Pluspunten

prijskwaliteit is goed. duidelijke website

levering zou tussen 13:00-1800u zijn en chauffeur belde om 12:00u dat hij er was. kwam ietwat in de planningtechnische problemen. Verder prima opgelost

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie website, gebruiksvriendelijk

Levering duurt vrij lang 2,5 week Zou half uur voor levering gebeld worden door chauffeur, deze belde 10 min. van te voren, waarbij ik aangaf dat ik min. 15 minuten nodig had om terplaatste te komen, hij wou nog wel 5 minuten langer wachten en daar moest ik eigenlijk al blij mee zijn, hij reageerde boos toen ik 15 min. na zijn telefoontje thuis kwam. Te prijzig, als ik levertijd van te voren had geweten, had ik ze zelf geschildert en was ik nog eerder klaar geweest

Pluspunten

Snelle verzending en degelijke producten voor een geode prijs!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij de plintenfabriek is iedereen erg aardig, behulpzaam en klantvriendelijke.

Arno Manders is zeer brutaal. Duurt lang voor die iets heeft uitgezocht en durft geen beslissingen te nemen.

Pluspunten

Snelle levering (zelf iets te snel, woensdag besteld en vrijdag gebeld met de vraag of het maandag a.s. kon worden afgeleverd). Gevraagd of dat naar de woensdag kon. Op de dag zelf half uurtje van te voren telefoontje van de chauffeur. Helemaal goed

Pluspunten

snelle en correcte levering

ik heb aluminium plinten afgehaald en op mijn dakdrager van mijn auto naar huis vervoerd. Onderweg door tegenwind klapten de langste aluminium plinten dubbel. Gevolg deel van de plinten niet bruikbaar. Tip: als klanten zelf de plinten meenemen op een dakdrager meldt dan het risico.

Pluspunten

we worden altijd netjes en snel geholpen.

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

nette en positieve medewerker die die plinten heeft gezet waar ik minder over te spreken ben is dat ze mijn s, morgens opbellen dat ze de plinten niet op voorraad hebben terwijl ik ze twee maanden van te voren heb besteld

betere planning en communicatie

Pluspunten

Mooie plinten, de mensen die het monteren werken super netjes zowel het in verstek zagen als de aangebrachte kit. Mooi materiaal 100 meter in 1 dag gelegd. Super tevreden!

De 60,00 euro die je heel normaal van te voren afrekende als ze zijn geweest voor advies en inmeten prima, maar als je dan een opdracht boekt komt dit bedrag er bovenop, het is klantvriendelijker als je het bedrag verrekend als je boven de 50 meter uitkomt.

Pluspunten

Duidelijk, snel en eenvoudig!

Nvt

Pluspunten

Snelle service, Goede en juiste producten

Pluspunten

Alles geleverd op tijd en volgens afspraak

Pluspunten

Vriendelijk advies, correcte levering

Geen, ga zo door

Pluspunten

Goed product geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kwaliteit

Duidelijker zijn over de levertijd

Pluspunten

Hele vriendelijke en goede klantenservice; snelle levering, vriendelijke bezorger.

Pluspunten

Heb er eigenlijk niets over te melden alles is gegaan zoals afgesproken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie plinten, snelle levering, fijn materiaal

Van de 68meter die is geleverd zaten 2 plinten van 4.88meter die ernstig beschadigd waren . deze heb ik onder de radiatoren kunnen verwerken. TIP!!!!! Transport moet veel beter ..

Pluspunten

duidelijke afspraak over leverdatum en inderdaad vooraf een belletje.

Pluspunten

Afspraak is afspraak!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer goede en kundige uitleg in de showroom

Zeer slechte communicatie over het te laat leveren. Vooral een datum afgestemd en daarmee ook mijn vakantie op afgestemd. Als jullie leverancier niet kan leveren is dat ok, maar niet dat jullie dit niet doorgeven. Daarnaast vraagt de bezorger dat er nog betaald moet worden, terwijl ik het allang heb overgemaakt!

Pluspunten

Snelle en goede reacties op de vragen per e-mail.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein