Niets op aan te merken !

Gemakkelijk te bestellen , snel geleverd en mooie plinten.

Snelle en goede afhandeling

Plinten en lijm besteld. Keurige info gekregen met bevestiging vanen op de hoogte gehouden wanneer de aflevering zou zijn. Aflevering op tijd, bestelling zoals gevraagd. Prima.

Goede site, makkelijk te bestellen. Aardig Chaufeur

Zie bovenstaande

uitstekend bedrijf. snelle levering, een 9

snel en vriendelijk geholpen. ruime keus in plinten

Snelle levering.

Vriendelijk personeel! Kwaliteit staat voorop! Makkelijk te plaatsen. Erg blij mee!

Juist en goed geveleverd binnen 2 weken. Zeer goed en snel als je maatwerk in beschouwing neemt. Je moet gewoon rekening houden met 2 weken.

Super - alles conform afspraak

Op aangegeven datum geleverd. Vanwege bestratingswerkzaamheden kon chauffeur Geert niet bij ons huis komen. Geen probleem voor hem om met plinten en mdf platen - met hulp van mijzelf uiteraard - 30 meter door de natte klei, de materialen bij ons huis af te leveren. Service zoals het hoort!

Netjes geholpen goede service

Topproducten

Aangekocht: vloerplinten en deurlijsten, 2x gegrond. Beide producten zijn van goed materiaal en goed afgewerkt. Vriendelijke bezorgdienst. Een aanrader!

Zeer slecht

Bestelling geplaatst, leverdatum was anderhalve week verder. De bestelling was niet geleverd op de afgesproken leverdatum, geen communicatie gehad. Moest zelf achteraan bellen waar de order blijft, wordt er doodleuk gecommuniceerd dat je weer een week moet gaan wachten omdat hun eigen bezorg planning vol is? Laatste keer dat ik hier wat bestel.

Alles goed gelopen, behalf de bezorger.

Ik ben blij met de plinten, alleen ik stond in de file dus ik was niet aanwezig, maar mij vrouw vond hem bot en een beetje zacherijnig. Ik neem de heldt van de schuld omdat het was veel maakelijke geweest als aan wezig was, maar toch geen excuse. Sorry voor mij gebrek in Nederlands ik kom van America oorsproonkelijk. Ik zou wel een goede recentie geven over de qualiteit van u produkt geven.

Snel, goede communicatie

Goede service. Netjes afgeleverd. Chauffeur belde netjes vantevoren.

Proffesioneel

Alles perfect, netjes afspraken na gekomen top

Keurig geregeld

Alles volgens afspraak

vlotte, correcte service

vlotte, correcte service

Prima product en levering conform afspraak

Via de mail de maten doorgegeven en binnen een uur een offerte.

niks negatief

geleverd zoals beloofd,op tijd laten weten wanneer levering,laten weten per gsm,fantastisch

Alles prima

Zeer fijne levering en goede plinten

Erg vriendelijke meneer die de Plinten kwam leveren. Erg behulpzaam! Ook de plinten zijn top.

perfect

perfect te levering en kwaliteit

Erg mooie plinten, snel geleverd!

Levering volg snel wel niet volgende dag maar dat hoeft ook niet. Vind wel dat de verzend kosten toeslag voor lange plinten erg hoog. Het wordt immers verstuurd met de zelfde bus dus voor hun geen extra kosten. Plinten zijn mooie rechte plinten.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein