Prima geregeld

Prima geregeld en verzorgd

Helaas niet erg snel met omruilen na levering slechte architraven

Helaas in mijn bestelling een aantal beschadigde architraven. Foto's gemaild en er zou een omruilafspraak gemaakt worden. Tot op heden helaas niks mogen vernemen.

Plinten zien er netjes uit.

Plinten in kleur besteld en dat is allemaal keurig geleverd. Voorzie nu wel een probleem, want ik kom een meter te kort en nabestellen van een plint van 244 cm is een dure optie!

Top firma

Nu voor de 2e keer daar plinten besteld. Wederom is dit super gegaan en kwaliteit is uitstekend. Het fijne is dat je grote lengtes kunt bestellen zodat je geen lelijke naden midden in je kamer krijgt. Wij bevelen deze febriek graag aan.

Komen afspraken na en leveren snel

Goed product, chauffeur belt op wanneer hij voor de deur staat. Vond alleen de bezorg kosten wel hoog, € 20 op een bestelling van €45. Maar dit wordt wel duidelijk bij de bestelling aangegeven.

Goeie service

Niet de juiste kleur bij levering, meteen opgelost en nieuwe toegestuurd gekregen

top

Snelle levering. Zelf volledig verkeerde plinten besteld, maar konden met de levering van de juiste plinten zonder kosten retour genomen worden. En heb 2 dagen later ook het factuurbedrag terug op mijn rekening. Zeer klantvriendelijk en snel is er gehandeld.

Perfect geleverd. Levertijd oké.maar niet gecommuniceerd.

Perfecte plinten. En montage kit. Super.

Levert conform bestelling, prima

Levertijd is niet optimaal, maar vond ik zelf geen probleem.

Snelle levering en prima product.

Plintenfabriek belooft wat de naam zegt. Een uitgebreid assortiment aan plinten. Ik zocht een dunne pvc plint om mijn pvc laminaat vloer netjes af te werken. Bij plintenfabriek snel gevonden. Levering was snel en de chauffeur was erg vriendelijk. Nu leg ik niet dagelijks nieuwe vloeren, maar de volgende keer bestel ik hier zeker weer mijn plinten.

Alles in orde.top.

Alles zoals het hoort.

Duidelijke site goede communicatie en geleverd..

snelle levering, goed product

top

top. duidelijke site en netjes afgeleverd

Ben zeer tevreden.

Mooie lange afgelakte plinten voor een zeer redelijke prijs. Snel geleverd door een hele nette vriendelijke chauffeur.

Ruime keuze, snelle levering en naar binnen gebracht door de chauffeur.

Geweldige ervaring maakt ons huis helemaal af

Complimenten aan Martijn de timmerman die bij ons de plinten heeft gemonteerd. Alles even strak en professioneel gemonteerd. Is echt de kers op de taart, zo strak krijg je het er zelf niet. Alles netjes afgekit, kopse kanten ook mooi afgewerkt met klein stukje plint omgedraaid in verstek gezaagd. Martijn uit Berghem bij Oss, bedankt voor het mooie resultaat.

Snelle levering en keurig van tevoren gebeld door de chauffeur.

Alles keurig volgens afspraak.

Snelle en nette aflevering van mooie architraven.

Besteld, afspraak gekregen, gebeld dag van tevoren en netjes thuisgebracht.

Keurige levering, aardig vriendelijk personeel.

Snelle levering, vriendelijk personeel, en keurig op tijd. Kom in de toekomst zeker terug.

Super !!

Helemaal super !!!

Formidabel

Uitstekend geholpen en advies was Top

lang moeten wachten, plinten niet 100% foutloos

Allereerst hebben we best lang moeten wachten op de plinten alvorens ze gereed waren. De plinten werden vervoerd in een te klein busje waardoor de kopse kanten zijn beschadigd. De chauffeur belde 10 minuten vooraf in plaats van 30 minuten en bij montage van de plinten blijkt nu dat er diverse productie -en transportbeschadigingen aanwezig zijn.

Super, hoe snel ik mijn bestelling heb gekregen

Vriendelijke meneer, snelle afhandeling , zeer tevreden van de geleverde plinten . Een aanrader !

Goede prijs, levering binnen 4 dagen, op tijd geleverd

De Hammen 14