zeer goed

alles is zoals beloofd en op tijd

Duidelijke website, snelle en goede klantenservice

Ik had snel de plinten gevonden die ik wilde hebben. De kortingscode die ik had werkte niet, maar na een mailtje aan de klantenservice ('s avonds gestuurd, volgende dag direct kort na 08.00 uur antwoord) werd de korting toegepast toen ik bestelde. Vervolgens een levering in een termijn van ongeveer een week, prima levertijd. Al enkele dagen daarvoor een mail gehad met een tijdvak van levering en op de dag zelf een telefoontje van de chauffeur dat hij onderweg was.

Een paar verbeterpunten

Lever tijd van de plinten was prima, korter dan aangegeven. Jammer vind ik dat je 2 dagen van te voren een mail krijgt dat je plinten geleverd gaan worden. Als je werkt is dat op zo een kort tijdsbestek niet meer te regelen. Daarop heb ik een mail gestuurd dat dat niet uitkwam. Ik wilde betalen bij levering en dat laat je je buren ook niet voor je doen. De eerste reactie die ik daarop kreeg was dat ik ook vooraf kon betalen dan zouden ze de plinten wel ergens weg leggen. Maar dat wilde ik nu juist niet. Mail terug gestuurd dat ik echt een andere dag wilde, daarna kreeg ik een mail dat het verzet was. Jammer dat dit zo gaat. Het lijkt mij ook handiger een datum te prikken samen met je klant. Ten slotte betaald de klant hiervoor. Verder waren 2 plinten niet helemaal mooi geverfd aan de uiteinden maar omdat ik geen zin heb om te gaan moeten mailen en ruilen stop ik deze plinten wel achter de kast of bank. Misschien wel iets waar ik het vervolg goed op gelet kan worden. Ze zijn niet goedkoop. De chauffeur was zeer vriendelijk en heeft de plinten mee in de woonkamer gelegd. Succes en hopelijk hebben jullie wat aan deze tips.

Overzichtelijk, snel en eenvoudig

Prima Producten, snelle levering. Dik tevreden,

Klantvriendelijkheid en alles volgens afspraak, zoals het hoort

Alles snel en volgens afspraak geleverd, uitermate vriendelijke bezorgdienst en goede kwaliteit plinten.

Goede producten en komen afspraken na.

Top bedrijf!

Snel, eenvoudig en kwaliteit plinten!

maar wat ik raar vind jullie promoten lengtes van 4.88 m om ze te laten te bezorgen vragen jullie wel een toeslag

In 1 woord: TOP!

Super goede service, meedenkend en snelle levering.

Leveren wat je beloofd, daar zijn ze goed in.

Servicegericht bezig. Vanaf het eerste moment, het aanvragen van monsterstukjes, tot het uitleveren van de plinten alles verlopen zoals ze beloofd hebben. Prima clubje!

Perfect zoals besteld .

Zeer vlotte service, goede communicatie en zeker niet te duur. Zeer vriendelijke chauffeur die alles netjes in de garage bracht. Zeker een aan te raden bedrijf!

Mooie plinten

Hoge plinten besteld voor ons nieuwe huis, voordeel dat ze konden worden afgewerkt in de kleur van de muur waardoor plinten van plinten fabriek onze voorkeur hadden boven de standaard plinten van de bouwmarkt. Kosten zijn wel wat hoger, maar je krijgt wel een mooie strak afgewerkte plint. Daarnaast zijn ze te bestellen in langere lengte, wat weer minder zagen en dus onderbrekingen betekende in de plinten voor ons. Enige nadeel was dat de levering best wel lang duurde, maar dat was te verwachten in Corona-tijd en ondanks dat op de website staat vermeld dat je op de hoogte wordt gehouden, er niets werd gecommuniceerd behalve opeens een belletje op de dag van levering.

Mooi op tijd en mooie plinten

Goede kwaliteit, snelle levering.

Goede kwaliteit, betrouwbaar en snelle levering.

Er werd goed gecommuniceerd.

Levering volgens afspraak en goed verpakt .

Goed!

Ik kon niet snel op de site terugvinden wat de levertijden waren en hoe ik ervoor kon zorgen dat de plinten op een specifieke dag werden afgeleverd, maar dit werd goedgemaakt door de goede persoonlijke service per mail en telefoon.

Snel geholpen, snel geleverd en mooie vensterbanken. Wij zijn heel tevreden.

Fijne en vriendelijke mensen in de plintenfabriek

Goed geholpen en een vriendelijke man die de plinten kwam bezorgen.

Uitstekend service.

ik had plinten besteld en had gekozen om ze zelf op te halen. Eenmaal op locatie blijkt dat de plinten te lang waren en niet in mijn auto paste. Ter plekke kunnen regelen dat de order alsnog bezorgd kin worden. Dit was geen probleem. Van de week gebeld dat de pljnten niet voldeed aan de kwaliteitseisen van het bedrijf. Snel geschakeld en een ander model gekozen. De aangepaste order werd de volgende dag geleverd. Aardig bezorger en hiel mee om de plinten binnen te dragen. Top service.

betrouwbaar

bestelling plaatsen ging goed. ik miste de inschatting van de tijd tussen bestellen en levering. dat was langer dan verwacht. als ik dit weet, kan ik beter plannen.

Correcte afhandeling en aflevering

Correcte afhandeling en aflevering

Keuze was beperkt, wel snelle levering

Chauffeur was niet erg klantvriendelijk.

Gemiste kans

Eerst proef stukken aangevraagd na 3 weken op niks tehebben gewacht. Toch maar op de gok besteld,gelezen dat mijn bestelling een vertraging had van 6 dagen ivm corona,maar toch besteld. Na 3 weken nog niks. Dan maar bellen maar na 6 pogingen!!! Zonder gehoor daar ook mee gestopt. Dan maar en mail sturen, gelukkig kregen we daar wel reactie op. En uiteindelijk na 4.5 week!! mijn plinten gekregen.pppfff. Snap dat het druk kan zijn maar hou je orders beter bij! En zo nodig koppel het even terug naar je klanten,want zonder klanten geen marges!!

Makkelijk te bestellen, perfecte afhandeling .

Na het bestellen goed op de hoogte gehouden, het kon wat langer duren door de Corona maatregelen, maar na 2 weken bericht van levering en met bijzonder vriendelijke chauffeur uitgeladen en afgerekend. Aanrader ! Geert Koop

Mooie plinten voor een mooie prijs

Mooie plinten voor een mooie prijs. Nette levering.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein