Positief

Prijs/Kwaliteit dik in orde en snelle levering

prima!

Met het hout zelf ben ik nog niet aan de slag gegaan. De bezorging was fijn; heel behulpzaam en zorgvuldig is het hout in een aangewezen plek in huis geplaatst.

Zeer prettig en goed!

Ondanks een vervelende tijd voor ons allen (corona) hebben wij door eigen fouten 4keer besteld. Plintenfafabriek denkt mee, beantwoord de mailing direct. Ook bezorging top met vriendelijke en behulpzame chauffeur

Prima kwaliteit alleen order status onduidelijk

tijdens uitvoeren van de order kreeg ik paar keer een datum zonder erbij wat status was (vijf data zonder tekst). Toen ineens was het klaar voor levering. Uitlevering prima en helemaal goed. Heel handig.dat.kit erbij besteld.kan worden

Prima services

Had het fijne gevonden als direct de leverdatum bekend is. Op de site vind je geen informatie over de te verwachten levertijd(en). Maar overal prima services , keurig gebracht .

Helemaal tevreden

Eikenhouten vensterbanken op maat besteld. Levering was goed, zelfs iets sneller dan de maximale 20 werkdagen. Vensterbanken zelf zien er top uit! Binnenkort bestel ik de rest en ook mijn plinten komen straks uit Ravenstein.

Overzichtelijke site en snelle levering

Bezorger keurig op tijd en plinten netjes verpakt zonder beschadigingen.

Goede service, alles is netjes geregeld

Mijn ervaring was erg positief, snelle reactie op vragen en goede heldere communicatie.

Goede prijs ,hele goede service en dat zeg ik niet snel ook al moet ik het zelf zeggen.

Heel goed geholpen door Stan echt een fijne ervaring zeker een aanrader

Fijne partij om zaken mee te doen. Erg correct.

Bestelling gedaan, helaas moeten corrigeren, maar uiteindelijk geleverd wat er gevraagd werd.

prima volgens afspraak en vriendelijke bezorging.

Snel, zakelijk en vriendelijk. Alles volgens afspraak. Bedoeling was via pin te betalen, helaas geen pinapparaat mee. Dan maar gewoon achteraf, dus ook met vertrouwen in de klant.

Prima ervaring!

Goede en snelle levering!

Ontzettend goed geholpen :)

Had alleen nieuwe neuten nodig en die waren binnen no-time bezorgd :)

Jammer dat er toeslag wordt betekend over de bezorgkosten ivm de lengte van de plint. 4 meter voor plint is niet zo groot dat er een trailer moet komen.

Snel geleverd en netjes verpakt. Ik vind de montagelijm niet fijn werken.

Perfect.

Wat ik besteld had, keurig en snel geleverd.

zeer goed

Goede hulp bij aflevering

Betrouwbaar ,ook in deze drukke tijden vlotte levering.

Vlotte levering en voldoet aan de verwachtingen. Uitgebreid assortiment.

Heel tevreden.

Op tijd gebeld, precies een half uur later geleverd.

Alles prima geregeld

Duidelijke communicatie en mooie plinten.

Top plinten.

Goede plinten voor een mooie prijs. Ik had ze zelf hier niet voor kunnen maken. Afschilderen, op maat zagen en plakken.

Prima service, fijne afwikkeling, goed geholpen door Marten. Wel een beetje chaos bij het afhalen (erg druk). Later zag ik wel dat dezelfde, afgelakte kraalplinten 18x120x2400mm bij Hornbach 2,5x goedkoper zijn...

Eenvoudig besteld, snel bezorgd en mooi product. Ideaal bij de lange lengtes.

Uitstekend, alles ging zonder gedoe goed. Product uitstekend.

Stipte levering van prima producten.

Wij hadden hoge volledig kunststof plinten nodig om vochtdoorslag van de vloer naar de muren te vermijden. Deze vonden wij enkel bij Plintenfabriek. Ze zijn ondertussen met goed gevolg geplaatst. De meegeleverde lijm werkt ook prima: plaatsen, even aandrukken en klaar!

Geweldige plinten

De chauffeur was heel mooi op tijd en had een half uur daarvoor gebeld

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein