Pluspunten

Bestelling online gedaan, voortgang en afhandeling online te volgen, order na tevredenheid ontvangen.

Pluspunten

Goede en snelle levering voor een goede prijs.

Pluspunten

Plinten zijn afgeleverd en worden bij elkaar gebonden door plastic strips. Deze plastic strips hebben op een deel van de bestelling zo strak gezeten dat de plint bovenop is ingedeukt. Helaas kom ik er nu met aflakken pas achter en kom nu plinten tekort.

Pluspunten

Goedassortiment, snelle service (zelfs rondom de feestdagen)

Pluspunten

Dijn dat je geschilderde plinten kunt bestellen

De verf was nog nat. Bij het klemmen van de plinten, na de montagekit, bleef het tuddenblokje plakken. Er kwam verf mee van de plint. En de bestelling is bij ophalen gepind, terwijl dit al met iDeal betaald was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle levering

Website verduidelijken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Overzichtelijke website. Plinten zaten netjes verpakt.

Levertijd is lang en de kwaliteit van de afwerking is matig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, helaas niet helemaal binnen mijn gewenste tijd blok

Pluspunten

Doet wat het beloofd

Wanneer het mto is, een verwachte levertijd afgeven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte levering, snel

bij "in de voorlak" erg grof, moest nog flink schuren om het egaal te krijgen!

Pluspunten

Ruim assortiment. Bij eventuele klachten reageren ze snel en adequaat. Uitstekende service!

Wanneer je iets bestelt heb je geen idee wat de levertijd is. Enkele dagen? Enkele weken? Een indicatie zou welkom zijn. Heb nog een nabestelling gedaan en hier werd de verkeerde maat geleverd. Er wordt echter aan gewerkt om een levertijdsindicatie te geven en nadat ze hoorden dat de verkeerde maat geleverd was wilden ze dit zo snel mogelijk rechtzetten. Omdat ik de plinten al had gemonteerd kreeg ik mijn geld terug. Snel en adequaat opgelost, goede service!

Pluspunten

Extra toe slag boot Lange plunges terwijl die in dezelfde bus als de rest worden vervoerd. Levering was ruim 2 uur te laat! Had een tijdslot gekregen van 10 tot 2 en kwamen pas om kwart over 4! Om half 3 zelf maar gebeld om te vragen hoe of wat. Ook zou de bestuurder een half uur van te voren bellen, maar hij stuurde maar een sms’je omdat hij ons niet te woorde wilde staan denk ik?

Pluspunten

snelle levering/goed service/klantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De 2k afgelakte plinten zijn top, straks in de lak en erg stevig. De 1k afgelakte zijn matig van kwaliteit. Uitkijken met een vlek eraf poetsen, de verf is er zo vanaf! Ook heeft deze plint verfophoping aan het einde van de plint. Ik zou ze absoluut niet meer kopen

1k van betere kwaliteit maken. Betere hechting

Pluspunten

Goed opgezet , in z’n totaliteit . Goede website

Misschien meer variatie aan maten voor de klant

Pluspunten

snel en duidelijk. het toezenden van proefstukjes wordt erg gewaardeerd. heb Uw naam van nog een tevreden klant

Pluspunten

prima en volledige afhandeling van mijn eerdere klacht!

Een onderdeel (de kitspuit) niet meegeleverd. Chauffeur kon geen aktie nemen, kon alleen maar iets op de bon zetten. Ik heb een mail gestuurd, maar geen antwoord gekregen. wat nu?

Pluspunten

bestellen gaat heel duidelijk via de website product is netjes uitgevoerd en geleverd

Pluspunten

Duidelijke/ overzichtelijke site, veel mogelijkheden en de orderafhandeling is goed te volgen.

Pluspunten

Meedenkend bedrijf tot moment van levering. Wens omstandig heden was door de week leveren/ ophalen niet mogelijk. Uitzondering gemaakt waardoor we de plinten op zaterdag konden afhalen.

Thuis aangekomen kwamen wij tijdens het monteren tot de conclusie dat er 2 verschillende type plinten waren geleverd. Dit direct gemeld en opgelost door de Plintenfabriek

Pluspunten

Keurige behandeling

Nvt

Pluspunten

Heerlijk duidelijk in bestelling en afhandeling.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein