Levering duurt lang

Levering duurt lang. Bezorger was te laat. Als het druk op de weg is dan bel je dat je wat later bent. Op de factuur staat een ander bedrag dan wat ik betaald heb.

Prima prijs kwaliteit voor de plinten. Levering en communicatie minder

Wij hebben plinten besteld bij plintenfabriek. Prima prijs-kwaliteit verhouding! Alleen wat mindere ervaring gehad met de levering.. De levertijd is vooraf nergens te vinden. Wij hadden aangegeven dat we bij levering wilde betalen. Na het bestellen wordt een indicatie gegeven. En een paar dagen later krijg je een datum / wanneer deze geleverd worden (zonder enige inbreng!). Deze dag konden wij niet thuis zijn. Dit hebben wij ook aangeven. Vervolgens worden de plinten toch wel gewoon bezorgd en wordt je gebeld door de bezorger om een plek aan te wijzen. Het lijkt mij niet dat iedereen een veilig plek hiervoor heeft?! Totdat de bezorger bij je deur staat en ziet dat er nog niet betaald is dan neemt hij ze weer mee. Maar dat is lastig als je niet thuis bent. Een week later begint het hele principe weer opnieuw. Zonder inbreng wordt een datum gekozen en dan komen ze. Deze keer konden we wel thuis zijn en hadden we mooie plinten.

snel contact en actie

Heeft niet veel tijd gekost om de bestelling te plaatsen, de levering was oké en de prijs was ook goed

Uitstekende en hulpvaardige mensen werken bij plintenfabriek.nl

Ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling. deze werd opgemerkt en gecorrigeerd. Tevens werd ik op de hoogte gebracht van de correctie/ Ook de aflevering ging zonder problemen. De bezorger belde mij keurig 20 minuten voor de levering zodat ik niet de hele dag hoeft te wachten.

Alles verliep zoals gepland!

Uitstekende ervaring met dit bedrijf

Snel geleverd maar bovenal gewoon kwalitatief goede plinten. De chauffeur belt vantevoren, Ook heel prettig.

Prima produkt en aflevering

Goede afwerking van alles

Snelle levering en goed product!

Binnen vier werkdag al in huis. Erg behulpzame man bij levering en fijn dat betaling via pin gaat. Plinten mooi gegrond en super recht! Aanrader!!

goed, snel en eerlijke prijs

Ik heb reeds 2 keer bij de Plintenfabriek besteld. Ze hebben een zeer uitgebreid aanbod. Na de ontvangst van proefstukjes hebben we snel onze eerste bestelling ontvangen. De kwaliteit van de dubbel gegronde plinten is zeer goed. De tweede bestelling kwam bijzonder snel aan en ik heb ter plaatse kunnen afrekenen. Een half sterretje laat ik vallen wegens een kleine beschadiging aan 2 plinten : vermoedelijk zat er een steentje of zoiets tussen 2 plinten bij het verpakken (schade in spiegelbeeld), dat tijdens het transport kleine krasjes heeft veroorzaakt. Dit heb ik nadien makkelijk kunnen herstellen. Over alles toch zeer tevreden van de Plintenfabriek.

Snelle levering en goed materiaal

Goed maar .

Als je een grote order besteld hebt en daarna kom je er achter dat je iets te kort komt dat 11,67 euro kost , je in totaal bijna 55 euro moet betalen . Dit gaat nergens over . Dat noem ik niet klantvriendelijk . Gr Jan

Prima advies en levering

Vriendelijk geholpen.

Besteld. Specifieke leverdatum gevraagd, dit was geen probleem en op die dag is geleverd. Tevreden met het product en de service.

Mooi product en snelle levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding, de chauffeur was erg vriendelijk en behulpzaam. Positieve ervaring!

GEWELDIG

2 weken geleden plinten besteld en aangegeven om op donderdag 5 augustus te leveren. Geen gezeur precies geleverd zoals ik had gevraagd. Hele correcte, nette bezorger. Zeker aan te bevelen die plintenfabriek.

Eerst keer besteld. Duidelijke en vlotte communicatie. Zeer correcte chauffeur

Eerst keer besteld. Duidelijke en vlotte communicatie. Zeer correcte chauffeur

communicatie over aflevering slecht

Afleverings window was tussen 08-12AM. Uiteindelijk tot 1430 gewacht voordat de levering binnenkwam. Telefonisch niemand te bereiken en ook op de website viel niet op te maken dat de levering vertraagd was. Kortom, plintenfabriek gaar er maar vanuit dat je de hele dag vrij maakt om op hen te wachten. Eerste en laatste keer dat ik ze gebruik

Product volgens verwachting en prima service van transport.

Voor de 2e keer besteld. Net als de 1e keer goede en snelle levering.

Fijne informatievoorziening en hele snelle levering.

Ik zou plintenfabriek zeker aanraden

Prima levering en goede service.

snelle en goede levering. Tevens goede service

Snelle en keurige aflevering

omdat ik niet thuis was moesten de plinten bij de buurman in de schuur. Chauffeur belde toen hij in aantocht was en deed echt zijn best om het allemaal goed te regelen. Plinten zelf zijn super mooi en scherp geprijsd. Wij zijn tevreden!!

snelle levering en wat geleverd is ziet er mooi uit.

Tevreden

We zijn tevreden met onze 3 vensterbanken! Fijn dat er een proef stukje opgestuurd kon worden om te beoordelen. De communicatie kan wel beter. Daar hadden we geen goed gevoel bij. We kregen een factuur terwijl betaald was, steeds contact met een ander persoon.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein