Pluspunten

Heb mijn maatvoering van reeds bestelde plinten op het laatste moment moeten wijzigen door bouwkundige tegenvallers, uiterst kundig, correct en snel geholpen. Zal Plintenfabriek zeker aan iedereen aanbevelen!

Pluspunten

Pluspunten

Keurig netjes en makkelijk met bestellen snelle service en volgens tijdsafspraak geleverd

Nvt

Pluspunten

telefonisch is het bedrijf goed bereikbaar. Wij zijn netjes op de hoogte gehouden over de bestelling. Zeer vriendelijke chauffeur die netjes binnen het gestelde tijdsvak de bestelling komt bezorgen. Absolute aanrader.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een partij grenen plinten ontvangen van slechte kwaliteit. Na contact met De Plintenfabriek is dit heel netjes opgelost.

Bij een goede controle op kwaliteit bij uitgaande producten zou deze partij nooit verzonden zijn.

Pluspunten

Snelle goede levering. Ik heb dit als erg prettig ervaren. Dit is een adres die ik bewaar en doorgeef aan mijn vrienden als ze plinten nodig hebben.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie vooraf. Juiste levering.

Levering was gezegd tussen 13.00 en 18.00 uur. Heb geen bericht gehad dat dit later zou worden. Zelf geïnformeerd om 16.30 uur, kreeg toen te horen dat er nog geleverd werd. Uiteindelijk werd het tegen 20.00 uur voordat de chauffeur de plinten kwam leveren. Graag had ik wat meer duidelijkheid gehad over de verlate levering.

Pluspunten

Mooie kwaliteit plinten. Fijn om proefstukjes te kunnen bestellen, daarom heb ik uiteindelijk gekozen voor onbehandeld grenen (ik vond zelf de gefreesde mdf met grondverf iets te 'korrelig'). Mooi om op die manier een goed keuze te kunnen maken. Bij levering heb ik zelfs iets meer meters plint ontvangen dan ik besteld had. Ik vond de prijs erg goed, zeker als je die vergelijkt met plinten die je bij de bouwmarkt kunt kopen. Erg tevreden dus!

Pluspunten

snelheid, kwaliteit, communicatie

Pluspunten

Snelle service en vriendelijk

Jammer dat ze niet alles tentoon gesteld hebben

Pluspunten

Levering volgens afspraak, keurige afwerking en verpakking.

Pluspunten

Mooie plinten en snelle en goede levering. Half uur voor levering netjes telefoontje gekregen over het tijdstip.

Pluspunten

Een 8

Geen negatieve opmerking.

Pluspunten

Geheel volgens verwachting. Alles keurig afgewerkt en verpakt. Levering goed verzorgd en op tijd ondanks de bouwvak vakantie.

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie!

Pluspunten

Prettige communicatie, goed op de hoogte gehouden van alle voortgang, zeer net en professioneel eindproduct geleverd. Fijne medewerker bij ons over de vloer gehad!! (Rob)

geen

De Hammen 14