goede service

keurig op tijd en goed afgeleverd

Na een bezoek aan de showroom direct ter plekke de plinten besteld. Prima service in de showroom de

Naast de prima service toch een kleine opmerking: ondanks dat Ravenstein en Wijchen binnen een straal van 8 kilometer liggen hebben we op de dag dat de plinten zouden worden gebracht, gewacht tot 15:45 uur terwijl de aankondiging was tussen 10:00 en 14:00 uur. Jammer.

Binnen de aangegeven levertijd netjes thuis geleverd. Communicatie over de levering en de kwaliteit van de plinten ook dik in orde.

Na rondleiding in de showroom en goede uitleg over wat er op de markt is was mijn keuze een stuk eenvoudiger

nette en correcte levering conform afspraak

Goede communicatie over de levering en tijdstip Prijs - kwaliteit is prima

Wederom goede service!

Een duidelijke website met ruime keuze uit plinten. Ook nu weer goed geslaagd. Mogelijk om een bezorgafspraak te maken. De chauffeur stuurde mij netjes een berichtje met de verwachte aankomsttijd. Zelfs meegedacht hoe de lange plinten naar de eerste verdieping te krijgen. Dank voor alle hulp!

Goed snel geleverd prima prijs

Ik had s'avonds om 10 uur de plinten besteld en s'morgens om 8 uur bericht dat ik ze kom afhalen. Alles prima

Zeer tevreden. Snelle levering!

Snelle degelijke afhandeling

Erg tevreden met het aangekochte en later het resultaat

Bestellen, bevestiging, afhaalbericht: alles in 24 uur

Direct leverbaar en afhalen is prima geregeld!

Goede snelle service.

Uitstekende kwaliteit en prijsverhouding.

Zeer goed.

Netjes op tijd geleverd en vriendelijken chauffeur.

Snel, goed en simpel!

Klasse!!

Zeer correcte en vriendelijke bezorging

Bestellen is heel eenvoudig. Bezorgen gebeurd zeer correct, vriendelijk en behulpzaam bij het ontvangen.

Goede kwaliteit netjes geleverd

Prima, goede kwaliteit en netjes geleverd. Bellen keurig voor levering zodat je niet de hele tijd hoeft te wachten. Top bedrijf

Makkelijk bestellen en snel geleverd!

Makkelijk bestellen en snel en volgens afspraak geleverd!

Lang gezocht, gevonden bij plintenfabriek

We wilden graag een plint met aflopende hoek, maar wel strak; dat is met de DECO plint bij Plintenfabriek gelukt! Ook meteen in kleur besteld

Superbedrijf !!

overzichtelijke website , snelle levering ,superservice ,goede kwaliteit. Volgende keer graag weer .

Bezorging niet op tijd

Op de afgesproken dag zou de levering tussen 10 en 14 uur plaatsvinden. De hele tijd is er iemand aanwezig geweest om de plinten in ontvangst te nemen. Om 15:30 kreeg ik een whatsapp bericht dat de plinten de volgende dag geleverd zouden worden.

uitstekend

keurig geholpen zeer mooi pand vriendelijk personeel keurig

Netjes geleverd en volgens afspraak

Lastig de verschillenfe lokaties

Na wat heen en weer rijden ben ik perfect geholpen

bestelling en levering prima voor elkaar

Uitstekende service.... besteld en alles netjes in 1 keer geleverd. Kreeg middag voor leverdag een appje met de plm tijd and prima op tijd... ik ben super tevreden!

Uitstekende ervaring

Uitstekende service en ervaring! Aanrader!

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein