Pluspunten

Na bellen werd er snel gereageerd op offerte aanvraag. Afspraken over terugmailen en bellen werden nagekomen. Offerte was goed en scherp. Onderhandelen was mogelijk. Materialen die werden geleverd waren netjes en onbeschadigd.

De chauffeur die kwam afleveren was gehaast. Pas na enig aandringen keek hij of hij zeker weten alles had geleverd. Bleek niet het geval. Dus toen pas de rest uit de bus gehaald. Lange lengtes waren niet door hem te hanteren. Ik heb (hoogzwanger) mee geholpen lossen. Was niet zwaar maar door gehaastheid niet prettig.

Pluspunten

Snel geleverd, Goede kwaliteit, Voldoende informatie wanneer het product geleverd wordt.

Pluspunten

Fijne contactmomenten en plinten zoals beloofd snel geleverd.

Pluspunten

Snelle levering, nette levering, en ze bellen half uurtje van te voren ideaal!

Pluspunten

Goede kwaliteit van het produkt

Levertijd was geen 10 tot 15 dagen maar30 dagen dat was jammer

Pluspunten

Snelle levering, conform verzoek eerder dan standaard lever termijn Prima kwaliteit, netjes, meedenken.

Mail naar aanleiding van proefstuk dat er niet gereageerd was, terwijl er al een offerte en bestelling was geplaatst. Dit zorgt voor verwarring. Bevestiging levering naar verkeerde mailadres terwijl het juiste mailadres bekend was.

Pluspunten

Duidelijke site en snelle levering mogelijk, vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon

Helaas ging er iets fout met de levering van de lijm, maar ik ben er van overtuigd dat dit ook goed wordt opgelost

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Orderverwerking en aflevering De kwaliteit van de plinten

Kwaliteit van de geleverde architraven viel tegen De grondlak op mdf niet glad en vol oneffenheden

Pluspunten

ruime keus goede service goede kwaliteit afwerking materiaal

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke site

weinig communicatie, vrij lange levertijden. Was handig geweest als dit eerder aangegeven werd. Levertijd was bij ons ruim 2 weken.

Pluspunten

Vriendelijke verkoopster. Geeft eerlijke adviezen over de producten..

Geen.

Pluspunten

Als max 5 is geef ik er 5

Pluspunten

-snelle antwoorden van de medewerkers -duidelijke website -korte levertijden

geen enkele op dit moment

Pluspunten

Bestelprocedure was heel simpel en makkelijk te volgen. Goed geinformeerd over de bestelling. En een hele grote plus voor de bezorger/chauffeur. Die had pech met het busje en heeft gewoon extra uren gemaakt om de bestellingen af te leveren.

(grotere) impressie foto's van de plinten in diverse kamers. Hoe ziet het eruit in een voorbeeld woonkamer, slaapkamer, eetkamer etc.

Pluspunten

Fijne service, snelle levering en een top bezorger! Hij heeft ons goed op de hoogte gehouden van zijn voortgang. De files werden netjes gemeld zodat wij precies wisten wanneer hij langs zou komen. Heel fijn!

Nvt

Pluspunten

Mooie kwaliteit plint.

Bij bestellen zou het mooi zijn om de leveringsdatum te zien

Pluspunten

Goede kwaliteit/ prijs verhouding. Zijn er erg blij mee

Pluspunten

Snelle levering, goede correspondentie.

Nvt

Pluspunten

De website was heel duidelijk en alle informatie was goed vindbaar

De tijd tussen de mail waarin het levermoment werd aangegeven en het levermoment zelf was een beetje kort. Dat maakt het lastig om nog te regelen om thuis te zijn op dat moment. Wel weer heel fijn was het dat de plinten bij onze afwezigheid in de tuin gelegd konden worden.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein