Pluspunten

Zeer tevreden over hoe Leon bij mij de plinten heeft gemonteerd. Werkt accuraat en het resultaat ziet er super strak uit! Iets extra advies over lengtes van de plinten is wel fijn dan had ik namelijk voor sommige wanden langere plinten bestelt ivm naden. Maar overall zeer tevreden!!

Iets meer opletten met afkitten van de plinten voor druppels en resten kit (op de vloer etc) heb wel een paar plekjes goed moeten schoonmaken, ging er gelukkig goed af.

Pluspunten

goede communicatie, eerst verkeerde plinten geleverd, een week later alweer de juiste ontvangen. Bravo

Pluspunten

Keurig verpakt, netjes een half uur voor bezorging een telefoontje.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke en deskundige medewerkers

Pluspunten

Pluspunten

Snel en helder in communicatie

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede website

Informatie over order iets sneller verversen nu staat steeds tot laatste moment, in behandeling.

Pluspunten

Ik heb pas één pak uitgepakt en de plinten liggen nog niet, dus kan er nog niet helemaal over oordelen maar de uitgepakte plinten zien er keurig netjes uit. We hebben ze helemaal afgelakt besteld en ik vind het de prijs meer dan waard. Levering was vlot en ze belden een half uur van te voren zodat we konden zorgen dat er iemand thuis was. Al met al goede ervaring!

Geen voor het bedrijf zelf. Misschien handig om pas na bijvoorbeeld een week om een review te vragen, dan liggen ze erin en kun je een beter oordeel geven.

Pluspunten

Snel en klantvriendelijk contact. Fijne monteur, mooi op tijd en nauwkeurig werk.

Pluspunten

Snelle levering en kwaliteit en dat allemaal voor een redelijke prijs. Top

Pluspunten

Ruim assortiment en nette levering

De gespoten plinten krasten snel bij verwerking. Aandachtspunt om bij gebruik van afkortzaag, de aluminium zool van de zaag af te plakken met schilderstape.

Pluspunten

Korte levertijd, alles zat keurig ingepakt, dus geen beschadigingen.

Pluspunten

Flexibele levering (datum op verzoek), goede communicatie

Pluspunten

Kwaliteit van het materiaal en netheid van de monteur een absolute aanrader

Pluspunten

Half uur van te voren voor aflevering telefoontje van de chauffeur. Prima service en snelle levering

Pluspunten

Vlotte bezorging afwerking en informatie voorziening

Pluspunten

Goede producten en een bijzonder goede service, zoals nog maar weinig bedrijven bieden vandaag de dag.

Pluspunten

Goeie service en communicatie, product was naar verwachting.

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit van de producten en keurig afgeleverd.

Koffie tijdens wachten in de showroom.

Pluspunten

De maat van de plinten die wij nodig hadden was niet in de bouwmarkt leverbaar. Op zaterdag even langs de plintenfabriek gereden, waar we wel geslaagd zijn. Groot assortiment op voorraad en snel en keurig geholpen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk , nette service, mooie producten.

Betaald met iDeal en dan een melding per mail krijgen dat ik nog niet betaald heb en nu weer een factuur per mail ontvangen met de mededeling dat als ik al betaald heb, ik het “ter informatie” mag beschouwen. Dit kan een stuk beter mensen!

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein