Pluspunten

Snelle levering ,goede kwaliteit

Pluspunten

Super service, goed contact met de klant via voldoende mails en zeer vriendelijk bij telefonisch contact! + ZEER MOOIE PLINTEN ;)

Op voorhand de factuur kunnen betalen ipv tijdens de levering.

Pluspunten

Duidelijke website, netjes aan de telefoon geholpen, nette receptie en order stond op tijd klaar.

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering erg vriendelijk top

Pluspunten

Reageren zeer snel op vragen per email. Alles werd keurig afgeleverd.

Pluspunten

Snelle offerte, denken mee en leveren snel.

Geen.

Pluspunten

Super snel geleverd. Meegedacht met levertijd en erg net product afgeleverd. Top!

Pluspunten

Service prima. Er werd meegedacht hoe de plinten te vervoeren,dat had ik de vorige keer gemist.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heldere website en bestelproces Duidelijke instructievideo Snelle afhandeling

Helaas zijn niet allen plinten helemaal 100% gelakt; op diverse plinten is aan 1 kant het lakken niet helemaal goed gegaan

Pluspunten

Goede materialen, tegen een betaalbare prijs

Heb regelmatig gekeken hoe het stond met mijn bestelling. Ik vond dat dit niet duidelijk, heb uiteindelijk zelf een bericht gestuurd wanneer er geleverd zou gaan worden.

Pluspunten

Snelle informatie en opvolgen van de order en bezorging.

Wat me verraste is dat bij het plaatsen van de bestelling plotseling een extra post voor een kleine order om de hoek komt kijken. Onder de uitspraak "no surprises to the client and no surprises to the Company" een bestaand beleid's beginsel van een van de beste firma's waarbij ik gewerkt heb, zou ik willen voorstellen dat dit bij de algemene informatie komt en niet als verrassing.

Pluspunten

Goed zoals je zou mogen verwachten klantgericht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede afspraak over levermoment, prima plinten.

Daadwerkelijk 30 minuten bellen voor levering i.p.v. 10 minuten. Bezorgen moest even wachten voordat ik thuis was. Plinten zelf uiteraard vrij "slap" en daardoor onhandelbaar om naar de 3e verdieping te krijgen (overigens wel gelukt). Mogelijk de plinten om een vuren balk binden voor meer stevigheid en minder risico op breken.

Pluspunten

levering zoals afgesproken, alles in orde!

Pluspunten

Duidelijke en vlotte prijssetting en communicatie, stipte levering. En de plinten zien er fantastisch uit. Een aanrader.

Pluspunten

Goed bereikbaar, duidelijk site, behulpzaam personeel, goede afspraken over bezorging, prettige bezorger

Pluspunten

Goede communicatie over de levering.

Pluspunten

Goede snelle levering. Prettige automatische website en goed telefonisch contact over evt. wijziging bezorging.

Plinten zijn soms wat krom getrokken. Is enigzins inherent aan het gebruikte materiaal. Zoveel mogelijk beperken.

Pluspunten

Snel en vriendelijk

Chauffeur was niet geïnformeerd over verandering afleveradres. Was gelukkig geen probleem.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit en prijs!

Pluspunten

Nette verzorging van de bestelde plinten. Goede communicatie omtrent de levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Kwaliteits kontrole kan beter diverse plinten waar happen in zaten door wat het leek door schuren. Je moet ook goed schuren om de vele grondverf druppels weg te werken.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein