Besteld. Specifieke leverdatum gevraagd, dit was geen probleem en op die dag is geleverd. Tevreden met het product en de service.

Mooi product en snelle levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding, de chauffeur was erg vriendelijk en behulpzaam. Positieve ervaring!

GEWELDIG

2 weken geleden plinten besteld en aangegeven om op donderdag 5 augustus te leveren. Geen gezeur precies geleverd zoals ik had gevraagd. Hele correcte, nette bezorger. Zeker aan te bevelen die plintenfabriek.

Eerst keer besteld. Duidelijke en vlotte communicatie. Zeer correcte chauffeur

Eerst keer besteld. Duidelijke en vlotte communicatie. Zeer correcte chauffeur

communicatie over aflevering slecht

Afleverings window was tussen 08-12AM. Uiteindelijk tot 1430 gewacht voordat de levering binnenkwam. Telefonisch niemand te bereiken en ook op de website viel niet op te maken dat de levering vertraagd was. Kortom, plintenfabriek gaar er maar vanuit dat je de hele dag vrij maakt om op hen te wachten. Eerste en laatste keer dat ik ze gebruik

Product volgens verwachting en prima service van transport.

Voor de 2e keer besteld. Net als de 1e keer goede en snelle levering.

Fijne informatievoorziening en hele snelle levering.

Ik zou plintenfabriek zeker aanraden

Prima levering en goede service.

snelle en goede levering. Tevens goede service

Snelle en keurige aflevering

omdat ik niet thuis was moesten de plinten bij de buurman in de schuur. Chauffeur belde toen hij in aantocht was en deed echt zijn best om het allemaal goed te regelen. Plinten zelf zijn super mooi en scherp geprijsd. Wij zijn tevreden!!

snelle levering en wat geleverd is ziet er mooi uit.

Tevreden

We zijn tevreden met onze 3 vensterbanken! Fijn dat er een proef stukje opgestuurd kon worden om te beoordelen. De communicatie kan wel beter. Daar hadden we geen goed gevoel bij. We kregen een factuur terwijl betaald was, steeds contact met een ander persoon.

Super goed, levering ging lekker spontaan.

Bestelling geplaatst zeer snel een bevestiging dat het goed aangekomen is. Heel snel was ook de lever datum bekend echt heel fijn om daar rekening mee te houden kwa werk/school. Enige is dat het een half uurtje uitliep kwa levering. Ivm vakantie periode is dat begrijpelijk. Ik ben ik zeer tevreden.

Prima service, héél fexibele levering

Bezorger belt een half uur van tevoren en dan kun je instructies geven. Als er al betaald is kan de bezorger het droog ergens achterlaten op een aangewezen plek. Hoef je nieteens thuis te zijn! Iedereen die ik heb gesproken was erg vriendelijk en behulpzaam. het is dat je niet vaak plinten hoeft te kopen maar over een aantal jaar kom ik hier zeker terug!

Zeer snelle levering

veel te lang moeten wachten

we hebben ze op 19 juni besteld, en eindelijk op 23 juli geleverd. De bezorger zou tussen 10 en 12 uur komen, na bellen met het bedrijf, belde de bezorger en de plinten werden dus pas om 15.20 uur afgeleverd. De chauffeur heeft waarschijnlijk zich niet aan de route gehouden. Dus over het algemeen genomen zijn we niet blij met dit bedrijf, we zouden het ook familie niet aanraden daar te bestellen.

heel goed

bestelling correct behandeld en afgeleverd

Snelle levertijd, prima service

Ruime keuze prijs/ kwaliteit is goed

Zeer correcte levering.

Ondanks dat ik in tijdnood zat i.v.m. een verhuizing is rekening gehouden met mijn probleem leverdatum, petje af.

Plinten goed en rolmaat waardeloos

Product volgens specificaties vwb de plinten. Aangeschafte rolmaat ging naar 1 keer uit trekken niet meer terug zijn behuizing in. Dat is een regelrechte miskoop.

mooie plinten, blij mee

Op tijd geleverd

Snelle levering en keurige man die kwam bezorgen

keurig op tijd en mooie plinten zoals op het plaatje

Super serice

Keurig op tijd geleverd en prima geïnformeerd en niet geheel onbelangrijk de plinten zijn top!

Correcte uitvoering van mijn bestelling binnen korte termijn.

Voor herhaling vatbaar.

De Hammen 14