Prima prijs en kwaliteit

Goede en stipte levering!

Prima ervaring

Prima ervaring voor kwalitatief hoogwaardig materiaal wat niet in de bouwmarkt leverbaar is en ook nog voor een gunstige prijs.

Goed geregeld!

Bestelling stond klaar en prima kwaliteit

Prachtige plinten

Even moeten wachten op de bestelde maatwerk plinten maar dat was het wel waard.

Snel, efficient en betrouwbaar

Super positief

snel en netjes

In alle opzichten is de bestelling keurig verlopen tot en met het afleveren aan huis waarvan vooraf keurig een telefoontje met de exacte tijd. Kwaliteit zeer netjes.

Snelle en correcte levering. Zeer goede kwaliteit.

Snel en makkelijk.

Snel en makkelijk besteld. Meerdere keren geprobeerd telefonisch contact op te nemen met hun maar geen gehoor.. Chaufeur nam netjes contact op via whats app hoelaat hij er zou zijn.

Mooie plinten goede service

Op de site staat een instructie video hoe de plinten te zagen. Dat wil wel met een verschuifbare afkortzaag maar niet met een vaste afkortzaag dan druk je de witte kan naar benen en dus stuk. De oplossing is de witte kant boven en dan zagen.

Kwaliteit van de architraven was prima en een scherpe prijs. Nette levering, goed geïnformeerd over levertijd.

Fijne winkel

Kwaliteit is nog lastig te zeggen van iets wat je net haalt. Maar, super netjes verzorgd en super goed dat er ook afgehaald kan worden. Dus voor 2 plintjes niet een enorme berg kosten voor transport.

Neutjes per ongeluk niet meegeleverd. Super goede service. Werd meteen geregeld dat deze de volgende dag nageleverd werden.

Uitstekend product voor nette prijs

MDF-platen opgehaald in Ravenstein. Zeer correcte behandeling door de medewerkers. Platen van zeer goede kwaliteit.

Onze ervaring is goed tot zeer goed

Een goede ervaring

betrouwbaar en uitstekende producten gecombineerd met geweldige klantenservice

ik heb plinten en sierlijsten gekocht en ben er erg tevreden over de kwaliteit van de producten. ook hoe het bedrijf zijn klanten behandelt is uitmuntend. het bezorgen was ook goed en erg betaalbaar. ik kan in mijn ervaring geen slecht woord zeggen over de producten en het bedrijf. in het kort: betrouwbaar en uitstekende producten gecombineerd met met een bedrijf die klanten als mensen behandelt en met respect. in plaats van een lopend spaarvarken wat helaas veel voorkomt op internet.

Helemaal goed, je moet alleen rekening houden met levertijd.

Ik ben niet iemand die plinten besteld, meestal maak ik die zelf als (oud) timmerman. Als ik zie wat deze plinten dan kosten en hoe ze afgewerkt zijn ook omdat het MDF betreft, kun je de tijd beter aan andere dingen besteden dan zelf plinten te maken en te gronden.

Bij ophalen bestelling bleek dat er iets te weinig plinten waren geleverd. Werd de volgende dag keurig nageleverd en bezorgd.

Slechte service!

slecht levering , ik heb 13 dagen geleden besteld , maar tot vandaag geen idee wanneer kan ik mijn plinten hebbe.

TOP!

Fijne site om te bestellen, veel keus ook. Kwaliteit en prijs zijn uitstekend.

Fijne en snelle service, voldoet aan verwachting!

Product voldoet aan verwachting, goede service

Contact is teveel per mail, persoonlijk contact vind ik prettiger

Doordat er veel per mail wordt gecommuniceerd, ervaar ik dit niet als prettig en/of klantvriendelijk. Je mist toch de interactie en duidelijkheid mbt het maken van afspraken. Helaas ook de levertijd ontzettend lang. Tussen inmeten en monteren zit 9 weken, erg lang.

Van bestelling tot levering prima verlopen

De website is duidelijk. De bestelling kon gemakkelijk worden gedaan en voor vragen is het bedrijf telefonisch goed bereikbaar. Beetje vreemd dat we pas een factuur kregen na betaling.

Super vriendelijk personeel

Plinten zijn binnen twee weken geleverd en het personeel is heet vriendelijk!

Heb een hele goede ervaring had snel plinten nodig en had gebeld. Super goed advies ontvangen en plinten dezelfde dag nog opgehaald. Raad het bedrijf echt aan om de service en kwaliteit.

Prettig om zaken mee te doen

Ondanks dat het allemaal "wat langer" heeft geduurd dan ik had gehoopt ben ik zeer tevreden over de communicatie (werd mij namelijk vooraf netjes gemeld) en het eindresultaat.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein