Pluspunten

Goede kwaliteit. Correcte afhandeling. Vriendelijk personeel.

Afhalen heb ik geen probleem mee, maar dan moet ik uit 'den lande' uiterlijk 1600 daar zijn op een doordeweekse dag. Is uiteindelijk gelukt maar dat was wel een 'dingetje'

Pluspunten

ZEER vriendelijk personeel laten ook heel netjes weten waneer ze exact komen, een echte aanrader

Pluspunten

Duidelijke site, op tijd geleverd. Mooie plinten. Bellen half uur voor levering. Vriendelijke bezorger.

Pluspunten

mooie plinten goed en duidelijk bestel proces netjes verpakt tijdens de levering

geen

Pluspunten

Goede voorlichting. Goede communicatie over aanpassen van maten. De voortgang en aflevertijdstip van het product is goed te volgen.

Geen opmerking

Pluspunten

Aardige chauffeur

Pluspunten

Heel open, heel vriendelijk maar vooral: heel deskundig. Fijn om zaken mee te doen!

Ik zou het niet weten

Pluspunten

Alles goed geregeld

Green,

Pluspunten

Komen afspraken na, alles keurig geregeld, over plinten nog niets te zeggen, hebben er nog niets mee gedaan

Pluspunten

Snelle, accurate levering van een uitstekende product!

GEEN

Pluspunten

Service, communicatie

Pluspunten

Snelle website en makkelijk maken keuze. Wordt netjes gebeld zijn jullie nog open want we komen leveren. Ofwel zelfs de chauffeur is betrokken. Ben erg blij met de lange lengte plinten en de snelheid van levering.

Ga zo door!

Pluspunten

Keurig alles op tijd geleverd,prachtige plinten,dus gewoon een echte aanrader

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Z

De bestelde plinten waren in grondverf gezet, zeer slordigngedaan, wellicht was de verf niet droog bij stapelen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

makkelijk thuisgeleverd voor lange lengtes. materiaal is niets mis mee

komen levertijden niet na. Beloven kortere levertijden dan de werkelijkheid is. En dat is kwalijk in verband met planning van mensen en projecten. 1 tot 3 werkdagen beloofd. in werkelijkheid 5 werkdagen. Geen seintje dat het materiaal later komt. Medewerker gebeld en geeft antwoord: ja mijnheer, u woont wat verder weg en dat zit niet dagelijks in de route. Maar kan ik niets aan doen. (achteraf keurig volgens de voorwaarden ingedekt: Indien Plintenfabriek een termijn voor levering van Producten heeft opgegeven, is deze slechts indicatief. Een opgegeven levertijd is dan ook nimmer te beschouwen als een fatale termijn.) Als plintenfabriek gewoon aangeeft dat het 7 dagen duurt, kun je daar rekening mee houden. komt het dan binnen vijf dagen, valt het mee en heb je een blije klant. dan 5 sterren nu 2

Pluspunten

Zeer goede uitleg gekregen van Arno. Hij gaf ons ook nog 2 stalen mee om thuis te kijken

Jammer dat het Pakket niet klaar stond op de van te voren aangegeven tijdstip.

Pluspunten

Snelle levering, voor bezorgen telefonisch contact over exacte tijdstip van bezorging!

2 sterren: slechter dan verwacht

bij de eerste levering was de order niet compleet ik ben niet gecharmeerd van dit soort beoordelingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Producten zijn van goede kwaliteit en levering altijd compleet.

Er wordt niet gereageerd op ingevulde opmerkingen bij de bestelling. De bezorger komt alleen en heeft daardoor hulp nodig bij het tillen. Dit wordt niet aangegeven (en was bij ons niet mogelijk). Ideal betalingen werken niet op de website.

Pluspunten

Flexibele bezorging

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein