3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Plinten (gegrond) zagen er goed uit. Goed verpakt en zonder schade bezorgd.

De communicatie van de levering kan beter. Mijn bestelling werd op een andere locatie afgeleverd. ?(In verband met de grootte van de plinten) Maar terwijl mijn plinten 's avonds al in mijn eigen huis waren gebracht, stond er op internet nog dat deze nog niet bezorgd waren. Omdat ik afgesproken had dat degene mij zou contacten als de plinten er waren wist ik dat het afgeleverd was. Maar anders had dit mij niet bekend geweest.

• Kwaliteit

Pluspunten

Klantvriendelijk duidelijk

Stuur niet nogmaals een factuur met de mededeling dat - indien er inmiddels betaald is deze als informatief kan worden beschouwd. Ik heb de factuur direct bij plaatsing voldaan, dus check van te voren of de factuur al dan niet is voldaan en stuur dan gerichte informatie.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel en zeer goede communicatie. Ook tijdstip van levering

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prettige site. Moest afwijkende maat overzetplinten hebben, was zo geregeld. Ga zo door

Snellere levering graag. Ben door alle sameday en 24-uurs leveringen een beetje verwend geraakt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima kwaliteit en snelle levering

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Flexibel, meedenken en aardig

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Gemakkelijke en duidelijke bestelstraat. Snelle levering. Vriendelijk en behulpzaam tijdens aflevering. Zeer mooie kwaliteit plinten (2x gegrond hoeft niet perse nog te worden afgelakt).

géén

• Kwaliteit

Pluspunten

Levering tot op de bouwplaats!

• Kwaliteit

Pluspunten

Keurig gebeld half uur voor levering, en gekregen wat ik had verwacht.

De chauffeur leek niet te weten dat het in de tuin achtergelaten moest worden, hier had ik wel over gemaild zoals gevraagd. Misschien is een terugkoppeling handig wanneer een klant mailt over plek waar producten achtergelaten kunnen worden?

Pluspunten

Snelle en correcte afwikkeling.

Pluspunten

Snelle service doen wat ze beloven.

Pluspunten

Na bellen werd er snel gereageerd op offerte aanvraag. Afspraken over terugmailen en bellen werden nagekomen. Offerte was goed en scherp. Onderhandelen was mogelijk. Materialen die werden geleverd waren netjes en onbeschadigd.

De chauffeur die kwam afleveren was gehaast. Pas na enig aandringen keek hij of hij zeker weten alles had geleverd. Bleek niet het geval. Dus toen pas de rest uit de bus gehaald. Lange lengtes waren niet door hem te hanteren. Ik heb (hoogzwanger) mee geholpen lossen. Was niet zwaar maar door gehaastheid niet prettig.

Pluspunten

Snel geleverd, Goede kwaliteit, Voldoende informatie wanneer het product geleverd wordt.

Pluspunten

Fijne contactmomenten en plinten zoals beloofd snel geleverd.

Pluspunten

Snelle levering, nette levering, en ze bellen half uurtje van te voren ideaal!

Pluspunten

Goede kwaliteit van het produkt

Levertijd was geen 10 tot 15 dagen maar30 dagen dat was jammer

Pluspunten

Snelle levering, conform verzoek eerder dan standaard lever termijn Prima kwaliteit, netjes, meedenken.

Mail naar aanleiding van proefstuk dat er niet gereageerd was, terwijl er al een offerte en bestelling was geplaatst. Dit zorgt voor verwarring. Bevestiging levering naar verkeerde mailadres terwijl het juiste mailadres bekend was.

Pluspunten

Duidelijke site en snelle levering mogelijk, vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon

Helaas ging er iets fout met de levering van de lijm, maar ik ben er van overtuigd dat dit ook goed wordt opgelost

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Orderverwerking en aflevering De kwaliteit van de plinten

Kwaliteit van de geleverde architraven viel tegen De grondlak op mdf niet glad en vol oneffenheden

Pluspunten

ruime keus goede service goede kwaliteit afwerking materiaal

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke site

weinig communicatie, vrij lange levertijden. Was handig geweest als dit eerder aangegeven werd. Levertijd was bij ons ruim 2 weken.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein