Plinten s'avonds besteld, volgende ochtend al bericht dat deze konden worden afgehaald. S'middags alles gelijk gemonteerd en afgewerkt. Zeer snelle service van de Plintenfabriek. Volgend jaar in ons nieuwe huis worden ze daar 100% zeker weer aangeschaft.
Beste Eric, Dank je wel voor je mooie woorden en het vertrouwen. Alvast veel plezier met de voorbereiding voor je nieuwe huis. Team Plintenfabriek
Erg blij dat ik voor plinten van plintenfabriek ben gegaan
Beste Sander, Dank je voor het compliment. Geniet van je bestelling. Team Plintenfabriek
Mooie keuze uit materialen, kwaliteit voldoet aan de verwachting. Geen rare levertijden, alles verliep zoals aangegeven. We doen in de toekomst zeker weer zaken.
Beste Wijnand, Dank je wel voor het compliment en het vertrouwen. Team Plintenfabriek
Netjes vriendelijk top bezorging dikke pre.
Beste Jo, Dank je voor het mooie compliment. We zullen dit ook zeker aan onze chauffeur doorgeven. Team Plintenfabriek
Zie titel
Beste Jelle, Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Helaas is er bij de verwerking van de retour iets misgegaan, waardoor de terugbetaling langer dan gebruikelijk is, op zich laat wachten. Per email is je duidelijk gemaakt wat de vervolgstappen gaan zijn. Wij gaan er alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Team Plintenfabriek
Goede plinten afgezien dat er op 50 mtr toch behoorlijk wat krom zijn
Beste Arno, Dank je wel voor je feedback. Had het maar eerder gemeld, dan hadden we een oplossing kunnen aanbieden. Team Plintenfabriek
snel de plinten besteld voor onze nieuwe woning! Ook heerlijk de lange lengtes waardoor wij bijna geen naden zichtbaar hebben. bezorger was vriendelijk, attent en had kennis van levering en product! Als ik de volgende keer plinten nodig heb weet ik waar ik moet zijn!
Beste R, Dank je wel voor het compliment. Veel geluk in jullie nieuwe woning. Team Plintenfabriek
Goede service en goede kwaliteit
Beste Anouk, Dank je. Geniet van je bestelling. Team Plintenfabriek
Ik had een keukenplint op maat bestel. De plint is netjes bezorgd. Na het verven van de plint zit hij op zijn plek.
Beste Silvia, Dank je voor het mooie compliment. Team Plintenfabriek
Alles perfect geregeld en goed op de hoogte gehouden met alles
Beste Frans, Dank je wel voor het compliment. Team Plintenfabriek
Voor de hal in ons huis hebben wij lambrisering besteld en nu ook gemonteerd. De kwaliteit van het MDF en het spuitwerk is zeer goed en het resultaat met plint en deklijst is boven verwachting. Kortom: een aanrader.
Beste René, Dak je wel voor het compliment. Team Plintenfabriek
Goede prijs kwaliteit van de geleverde plinten. Deze waren prima afgelakt.
Beste Jo, Dank je wel voor het compliment. Team Plintenfabriek
Alles naar wens en levering perfekt.
Beste Sylvia, Hartelijk dank voor je compliment. Team Plintenfabriek
Beste Gwen, Dank je wel. Team Plintenfabriek
Duidelijke website en snelle levering
Beste Johan, Dank je wel voor het compliment. Geniet van je opgeknapte huis. Team Plintenfabriek
Voor aflevering tel contact gehad met de chauffeur over het precieze tijdstip. Ons appartement ligt op de 1e verdieping, maar het was handig om in plaats van het sjouwen inpandig op een trap en gangen van buitenaf rechtsreeks het op het dakterras ag te leveren. Dit plan is naar volle tevredenheid samen met de chauffeur uitgevoerd. Na het kitten van de mooie gelakte plinten hebben we een prachtige vloer gekregen. Top bedrijf!
Beste Rolf, Dank je wel voor het compliment. Geniet van je vloer. Team Plintenfabriek
Afspraak bezorging was zoals afgesproken
Beste Hans, Dank je wel voor het compliment We zullen dit ook doorgeven aan de chauffeur. Team Plintenfabriek
ze hebben een uitgebreid assortiment, en kunnen snel leveren. indien spoed is ophalen ook mogelijk.
Beste Willy, Dank je wel voor het compliment. Wij proberen ons assortiment zodanig aan te passen dat we voor elk wat wils hebben. Team Plintenfabriek
makkelijke site, dito levering en super kwaliteit
Beste Hans, Dank je voor het compliment. Team Plintenfabriek
Goede kwaliteit en snelle levering.
Beste Henk, Dank je voor het mooie compliment. Team Plintenfabriek
Hallo
Beste Richard, Bedankt voor je feedback. We hebben inmiddels telefonisch contact gehad en het was fijn om de situatie samen te kunnen bespreken. Zoals we hebben uitgelegd, hanteren wij een levertijd in werkdagen, wat soms verwarring kan opleveren. Begrip daarvoor stellen we erg op prijs. We hopen dat, nu alles is opgehelderd, je alsnog tevreden bent met je bestelling. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, staan we uiteraard altijd voor je klaar. Team Plintenfabriek
Zeer nauwkeurige online berekening mbt de lengte van de plinten. Zaagverlies etc klopt. Echt een aanrader
Beste Sven, Dank je wel Team Plintenfabriek
Correcte, snelle levering van prima kwaliteit plinten. Top
Beste C, Dank je wel voor je compliment. Team Plintenfabriek
Eerste levering was echt top, netjes halfuur van te voren gebeld. Door mijn eigen fout de verkeerde plinten besteld, maar echt super goed geholpen door de klantenservice, denken echt mee! En top producten!
Beste Aniek, Dank je wel voor het mooie compliment. Team Plintenfabriek
Ondanks de duidelijke informatie op de website bestelde ik verkeerde plinten. Zonder gedoe en gemopper werden deze mee teruggenomen en had ik de volgende dag een ontzettend vriendelijke dame van de klantenservice aan de lijn om het retour in orde te maken en ik bestelde zelf nieuwe plinten. Ik vulde hierbij het retourformulier niet helemaal correct in waardoor er onduidelijkheden ontstonden maar ook toen kreeg ik heel netjes iemand aan de lijn zodat we het even konden controleren en verifiëren. Toen het eenmaal duidelijk was had ik binnen een week m'n geld terug op m'n rekening. De plinten die zijn geleverd zijn echt prachtig, mooie kwaliteit! Mega blij mee. Snelle service en hele vriendelijke klantenservice! Dank Plintenfabriek!
Beste Amber, Dank je wel voor het mooie compliment. We zullen dit ook doorgeven aan onze klantenservicemedewerkers. Team Plintenfabriek
De Hammen 14
5371 MK Ravenstein