Pluspunten

Top bedrijf, snel en komen na wat ze beloven.

Pluspunten

Prima service, juiste bezorging, alles compleet Betaling achteraf bij levering

Pluspunten

Contact is keurig Komen de afspraken na Mooi resultaat

Nvt

Pluspunten

sneller levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering. Tijd moest aangepast en werd hier vriendelijk te woord gestaan. Vriendelijke chauffeur die vooraf belde dat hij er in 10 minuten zou zijn en alles het netjes binnenbracht. Mooie plinten.

Pluspunten

- snelle levering; - ophalen geen probleem; - prima kwaliteit plinten

Pluspunten

Duidelijke website, alleen de levertijden zouden beter/ duidelijker kunnen worden aangegeven. Kwaliteit van de materialen is echt super.

Klant de keuze laten wanneer te leveren dn duidelijker zijn over levertijden.

Pluspunten

Top service en plaatsing

Nvt.

Pluspunten

Fijn contact en snelle afhandeling na vergissing van bestelde materialen. Het duurde een week dat de materialen er waren, chaffeur belde netjes zoals vermeld een half uur voor aankomst.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Communicatie en nakomen van afspraken

De plinten zijn inmiddels afgeleverd en een aantal zijn gemonteerd. Ik heb helaas wel een aantal plinten waar het verfwerk op de bovenkant niet netjes is, de bovenkant is gebobbeld en niet glad en er zitten diverse verfbobbeltjes op en druipers van de verf. Nu moet ik de plinten toch weer gaan schuren en overlakken om dit netjes te gaan krijgen. Ik ben benieuwd wat de plintenfabriek doet mij hiervoor te compenseren.

Pluspunten

goede website en ze doen wat ze beloven.

Pluspunten

Showroom aanwezig, je kunt eerst alles goed bekijken en vragen stellen voor je beslist over je aankoop. Er wordt goed gekeken naar je bestelling qua maatvoering en of alles logisch is als je maatwerk hebt. Als iets niet duidelik is bellen ze je netjes voor meer info. Voor aflevering wordt je gebeld voor de datum, alles wordt netjes afgeleverd, goed verpakt. Goede kwaliteit werk, netjes glad gelakt en op maat! Ik beveel dit bedrijf echt aan :-)

2 sterren: slechter dan verwacht

Wij hadden heel bewust afgelakte plinten besteld zodat we niet zelf nog aan de slag hoefde. Helaas kregen we gegronde plinten geleverd voor onze gehele woning. Vanwege de tijdsdruk in de planning (de vloerenlegger zal 2 dagen later beginnen) moesten de plinten er toch in. Het bedrag is keurig gecrediteerd maar helaas nu toch nog zelf met de kwast aan de slag

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijk te woord gestaan door Inessa, ook n.a.v. mijn klacht. Duidelijk orderprocessing en leveringsinformatie.

Ik kocht zo'n 50 meter gladde plint 18x90 (L=488). Ik koos voor "voorgelakt". Ik ben ontevreden over de kwaliteit hiervan. Ik zag veel plekjes/oneffenheden en maakte er een filmpje van. Dit schijnt bij 'voorlakken' te horen. Ik adviseerde hen op de website NOG explicieter de verwachtingen te temperen over de voorgelakt, want wat voegt deze laag nu toe t.o.v. grondverf? Ik moet nu alsnog aan de kwast. Men bood wel een 50% korting aan op een pot verf, echter die heb ik zelf wel. Het gaat me om het werk dat ik eraan zal hebben, terwijl ik daar (tegen een meerprijs) niet op rekende.

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit. Ook de service was top geregeld.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering met eigen vervoer (kleinere kans op beschadigingen). Prijs / kwaliteit. Het goed functioneren van de website.

Ik heb de goedkoopste rechte plinten op de site gekocht in 9mm breed en 70mm hoog De geleverde plinten lijken echter niet helemaal op het plaatje. Op het plaatje lijken de plinten wat moderner, maw ze lopen van onder iets taps toe, hebben een heel klein afgerond randje en lopen daarna een heel klein beetje omhoog richting de muur. De geleverde plinten lopen recht naar boven met een grote(re) ronde hoek aan de bovenzijde en lopen vlak naar de muur toe. Niet helemaal wat ik zo mooi vond als de plinten op het plaatje en wat mij dus over de streep trok maar goed genoeg voor aan de muur.

Pluspunten

snelle correcte levering volgens afspraak. Tweede bestelling bij plintenfabriek.nl. Goede telefonische bereikbaarheid.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein