Pluspunten

prima plinten voor een eerlijke prijs en vlot geleverd

Pluspunten

IDeal werkte niet op IPhone maar na belletje volgendevdag vriendelijk geholpen.

IDeal op iPhone iPad regelen

Pluspunten

Mooie plinten, goede prijs en snel geleverd. Persoonlijk contact gehad over de levertijd en ook nagebeld over de levertijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Niet direct na 1 bestelling een onderzoek starten. Hebben zoveel mensen een verschrikkelijke hekel aan!!!!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

bestelde plinten verkeerd in de opdrachtbevestiging verwerkt waardoor de verkeerde plinten geleverd werden

Pluspunten

Prima service en goed bereikbaar!

Pluspunten

Snelle en duidelijke levering.

Overzicht van alle plinten in verschillende categorieën werkt niet echt zoals je zou willen.

Pluspunten

Ik wil jullie graag bedanken voor de mooie architraven !!! Ook wil ik jullie even bedanken dat jullie zo netjes te werk Gaan. Ben 2 keer gebeld ik nam de eerste keer niet op toen was Netjes me voicemail in gesproken . En daarna door de chauffeur dat hij er bijna was . Ik was er zelf niet . Maar de chauffeur legde het netjes in de woonkamer Kunnen veel bedrijven nog van leren

Pluspunten

Uitgebreid assortiment plinten. Beschikbaar in lengtes van 4.88m voor strakker resultaat. Zeer scherpe prijs en snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Cijfer 7

Pluspunten

-snelle reactie op gestelde vragen -snelle en correcte afhandeling -goede na service

Pluspunten

Leveren mooi materiaal af.

Contact hoe je bestelling ervoor staat

Pluspunten

Ondanks dat ik niet aanwezig was bij de eerste keer bezorgen van de plinten en per ongeluk het verkeerde telefoonnummer had doorgegeven, kwam de bezorger dezelfde dag tocht nog de plinten leveren. Het bedrijf is heel flexibel en correct over de telefoon. Plinten zien er heel goed uit!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze en mooie plinten.

Niet klantvriendelijk. 4 weken op bestelling moeten wachten i.p.v. 7 a 10 werkdagen. Geen communnicatie. Verkeerde levertijd, waardoor ik met spoed van me werk moest. Geen compensatie aangeboden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kwaliteit plinten

Bezorger onvriendelijk anderhalf uur te laat .

Pluspunten

Ruime keuze overzichtelijke site. Goede prijs

Jammer dat transport tot aan de benedendeur vanhet app complex is

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed aanbod, veel keus tegen goede prijzen

Denken niet mee met de klant wat levering betreft: je dient op een bepaald moment thuis te zijn, anders word je weer voor een volgend moment ingepland.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Goede communicatie.

Pluspunten

Prettig contact met Stan, snelle reactie op emails en vragen

Levering paste niet op korte termijn in de planning (4 dagen dan tevoren besteld) en moest zelf ophalen of wachten tot na weekend

Pluspunten

goede webasite, goed product, stipte levering

directe feedback op een specifieke vraag bij bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte levering met eigen vervoer. pinnen bij ontvangst mogelijk.

Intern bijhouden wanneer iemand vrijaf heeft. Nu werd steeds , tot tweemaal toe, gezegd dat ik vandaag teruggebeld zou worden door iemand die mij de volgende dag meedeelde dat hij helemaal niet op kantoor was gisteren maar met zijn zoontje in de Efteling zat.

Pluspunten

Behulpzaam

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein