Pluspunten

Vriendelijke mensen meer mensen op een groote klus,zodat een ander zijn werk niet hoeft af te maken. Iedereen heeft een eigen manier van werken

Twee mensen op een groote klus

Pluspunten

Levering volgens afspraak. Werd via mail goed op de hoogte gehouden van bestelproces.

Pluspunten

Grote keuze aan materiaal en goede informatie in de vorm van instructie-video's, vlotte verwerking van de bestelling en vriendelijke chauffeur bij de levering.

Nog meer instructie-video's

2 sterren: slechter dan verwacht

Ronde kanten schuren voordat ze gegrond worden

Pluspunten

Netjes geholpen. Van te voren gebeld hoe laat ze de spullen kwamen afleveren en dat gebeurde ook. Super plintenfabriek. De volgende keer bestel ik weer bij jullie. Ik heb jullie naam ook al aan diverse kennissen door gegeven.

Geen.

Pluspunten

denken actief mee, sturen modellen op, reageren snel Levering netjes en correct.

We wilden de showroom bezoeken en kwamen in eerste instantie langs waarschijnlijk een ouder deel van de fabriek of opslag. Dit zag er wat vervallen uit, waardoor je de indruk kreeg dat het met het bedrijf niet zo goed ging.

Pluspunten

- snelle service. - geen gedoe over omruilen - vriendelijk personeel

- maatvoering bij de kwartrondjes is verwarrend. Wat is 12mm precies welke maat zie ik dan

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De kwaliteit van de plinten is goed! Zijn wel aan de dunne kant, de goedkoopste hout soort is niet in een dikke plint in het assortiment.

Snellere aflevering.. ik ben de plinten komen halen, omdat het niet binnen drie werkdagen geleverd kon worden.

Pluspunten

Heb nieuwe vensterbanken laten plaatsen. Mooi product en een zeer vakkundige plaatsing, ziet er fantastisch uit!!

Levertijd iets korter

Pluspunten

Ik kon niet thuis zijn bij de bezorging gedurende tijdspad wat werd opgegeven, gebeld met plintenfabriek en op mijn oplossings voorstel werd zeer goed gereageerd. Erg attent alleen dat verdient al een hele warme douche! Zo is voorkomen dat de bezorging werd uitgesteld

Ga vooral zo door!

Pluspunten

super vriendelijk geholpen. keus genoeg en goed advies. zelfs door onze eigen fout, aangezien we zelf niet goed naar de openingstijden van de showroom te kijken. toch nog geholpen worden omdat er nog iemand aanwezig was. terwijl ze eigenlijk gesloten waren.

Pluspunten

snelle levering goede prijs veel keuze

Pluspunten

geen problemen

niet

Pluspunten

nette afspraak, netjes aan de telefoon, keurig antwoord via de mail

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Supersnelle en goede service!!!

Pluspunten

Was een fijn gesprek in een relaxte omgeving ,en gewoon doen wat er afgesproken is ,Roy is in komen meten ,waarna ik met piet een gesprek over de offerte heb gehad daarna een afspraak gemaakt wanneer de ombouw geplaatst word ,Roy kwam 21-2 en heeft de ombouw echt helemaal super geplaatst niet afraffelen maar met beleid een echte vakman en dit was voor mij waarom ik voor de plintenfabriek gekozen heb, TOP. Nogmaals Roy en Piet bedankt

Pluspunten

Vlotte levering en alles onbeschadigd afgeleverd.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, overzichtelijke showroom. Goede afspraken en Punctuele levering

Nvt

Pluspunten

correcte en snelle levering

Pluspunten

Prima webshop Volgen van orderstatus Duidelijke bezorgdatum Belletje half uur voor bezorgen

Pluspunten

Perfecte service

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein