Goede prijs

Mooie plinten voor een goede prijs. Extra bezorgkosten naast de standaard 20 euro bij de lange plinten vind ik jammer. Bezorgtijd is week van te voren bekend maar beslaat een dagdeel. Dus tussen 13 en 18. Dat is wat lang. Bezorger belt half uur voor aankomst, dat is fijn.

goeg

Goede kwaliteit en fijne service

top

Goede service!!!!

Nette en snelle levering

Duidelijke website, prima service en snelle levering

Goed product, slechte communicatie

Na mijn bestelling geen enkele mail ontvangen! Paar dagen later wel een sms die zei dat ik een mail kreeg over de verwachte leveringsdatum. Ook niet gekregen. Uiteindelijk een dag van te voren netjes gebeld door de chauffeur om een tijd af te spreken. Overigens was dit alles hetzelfde geval met mijn bestelling een aantal jaar terug. Ook mijn spambox enz. In de gaten gehouden hier ook niks op ontvangen.

Zo zou elke internetlevering moeten zijn!

Een absolute aanrader van bestelling tot en met montage. Ik had plinten besteld voor mijn woonkamer inclusief montage. Er werd keurig gecommuniceerd over de levertijd en de monteur belde een half uur van te voren dat hij er aan kwam. Van de reststukken heeft hij ook nog even de overloop gedaan. Na het werk is alles keurig opgeruimd. Prima bedrijf!

100% Aanrader

Dit bedrijf kwam de gemaakte afspraken keurig na. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Keurige, efficiënte montage door zeer beleefde en deskundige monteur. Goede adviezen gehad bij uitzoeken te gebruiken materialen.

Prima supersnelle service

Supersnelle afhandeling, Leveringskosten zijn normaal maarde extra toeslag voor langere stukken vind ik wat overdreven.

Alles zoals het hoort te zijn.

Geleverd zoals beloofd. Degelijke kwaliteit en vriendelijke leverancier.

Vlotte en vriendelijke service!

Snelle, vriendelijke en nauwkeurige service!

Snelle service en goede website

Het assortiment is zeer ruim. Er wordt snel geleverd en de website is overzichtelijk. Pinnen aan de deur is ook een fijne manier van betalen.

Snelle en correcte levering

Ondanks de vakantieperiode werd het product toch nog snel geleverd zodat de verbouwing geen vertraging op liep. Zoals beloofd een half uur voor levering een telefoontje zodat ik thuis zou zijn!

Ruim binnen de afgesproken datum geleverd. En van te voren gebeld. Top.

Zie boven

Levering duurt lang

Levering duurt lang. Bezorger was te laat. Als het druk op de weg is dan bel je dat je wat later bent. Op de factuur staat een ander bedrag dan wat ik betaald heb.

Prima prijs kwaliteit voor de plinten. Levering en communicatie minder

Wij hebben plinten besteld bij plintenfabriek. Prima prijs-kwaliteit verhouding! Alleen wat mindere ervaring gehad met de levering.. De levertijd is vooraf nergens te vinden. Wij hadden aangegeven dat we bij levering wilde betalen. Na het bestellen wordt een indicatie gegeven. En een paar dagen later krijg je een datum / wanneer deze geleverd worden (zonder enige inbreng!). Deze dag konden wij niet thuis zijn. Dit hebben wij ook aangeven. Vervolgens worden de plinten toch wel gewoon bezorgd en wordt je gebeld door de bezorger om een plek aan te wijzen. Het lijkt mij niet dat iedereen een veilig plek hiervoor heeft?! Totdat de bezorger bij je deur staat en ziet dat er nog niet betaald is dan neemt hij ze weer mee. Maar dat is lastig als je niet thuis bent. Een week later begint het hele principe weer opnieuw. Zonder inbreng wordt een datum gekozen en dan komen ze. Deze keer konden we wel thuis zijn en hadden we mooie plinten.

snel contact en actie

Heeft niet veel tijd gekost om de bestelling te plaatsen, de levering was oké en de prijs was ook goed

Uitstekende en hulpvaardige mensen werken bij plintenfabriek.nl

Ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling. deze werd opgemerkt en gecorrigeerd. Tevens werd ik op de hoogte gebracht van de correctie/ Ook de aflevering ging zonder problemen. De bezorger belde mij keurig 20 minuten voor de levering zodat ik niet de hele dag hoeft te wachten.

Alles verliep zoals gepland!

Uitstekende ervaring met dit bedrijf

Snel geleverd maar bovenal gewoon kwalitatief goede plinten. De chauffeur belt vantevoren, Ook heel prettig.

Prima produkt en aflevering

Goede afwerking van alles

Snelle levering en goed product!

Binnen vier werkdag al in huis. Erg behulpzame man bij levering en fijn dat betaling via pin gaat. Plinten mooi gegrond en super recht! Aanrader!!

goed, snel en eerlijke prijs

Ik heb reeds 2 keer bij de Plintenfabriek besteld. Ze hebben een zeer uitgebreid aanbod. Na de ontvangst van proefstukjes hebben we snel onze eerste bestelling ontvangen. De kwaliteit van de dubbel gegronde plinten is zeer goed. De tweede bestelling kwam bijzonder snel aan en ik heb ter plaatse kunnen afrekenen. Een half sterretje laat ik vallen wegens een kleine beschadiging aan 2 plinten : vermoedelijk zat er een steentje of zoiets tussen 2 plinten bij het verpakken (schade in spiegelbeeld), dat tijdens het transport kleine krasjes heeft veroorzaakt. Dit heb ik nadien makkelijk kunnen herstellen. Over alles toch zeer tevreden van de Plintenfabriek.

Snelle levering en goed materiaal

Goed maar .

Als je een grote order besteld hebt en daarna kom je er achter dat je iets te kort komt dat 11,67 euro kost , je in totaal bijna 55 euro moet betalen . Dit gaat nergens over . Dat noem ik niet klantvriendelijk . Gr Jan

Prima advies en levering

Vriendelijk geholpen.