je feedback. We vinden het vervelend dat je lang in de wacht hebt gestaan. Wij doen er alles aan om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Team Plintenfabriek
Kwalitatief zeer goede plinten en zeer snel in huis. Uiteraard moeten de laatste nog op de muur ....
Beste Conrad, Dank je wel voor je compliment. Team Plintenfabriek
Deed het netjes en luisterde goed naar de klant
Beste Marcel, Bedankt voor je compliment. Team Plintenfabriek
Mooie plinten voor een nette prijs en op tijd geleverd volgens afspraak.
Beste Richard, Dank voor het compliment. Dit zijn precies de punten waar wij voor staan. Veel plezier van je plinten. Team Plintenfabriek
Ik heb twee plinten besteld die heel netjes verpakt en op tijd bezorgd zijn. Een tip is wel om bij de maten aan te geven dat de plint door de rubber onderkant hoger is dam de afstand die je tussen vloer en keuken op meet.
Beste Joost, Bedankt voor je review! Fijn dat alles netjes en op tijd binnen was. En dank voor de handige tip over de hoogte door de rubber onderkant – die nemen we mee om de info op de site duidelijker te maken! Team Plintenfabriek
Fijn contact gehad. Mijn vragen zijn goed en vooral vriendelijk opgepakt. Een chauffeur die meedenkt en vriendelijk is. Zo prettig om dit te ervaren. Alles keurig verpakt en duidelijk herkenbaar geleverd. En mijn verkeerde bestelling zonder veel poespas weer meegenomen.
Beste Desirée, Bedankt voor het mooie compliment. Fijn om te horen dat je ervaring zo goed is geweest. Team Plintenfabriek
Betreft meranti plinten, welke allen kromgetrokken waren. Veel werk gehad om de plinten af te schuren om de vervuiling welke in de grondverf zat te verwijderen. Daarnaast met kunst en vliegwerk de kromgetrokken plinten zoveel als mogelijk kunnen richten om ze vlak tegen de wand te kunnen krijgen.
Beste Patrick, Hartelijk dank voor het fijne telefoongesprek. Fijn dat we de situatie hebben besproken. Mocht je in de nabije toekomst toch gebruik willen maken van de geboden opties, horen wij graag van je. Team Plintenfabriek
Eenvoudig wijze van bestellen, duidelijke adviezen
Beste George, Hartelijk dank voor het compliment. Team Plintenfabriek
Prima plinten voor goede prijs. Snel geleverd
Beste Jaap, Dank je voor het mooie compliment. Fijn dat je ervaring zo positief is. Team Plintenfabriek
Gewoon kwaliteit en leuke prijs!!!
Beste Kees, Dank je wel, Team Plintenfabriek
Een hele goede ervaring en super mooie pliy
Beste Rudi, Dank je wel voor je mooie compliment. Team plintenfabriek
Prima producten en flexibele planning. Het doorvoeren van de gewenste afleverdatum is een verbeterpunt in het bestelproces.
Beste Hans, Dank je wel voor je feedback. Er wordt hard gewerkt aan het implementeren van een voorkeursdatum kiezer. Helaas is dat nog niet optioneel. Bedankt dat je je ervaring met ons wilde delen. Team Plintenfabriek
prima, probleemloze levering
Beste Peter, Dank je voor het compliment. Team Plintenfabriek
Levering was perfect. Echter zag ik later die verschrikkelijke kut reclames op YouTube 'de meest duurzame plinten van de Benelux' wat een links gelul, vraag me ook welke marketing topper zoiets bedenkt, met een bedrijfsfilmpje of jullie spaceshuttlels bouwen qua moeilijkheidsgraad. Hou toch op man. Dit is wel de reden om niet weer te bestellen.
top
Beste Geert, Dank je voor het compliment Team Plintenfabriek
De binnendeur kozijnen zijn beschadigd maar daar was de prijs ook na
Beste Herman, Dank je wel voor het prettige telefoongesprek. Los van het bedrag dat u heeft betaald, streven wij ernaar om een zo goed mogelijke kwaliteit te leveren. Wij vernemen graag van u als wij hierin nog iets kunnen betekenen, zoals ook telefonisch met u besproken is. Team Plintenfabriek
Vensterbanken uit composiet en wat afwerklatjes. Perfect verpakt en netjes op tijd. Behulpzame en nette bestuurder.
Beste Ron, Dank je wel voor het compliment. Team Plintenfabriek
De Hammen 14