3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie vooraf. Juiste levering.

Levering was gezegd tussen 13.00 en 18.00 uur. Heb geen bericht gehad dat dit later zou worden. Zelf geïnformeerd om 16.30 uur, kreeg toen te horen dat er nog geleverd werd. Uiteindelijk werd het tegen 20.00 uur voordat de chauffeur de plinten kwam leveren. Graag had ik wat meer duidelijkheid gehad over de verlate levering.

Pluspunten

Mooie kwaliteit plinten. Fijn om proefstukjes te kunnen bestellen, daarom heb ik uiteindelijk gekozen voor onbehandeld grenen (ik vond zelf de gefreesde mdf met grondverf iets te 'korrelig'). Mooi om op die manier een goed keuze te kunnen maken. Bij levering heb ik zelfs iets meer meters plint ontvangen dan ik besteld had. Ik vond de prijs erg goed, zeker als je die vergelijkt met plinten die je bij de bouwmarkt kunt kopen. Erg tevreden dus!

Pluspunten

snelheid, kwaliteit, communicatie

Pluspunten

Snelle service en vriendelijk

Jammer dat ze niet alles tentoon gesteld hebben

Pluspunten

Levering volgens afspraak, keurige afwerking en verpakking.

Pluspunten

Mooie plinten en snelle en goede levering. Half uur voor levering netjes telefoontje gekregen over het tijdstip.

Pluspunten

Een 8

Geen negatieve opmerking.

Pluspunten

Geheel volgens verwachting. Alles keurig afgewerkt en verpakt. Levering goed verzorgd en op tijd ondanks de bouwvak vakantie.

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie!

Pluspunten

Prettige communicatie, goed op de hoogte gehouden van alle voortgang, zeer net en professioneel eindproduct geleverd. Fijne medewerker bij ons over de vloer gehad!! (Rob)

geen

Pluspunten

Snelle levering. Ruime keuze Duidelijke informatie

Iets betere check van de geleverde producten op beschadigingen etc. Nu waren 2 van de 21 plinten licht beschadigd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

kwaliteit van het geleverde prima.

klein blikje Touch up verf meeleveren

Pluspunten

Snel, direct, kennis van het product en oplossingsgericht. Prettig om zaken mee te doen

Pluspunten

Snelle levering en van hoogte kwaliteit

Pluspunten

Pluspunten

Mooie plinten, duidelijke webshop, ruime keuze in plinten

Bezorger weigerde in eerste instantie om de plinten tot mijn appartement te bezorgen, want de Plintenfabriek bezorgt slechts tot de eerste voordeur. Dit zal vast zijn aangegeven in de voorwaarden ofzo, maar had duidelijker aangegeven mogen zijn bij het bestellen.

Pluspunten

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

Pluspunten

Correcte levering op tijd. Levering is 100% in orde.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot aanbod. Bestelling kan worden thuisbezorgd. Bestelling kan redelijk snel geleverd worden.

Volgens de website hadden we 6 flessen montagekit nodig voor het monteren van onze plinten. Dit bleek veeeel te veel.. Uiteindelijk maar 1 fles gebruikt. Aantal plinten waren niet zo mooi en hadden beschadigingen. Beetje gedoe met de leverdatum (volgens de website zou er telefonisch een afspraak gemaakt worden. Dit was niet het geval, ik heb geprobeerd de leverafspraak te verzetten maar niets bleek mogelijk helaas. Heb mijn afspraken van die dag daarom maar afgezegd).

Pluspunten

Plinten en deurlijsten worden snel geleverd. Gemaakte afspraken over de leverdatum- en tijd worden netjes nagestreefd. Plinten en deurlijsten zien er zo uit als op de foto.

Het lijkt alsof de deurlijsten te snel na de grondlak op elkaar zijn gelegd. Hierdoor zijn er allemaal zwarte puntjes ontstaan, waardoor ik alle plinten overnieuw heb moeten schuren en in de grondlak heb moeten zetten. Dit was weer extra werk, wat wellicht voorkomen had kunnen worden.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein